Yazar |
Mesaj |
-
pratikbilgiler-nukteler
Acemi Üye
|
19.12.2008, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: büyük iyilik |
|
|
ben ne zamandan beri sitemin haritasını nasıl çıkaracağım diye diüşünüyordum.hatta geniş bir zaman ayırıp yapmayı düşünmüştüm.
oooh be ne kolaymış.teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
doganikoru
Acemi Üye
|
19.12.2008, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
bilqisayarnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.12.2008, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Klavyenın Tuşlarına Sağlık ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ikibucuk
Acemi Üye
|
01.01.2009, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
google webmaster araclarini kullanarak google a tanitamadiktan sonra site haritasi yapmisiz yapmamisiz ne anlami varki.
bir turlu google webmaster araclarinda sitemap imi google a tanitamiyorum. uyuz oldum ya. |
|
↑
|
|
|
-
firatandhalil
Aktif Üye
|
15.01.2009, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteme ekledim gogleye nasıl ekleyecem onu anlamadım yardımm |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
15.01.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
firatandhalil yazmış: siteme ekledim gogleye nasıl ekleyecem onu anlamadım yardımm
Sorunuzu daha açık bir şekilde sorarmısınız ______________ |
|
↑
|
|
|
-
badabingbing
Acemi Üye
|
15.01.2009, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sanırım şuan için herkesin tek sorunu kaldı, o da yaptıkları site haritasını google a yollayıp ona tanıtmak ki google index de görülebilelim. Yanılyormuyum bilmiyorum.
Bunun için şuan ben de yabancı forumlardan araştırma yapıyorum, ancak ysnsen bişey üzerinde çalışıyormuş sanırım ondan haber beklmek durumundayız.
Aslında konuya piriketseverler de cevap verebilir, onun da sitesi google'da, bu aşamayı nasıl geçtikleri hakkında bize bilgi verseler güzel olur.
Ben bulduğum ufak bilgileri hemen deniyorum site üzerinde, takip ederseniz siteyi belki bir yararı olur..
herkese iyi forumlar..
badabingbing.tr.gg ______________
|
|
↑
|
|
|
-
firatandhalil
Aktif Üye
|
15.01.2009, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya sitemin sitemapını aldım nereye ekleyecem nasıl yapcam iyi anlatan olsa güzel olur lütfen yardım |
|
↑
|
|
|
-
toptanpartimallar
Acemi Üye
|
16.01.2009, 03:48 (UTC) Mesaj konusu: google site haritasını tanımıyor |
|
|
Merhaba arkadaslar site haritası tamam ama google hiçbir türlü site haritasını tanımıyor.Çıkarılan site haritası google'a uyumlu değil.Boşuna uğraşmayın |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
16.01.2009, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
firatandhalil yazmış: ya sitemin sitemapını aldım nereye ekleyecem nasıl yapcam iyi anlatan olsa güzel olur lütfen yardım
Bu anlatımı uyguladıktan sonra yeni bir sayfa adı ile haritayı yayımlamalısınız.
İmzamdan editör nasıl kullanılır adresindeki kaynak butonu açıklamasını inceleyiniz.
Ayrıca,
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25699
toptanpartimallar yazmış: Merhaba arkadaslar site haritası tamam ama google hiçbir türlü site haritasını tanımıyor.Çıkarılan site haritası google'a uyumlu değil.Boşuna uğraşmayın |
|
↑
|
|
|
-
counterkill16
Acemi Üye
|
25.01.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baksana googlede site haritası gir denen yere ne yazmalıyım yanı site harıyası ne oraya ne yazsam hata diyo kafam şişti ne yazayım |
|
↑
|
|
|
-
habertekno
Acemi Üye
|
27.01.2009, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben hallettim googleda yolladım resimli anlatım hazırlıyorum.en kısa zamanda yollarım buraya.inanmayanlar ayrıca siteme bakıp görebilir. |
|
↑
|
|
|
-
ahandaliyizz
Acemi Üye
|
01.02.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: yardımmmmmmmmmm |
|
|
arkadaslar bu konuda kesın ,net ve direk sonuca ulaşabılecegımız yardımlarınızı beklıyorum lutfen su googleye nasıl eklıcezzz sıtemızı yaa.s.s |
|
↑
|
|
|
-
enesevci867
Acemi Üye
|
13.02.2009, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: site haritaası |
|
|