Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.08.2007, 06:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: özelllikle adminlerin dikkatıne tabi sizde buyrun arkdaş

güzel site

banda beklerim
Mesaj07.08.2007, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

hamachicehennem.tr.gg arkadaşimızın dediği dogru ne gusel tsk dan heberler alamamısı sağlayan bir başlık alamış ne gusel işte bole seyler diyoru ben değiş olsun insanın ilgisini çeksin

sametoztrk( at )admin.gen.tr

sametoztrk( at )hotmail.de

sametoztrk( at )hotmail.co.uk

sametoztrk( at )hotmail.fr
Mesaj07.08.2007, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bu damı ne yapmak lazım sşimsi

video-lar.tr.gg bu adres biz neden bahsediyoruz bu ne yamış reklam vermiyoruz burada siteler hakkında tartısıyorum allhım bole adamlar oldugu surece tr gg daha fazla gelişez haberiniz olsun gusel site beneda beklerim yamiş adam konuytu okuda ona gore bir leyler nen sonuna bana da beklerim yaz yazık ya bu millete
Mesaj07.08.2007, 12:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya kardeşim sol tarafı kullanmadık demişssin ama beinimkinden çok sayfa var ne yaptın sen yaaa bu mu kullanmmak
Mesaj07.08.2007, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

tr gg ye sahip çıkmak isteyen ubu kadramı hani nerde mail leriniz adam lar sizze bi hizmet sunmuş ana bilew iyi davranmıyorsunuz bu kadar kişi ile bu iş yurumez kardeşim eyvallah
Mesaj07.08.2007, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

millet sitesini öyle bir abartıyorki
sanırsın dünyasının 8. harikasıSmile
içine girdinmi klasik bir siteyle karşılaşıyorsun...
Mesaj07.08.2007, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ewet hakılısın örnek adamın birisi isim vermeyelim okursa anlar sitemin tasarımı sole olsu bole oldu yazmiş bakıyorum eeeeeeeee bişe yaok aynı site sap gibi dutuyo yerinde yalansan yere yazıp tra
milleti sıkınyıya sokuyolar maksat millet inanıp sitesine girsin hit yapayım hit yapınca ne olavak ne gececek eline sanki sana dunyanın en iyi web sitesi odulunumu verekler
Mesaj18.07.2008, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu: sitede sorun var

tüm tr.gg lere ne oldu neden açılmıyo tam lazım olduğu zaman açılmıyor herhalde bu ne yav alla alla

En son bagcilarinsesi tarafından 18.07.2008 18:23:00 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster: