Yazar |
Mesaj |
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2008, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: reklama domain |
|
|
bedava sitelerimizde bedeva sitem in anlaştıgı sitelerin reklamlarını yayınlaşak ve burdan elde edttiğimiz paraylada yakında çıkacak olan paralı uzantıları satın ala bilsek çok güzel olur aslında ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
17.12.2008, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS anlaştığı firmalartın reklamını zaten sitelerde yayınlıyor |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2008, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok benim kastettiğim istiyen kullanıcılar sitenin diger alanlarınada reklam ekliye bilecek ve bunun karşılıgı para kazancak reklam siteleri gibi ve bu parayla domain alımıda mümkün olacak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egleninsimdi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2008, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım zaten B-S de yasak değildir sitene reklam almak.B-S nin koyduğu reklamların kaldırlılmaması şartıyla reklam alabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2008, 21:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kastettiğim anlaşılmamış amaç para vermeden paralı uzantı kazanmak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
17.12.2008, 23:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daricikoyu yazmış: kastettiğim anlaşılmamış amaç para vermeden paralı uzantı kazanmak
Peki bundan BS ne kazanacak ?
Reklamlardan zaten kazanıyor,ücretli ekstraların amacı nedir sizce ? |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2008, 23:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: daricikoyu yazmış: kastettiğim anlaşılmamış amaç para vermeden paralı uzantı kazanmak
Peki bundan BS ne kazanacak ?
Reklamlardan zaten kazanıyor,ücretli ekstraların amacı nedir sizce ? bs gene kazancak anlaşmalı şirketlerden alcak gene parasını mesela tıklama basına ücretlendirme var birçok reklam veren sitede öyle bişey olabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
21.12.2008, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peki TR.GG'nin kazancı ne olur. |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.12.2008, 05:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Peki TR.GG'nin kazancı ne olur. tr.gg derken bs diyosan para kazanır kullanıcıları dersen onlarda para vermeden paralı uzantı kazanır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
qpdpqp
Acemi Üye
|
23.12.2008, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
''BS''(bedava-sitem) Arkadaşın anlatmak istediği galiba bedava-sitemin bir örn;reklamstore gibi bi extrası olsun diyor. biz üye olup onların reklamlarını alalım demek istiyor herhalde YANLIŞ.!
''BS'' Zaten Sitemizde reklam veriyor bu reklamları gizlemek saklamak arkaplana uydurmak bence yasak TR.GG bu reklamlarla gelir sağlayıp bizlere Tr.GG alt yapılı bir domain hizmeti sunuyor. saygınız varsa reklamlara dokunmayalım derim |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.12.2008, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: ''BS''(bedava-sitem) Arkadaşın anlatmak istediği galiba
cunobag öyle kullandıgı için öyle devam ettirdim onda kimsenin sorunu yok
Kod: bedava-sitemin bir örn;reklamstore gibi bi extrası olsun diyor.
aynen öyle diyorum
Kod: ''BS'' Zaten Sitemizde reklam veriyor bu reklamları gizlemek saklamak arkaplana uydurmak bence yasak TR.GG bu reklamlarla gelir sağlayıp bizlere Tr.GG alt yapılı bir domain hizmeti sunuyor. saygınız varsa reklamlara dokunmayalım derim
bu dediklerinle ilgili bi sorun yokki bu deklerine bende katılıyorum yani
benim demek istediğim herkez kazansın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
site-goster
Acemi Üye
|
24.12.2008, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşımızın demek istediği ortak kazanç sanırım.Benim anladığım kadarıyla www.inube.com ve www.blogcu.com daki gibi para kazanarak domain ücretini tamamladığımızda direk olarak parayı domain için kullanabilmeyi söylemek istedi arkadaşımız. |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.12.2008, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-goster yazmış: Arkadaşımızın demek istediği ortak kazanç sanırım.Benim anladığım kadarıyla www.inube.com ve www.blogcu.com daki gibi para kazanarak domain ücretini tamamladığımızda direk olarak parayı domain için kullanabilmeyi söylemek istedi arkadaşımız. aynen arkadaşım dediğin gibi bende onu anlatmak istiyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
24.12.2008, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-goster yazmış: Arkadaşımızın demek istediği ortak kazanç sanırım.Benim anladığım kadarıyla www.inube.com ve www.blogcu.com daki gibi para kazanarak domain ücretini tamamladığımızda direk olarak parayı domain için kullanabilmeyi söylemek istedi arkadaşımız.
Evet tamamen katılıyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
01.01.2009, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|