Yazar |
Mesaj |
-
cunobag
Uzman Üye
|
13.12.2008, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yagmurlar1997
Aktif Üye
|
13.12.2008, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslına bakarsanız böyle değişik bişey olmalı yani herkesin kullanmadığı bir şey. türklüğümüzü yansıtacak birşey ______________
°°°"Ismi bilinmez bir yerlere yolcuyum. Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum. Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar. Bütün oyunlarda herkes kadar benim de payim var."°°° |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
13.12.2008, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
trggcity
Aktif Üye
|
13.12.2008, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehtapkilic yazmış:
Biz yukarıda da bahsedildiği gibi yanlış tanınıyoruz. Yarışma için gittiğim dünya platformunda öğretmenim dediğimde bana kızlar okula geliyor mu diye sordular? Gelmese ben burada olmazdım demiştim:)
Teşekkürler...
cok super acıklama olmus ...!
Ayrıca cunobag gibi bir hoca dan böyle bir calısma beklemiyordum amatorumsi |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
14.12.2008, 00:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amacım fikir vermekti çalışma yapmak değil
çalışma yapılması için talep siz gençlere yapılmış |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Ayrıca Şu Felsefeyide Anlıyamadım Gerek Büyük Şirketlerin,Gerek İnsanların ;
Haydi Kızlar Okula.
Tamam Anladım Kızlarda Gitmelide.
Biriside Çıkıp ;
Haydi Erkekler Okula.
Neden Demiyor ?
Türkiyede Sadece Kızlar Değil,Erkeklerde Okula Gönderilmiyor.
Kızlar Daha Büyük Oranda Olabilir Ama Erkeklerede Aynı Önem Gösterilmeli Diye Düşünüyorum.
Aslında bu erkek kız olayında kızlar geri planda olduğu için.Ben güneydoğu da görev yaptığım sırada velilerimize kaç çocuğunuz var dediğimde 5 diyordu, ama 9 du. 4 kız çocuğunu çocuktan saymıyorlardı... (Tabi hepsi için bunu söylemiyorum. Güneydoğu'da geçirdiğim 4 muhteşem yıl hayatımın en güzel yıllarıydı. Dostluklarıyla mesleki tecrübeleriyle, yine olsa yine yaparım diyeceğim unutulmaz bir dört yıl... Son derece güzel kendini yetiştirmiş sevgi dolu insanlardı)
Ama kız öğrencilerimizi 4. sınıftan sonra 4 işlemi öğrendi yeter gari diye yollamayan velimde çoktu. Bu o kızlarımız için bir kampanya.Yoksa kız erkek hepimiz okumalıyız elbet Okumanın kızı erkeği olur mu hiç |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın...
Ne güzel katılımlar bunlar böyle..
Cüneyt Hocam müthişsiniz...
Hepsi birbirinden güzeller:)
Kesinlikle hepsini çok sevdim...
Türk kahvesi de çok hoş hem bize ait bir tat, Atamızın ve güzel bayrağımızın yer aldığı logo da...
cunobag yazmış: amacım fikir vermekti çalışma yapmak değil
çalışma yapılması için talep siz gençlere yapılmış
Gelelim bu mesaja....
Siz de çok genç bir arkadaşımızsınız. Çalışmalarınızı takdir ettiğim, eğitimci olarak sizin gibi bir meslektaşım olmaktan gurur duyduğum bir insansınız...Kesinlikle ekibime hepsini göstereceğim... Sürem çok azaldı zaten... Desteğiniz için minnetarım...
Kurdu bende düşünmüştüm. Kurt ile ilgili resimde çok ilginç ve güzel...Atatürk'ün masasında böyle bir figür olduğunu bilmiyordum:)
Paylaşımlar için ve fikirler için teşekkürler...
Evet Bedava sitemin dostları bana ve ülkemizi anlatacak bu projeye fikirlerinizle, yeteneklerinizle katılmaya devam çok iyi bir çalışma çıkacağına inancım sonsuz... |
|
↑
|
|
|
-
trggcity
Aktif Üye
|
14.12.2008, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunu buldum nasıl peki ?
savascı ruh kurt vs vs
Çalıskan türk kadınları
Türklerden baska kullanan görmedim müslümanlar vs vs
Türk bayragına bakarken
ATATÜRK Vazgecilmezimiz At Türk Bayragı ve daha cıkartılcak bir sürü sey Yapım By cewo
|
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim...
Gerçekten çok güzel çalışmalar emeğine sağlık..
http://trggcity.tr.gg/
Bu maskot önce sınıfımızı ziyaret edecek ve öğrencilerimizi tamamen ingilizce olarak tanıyıp daha sonra yabancı dili iyi iki öğrencimizin evini ziyaret edecek..Öğrencilerin ve çocukların karşısına kurt biraz korkutucu olabilir diyorum.Bİlmem siz ne düşünüyorsunuz. Gerçekten maskotu yaptırıp diktireceğiz, seslendireceğiz... Tesbih güzel bir öneri.Zaten dinimizi de tanıtacağız.Dini sembollerimiz bu arada kullanılacak..Dediğiniz gibi bize ait bir sembol...
Tüm resimleri bir klasörde topluyorum. Slaytta hepsi geçecek..
Teşekkürler tekrar.. |
|
↑
|
|
|
-
kodbanks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.12.2008, 01:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gözleriyle dikkat çekecek olan Van kedisi sempatik olur sanırım.Gözünün teki turkuaz ,kedi beyaz ,boynundaki kurdelesi kırmızı(renklerimizin tamamı kullanılmış olur) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
15.12.2008, 05:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bahse
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.12.2008, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Mehtap Öğretmenim, çok güzel bir işe kolları sıvamışsınız yine
Ben de naçizane fikrimi belirtmek istedim. Malumunuz Eskişehirliyim. Eskişehir'in sembolü, Türkiye'de sadece Eskişehir'de, dünyada ise 1-2 yerde çıkarılan Beyaz Altın diye anılan Lületaşı'ndan çok güzel maskot olur kanısındayım.. İşte size internetten bulduğum bir örnek;
Çıkarılması oldukça zahmetli ama işlenmesi çok kolay.. Ustaları sipariş verilen her formu rahatlıkla çıkarabilirler. Çok çeşitli örnekler bulmak mümkün.. Pipo, çeşitli takılar, satranç taşları vs. yapılmıştır. Bu konuda araştırma yapmak isterseniz ve Lületaşı Ustalarına ulaşmak isterseniz yardımcı olabilirim. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.. ______________ Forum imzanız 468x60 Boyutlarını geçmektedir.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.12.2008, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bahse yazmış: Merhaba Mehtap Öğretmenim, çok güzel bir işe kolları sıvamışsınız yine
Ben de naçizane fikrimi belirtmek istedim. Malumunuz Eskişehirliyim. Eskişehir'in sembolü, Türkiye'de sadece Eskişehir'de, dünyada ise 1-2 yerde çıkarılan Beyaz Altın diye anılan Lületaşı'ndan çok güzel maskot olur kanısındayım.. İşte size internetten bulduğum bir örnek;
Çıkarılması oldukça zahmetli ama işlenmesi çok kolay.. Ustaları sipariş verilen her formu rahatlıkla çıkarabilirler. Çok çeşitli örnekler bulmak mümkün.. Pipo, çeşitli takılar, satranç taşları vs. yapılmıştır. Bu konuda araştırma yapmak isterseniz ve Lületaşı Ustalarına ulaşmak isterseniz yardımcı olabilirim. İşlerinizde kolaylıklar dilerim..
Merhaba Bahse katılımın için teşekkür ediyorum..
Lüle taşı evet çok iyi fikir.Van kedisini lüle taşından yapabilir miyiz acaba?
Rengi de tutuyor ..
Pahalı mıdır? Fiat konusunda bizi bilgilendirebilirsen sevinirim
Van Kedisi de gerçekten iyi fikir...
Yollanan resim de tüm kriteleri barındırıyor.
Teşekkür ederim http://kodbanks.tr.gg/ fikirleriniz ve paylaşımınız çok etkileyici...
Benim için çok verimli sonuçlar alıyorum.
Sağolun. BS ailesi gerçek bir aile gibi.Bunu hep hissettim.
Hepiniz iyi ki varsınız... |
|
↑
|
|
|
-
bahse
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.12.2008, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Merhaba Bahse katılımın için teşekkür ediyorum..
Lüle taşı evet çok iyi fikir.Van kedisini lüle taşından yapabilir miyiz acaba?
Rengi de tutuyor ..
Pahalı mıdır? Fiat konusunda bizi bilgilendirebilirsen sevinirim
Van Kedisi de gerçekten iyi fikir...
Yollanan resim de tüm kriteleri barındırıyor.
Teşekkür ederim http://kodbanks.tr.gg/ fikirleriniz ve paylaşımınız çok etkileyici...
Benim için çok verimli sonuçlar alıyorum.
Sağolun. BS ailesi gerçek bir aile gibi.Bunu hep hissettim.
Hepiniz iyi ki varsınız...
Van Kedisi zor olmasa gerek.. Eminim yapılabilir. Kesin cevap verebilmem için bazı bilgilere ihtiyacım olacak. Zor çıkarıldığı ve ustası azaldığı için biraz pahalıdır. Ama kaç adet isteniyor belli mi? Çok olursa fiyat aşağı çekilebilir. Biz Sivrihisarlıyız pazarlık yaparız.. Öncelikle ne kadar olacak bilirsem ona göre fiyat araştırması yapabilirim.. Bir de süre ne kadar.. Bunları bildirirsen sevinirim.. ______________ Forum imzanız 468x60 Boyutlarını geçmektedir.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
-
trggcity
Aktif Üye
|
15.12.2008, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|