Yazar |
Mesaj |
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: Live Search de Bir Numarayız İnanmayan Girip Baksın |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Merhaba
Senin live dediğin arama motoruna kayıt olman gerekmiyor. Direk ilk sayfada çıkarsın. Google için kendi url'ni eklemen gerekiyor ama yahoo ve lime search için bu geçerli değil. Yani google bir tekel... Ve reklamınıda buradan yapma.. ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
taprojeler yazmış: Merhaba
Senin live dediğin arama motoruna kayıt olman gerekmiyor. Direk ilk sayfada çıkarsın. Google için kendi url'ni eklemen gerekiyor ama yahoo ve lime search için bu geçerli değil. Yani google bir tekel... Ve reklamınıda buradan yapma.. |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Bu benim tasarımım değil... Ve benim tasarımlarım gerçek CC'li senin gibi altıma Copyright yazmıyorum. Copyright'ı küçümseme... Bir de link sitelerinde ki iframeler yasak... Siten silinebilir. Sonra ben senin gibi sahte hit peşinde değilim ve senin gibi sahte trafik yapmıyorum...
Ve senin işin bir sahtekarlık. Css çalmak basit bir şey ama bunuda yapmamalısın... Kendini illa rezil ettirmek istiyorsan daha sayabilirim.. ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
taprojeler yazmış: Bu benim tasarımım değil... Ve benim tasarımlarım gerçek CC'li senin gibi altıma Copyright yazmıyorum. Copyright'ı küçümseme... Bir de link sitelerinde ki iframeler yasak... Siten silinebilir. Sonra ben senin gibi sahte hit peşinde değilim ve senin gibi sahte trafik yapmıyorum...
Ve senin işin bir sahtekarlık. Css çalmak basit bir şey ama bunuda yapmamalısın... Kendini illa rezil ettirmek istiyorsan daha sayabilirim.. |
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
taprojeler yazmış: Bu benim tasarımım değil... Ve benim tasarımlarım gerçek CC'li senin gibi altıma Copyright yazmıyorum. Copyright'ı küçümseme... Bir de link sitelerinde ki iframeler yasak... Siten silinebilir. Sonra ben senin gibi sahte hit peşinde değilim ve senin gibi sahte trafik yapmıyorum...
Ve senin işin bir sahtekarlık. Css çalmak basit bir şey ama bunuda yapmamalısın... Kendini illa rezil ettirmek istiyorsan daha sayabilirim.. |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
İŞTE BENDEN SANA BUNDAN BAHSEDİYORDUM ARKADAŞIM.. SENIN ABARTTIGIN NASIL ORTADA NASILDA KENDİ KENDİNİ ELE VERİYORSUN..
ZİRVE TOPLİSTTEN BASKA İFRAME VARMI? VARSA ONLARIDA KOYSANA. KOYAMAZSIN ÇUNKU YOK..
KALKMIS BANA <iframe> başlangıc ve sonunu </iframe> resimlerini çekip koymussun. sANA TAVSİYEM KENDİNİ BÖYLE SEYLERLE KANDIRMA İSTE UGRAS SENIN DE OLUR
fARKINDAYSAN SANA BİR ÖNCEKİ CEVABIMDA BİRDEN FAZLA İFRAME BULAMAYACAGINI SÖYLEDİM VE ÖYLEDE OLDU.SENİN ADINA UZULDUM UMARIM DOGRUYU BULURSUN.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
14.12.2008, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
Dostum bana akıl verme önce sen kendi sitene bak eger bu iframeler yasak diyorsan senın siten benımkine göre daha ofsayt durumda
birde iframe kodununu böyle olması gerekiyor benım bildigim...
örnek:
Kod:
Kod: <div style="background: none transparent scroll repeat 0% 0%; left: 200px; width: 120px; position: absolute; top: 950px; height: 30px"><iframe name="iFrame1" src="http://www.siteadın.tr.gg" frameborder="1" width="1"..................................
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.12.2008, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tarz tartışma ortamı yayan mesajlar daha devam ederse bu başlık silinir haberiniz olsun!______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
O iframeler zaten tr.gg sitesinde bulunmak zorunda tp://www.homepage-baukasten.de/cookie.php? adlı iframe... İstersen Cüneyt hoca'ya soralım... ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
clubtarkan
Acemi Üye
|
15.12.2008, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|