Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj14.12.2008, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: işte bizde bundan rahatsısız

vakitharcama yazmış:
yeni versiyon geliyor dye diğer sorunlar önemsenmiyor sorunda burada bu versiyon çıkana kadar madur olunacak ben buna karşıyım yeni versiyon çıkana kadar bu soruna çözüm bulunmalı.sorunları önemsemenizi bekliyoruz sizde kazanıyorsunuz bizde bu yüzden bizede hak verin bu sorun sadece sizin değil bütün kullanıcıların sorunu benim anlayışımda bir sorunu gidermek için yeni sistemi bekleme anlayıışı yok versiyon gelene kadar bu sorun giderilmeli diğer sorunlar sonraya bırakılabilir çünkü baya bi sorun var siz yeni versiyonun sorunsuzmu olacagını sanıyorsunuz bence yanılıyorsunuz sistem çalışmaya başlayınca sorunlar çıkacak sizlerde bunları gidereceksiniz bence buna göre hazırlık yapın hizmet vermek zordur bu yüzden daha çok çalışmalısınız buda benim önerim iyi çalışmalar

Merhaba sorunu ben çözmüşümdün bu başlık altında ziyaretçi defterini onarabilirsiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=72170&highlight=
Mesaj14.12.2008, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba sorunu ben çözmüşümdün bu başlık altında ziyaretçi defterini onarabilirsiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=72170&highlight=

evet ben bunu zaten kapandığı günden beri www.altincanak.tr.gg adlı sitede uyguluyorum ama yorumlarda şöyle bir sorun var köy sitesi olduğu için köylüler hakkında kötü şeyler yazılıyor bunu engellemek için benim onayımdan geçmesi lazım yorumlarda bunu yapamıyorsun sorun bu
Mesaj14.12.2008, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba bunu yorumlar ekstrasından değiştirebilirsiniz

Mesaj14.12.2008, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yazar Mesaj
hitpartisi Tarih: 14.12.2008 14:35:10 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba bunu yorumlar ekstrasından değiştirebilirsiniz

yorumlar ekstrasında öyle bir seçenek yok olsa değiştireceğim zaten malesef yok
Mesaj14.12.2008, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: işte bizde bundan rahatsısız

vakitharcama yazmış:
yeni versiyon geliyor dye diğer sorunlar önemsenmiyor sorunda burada bu versiyon çıkana kadar madur olunacak ben buna karşıyım yeni versiyon çıkana kadar bu soruna çözüm bulunmalı.sorunları önemsemenizi bekliyoruz sizde kazanıyorsunuz bizde bu yüzden bizede hak verin bu sorun sadece sizin değil bütün kullanıcıların sorunu benim anlayışımda bir sorunu gidermek için yeni sistemi bekleme anlayıışı yok versiyon gelene kadar bu sorun giderilmeli diğer sorunlar sonraya bırakılabilir çünkü baya bi sorun var siz yeni versiyonun sorunsuzmu olacagını sanıyorsunuz bence yanılıyorsunuz sistem çalışmaya başlayınca sorunlar çıkacak sizlerde bunları gidereceksiniz bence buna göre hazırlık yapın hizmet vermek zordur bu yüzden daha çok çalışmalısınız buda benim önerim iyi çalışmalar

Bu hizmeti veripte sorunsuz çalışan bir yer biliyorsanız bence orada bulunmanızda fayda var.
Çünkü bizler bu kadar yapabiliyoruz.
Yeni versiyonumuzda görüşmek dileğiyle.
Önceki mesajları göster: