Yazar |
Mesaj |
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
12.12.2008, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: Sitegoster.com İş Ortaklığı Servisi Üyelerinin Dikkatine !.. |
|
|
Arkadaşlar ben Tk Designer Bilişim Hizmetleri Reklam Direktörü İbrahim Kapu.Ayrıca sanal-reklam.tr.gg adresinin de sahibiyim.Aylardır.Tk designer bilişim hizmetleri reklam direktörü olarak hizmet veriyorum.Sanal-reklam web sitem ise kişisel.Her neyse ben haliyle web sitelere reklamlarını aldığınız sitegoster iş ortaklığı sistemimide adminlerindenim.Yeni alınan karara göre sitegoster.com reklamlarını yayınlayan sitelerin tıklama sayıları 2 gün boyunca 0.08 ile çarpılacak.Yani tıklamalarınız 2 gün boyunca 0.08 ile çaprılacak.Bu karar tüm üyelerimize bizden bir armağandır.Tk Designer Bilişim Hizmetleri adına geçmiş bayramlarınızı da kutluyorum.İyi kazançlar ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
bilqisayarnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.12.2008, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilqilendirme İçin Sağolun______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
|
|
Ayrıca ben de o sisteme üyeyim.Kesinlikle adeletli bir şekilde o sistemin reklamlarını yayınlıyorum.Ve hesabımda ki param biriktiğinde de aldım.Rahatlıkla sizde bu konuda içinizi rahatlatabilirsiniz. Ödeme konusunda hesabınızdaki paranız 35 Ytl olduğunda mutlaka paralarınızı alırsınız.Bunun güvencesini veriyorum.Yakşamlar. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
max-home-page
Acemi Üye
|
|
|
bu kampanyayı ikinci kez yapıyorlar tebrik ederim valla adamlar kriz filan dinlemeden para dağıtıyor alanlar olduğunu duydum ama haksız kazanç elde edenler olduğunuda duydum bs nin adını kötülüyorlar sanal-reklam sen aldınmı hiç ?? |
|
↑
|
|
|
-
max-home-page
Acemi Üye
|
12.12.2008, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon sanırım aynı anda mesaj attık senin mesajını görmemiştim |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
12.12.2008, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
max-home-page yazmış: bu kampanyayı ikinci kez yapıyorlar tebrik ederim valla adamlar kriz filan dinlemeden para dağıtıyor alanlar olduğunu duydum ama haksız kazanç elde edenler olduğunuda duydum bs nin adını kötülüyorlar sanal-reklam sen aldınmı hiç ??
aldım ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
12.12.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilqisayarnet yazmış: Bilqilendirme İçin Sağolun
______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
izle-yelim
Aktif Üye
|
13.12.2008, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitegoster.com İş Ortaklığı Servisi Üyelerinin Dikkatine |
|
|
sanal-reklam yazmış: Arkadaşlar ben Tk Designer Bilişim Hizmetleri Reklam Direktörü İbrahim Kapu.Ayrıca sanal-reklam.tr.gg adresinin de sahibiyim.Aylardır.Tk designer bilişim hizmetleri reklam direktörü olarak hizmet veriyorum.Sanal-reklam web sitem ise kişisel.Her neyse ben haliyle web sitelere reklamlarını aldığınız sitegoster iş ortaklığı sistemimide adminlerindenim.Yeni alınan karara göre sitegoster.com reklamlarını yayınlayan sitelerin tıklama sayıları 2 gün boyunca 0.08 ile çarpılacak.Yani tıklamalarınız 2 gün boyunca 0.08 ile çaprılacak.Bu karar tüm üyelerimize bizden bir armağandır.Tk Designer Bilişim Hizmetleri adına geçmiş bayramlarınızı da kutluyorum.İyi kazançlar
Evet Aynı MesaJ Banada Geldi Normalde 10 m Hesabıma Yatması Gerekirken 15 m Yatırılmış Paylaşımın İçi SaoL :
Tüm Bedava-Sitem'in O Siteyle İletişime Geçmesini İsterim Gerçektende Kazançlı Çıkabilcek Site Sitenize Kodunu Koyun Kazançlı Olan Siz Olursunuz |
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.12.2008, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TK designerda çalışıyorsun demek.Sen aç bi MSNi de
Gerçekten çok iyi bir şey bana da e-postası gelmişti. ______________ # |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
13.12.2008, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiweb yazmış: TK designerda çalışıyorsun demek.Sen aç bi MSNi de
Gerçekten çok iyi bir şey bana da e-postası gelmişti.
Görevim icabı açıklamama gerekirdi.Ama açıklama zamanı gelmişti.Bilgiweb benim iyi arkadaşımdır.O da bilmiyordu ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
pit10
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.12.2008, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin tasarımı pek güven vermiyor. Aldığınıza dair bir belge felan var mı_? |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
13.12.2008, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pit10 yazmış: Sitenin tasarımı pek güven vermiyor. Aldığınıza dair bir belge felan var mı_?
Kardeşim yapılan işler tasarımla değil.Güzenilirlikle kalite ile müşteri hizmeti ile yapılır.Aldığıma dair belgem de var.Hem de kapı gibi
İşte belgem
www.sanal-reklam.net
o adresi paramı aldığımda aldım.Domain alarak siteme uönlendirdim.Bu yeterli dğeilse tasarımını beğendiğiniz sitelerin reklamlarını yayınlayın. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.12.2008, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar çok güzel bir öneri götürdük bunun sayesinde paranızı daha da artırabileceksiniz.Ama gerçekleşmeden söylemeyeyim.
Sanal-reklam bu arada ben de alabilecek miyim bakalım .com.net.org
O günleri görmek nasip olacak mı acaba. Düşünsenize bilgiweb.biz hehe süper ya. ______________ # |
|
↑
|
|
|
-
max-home-page
Acemi Üye
|
13.12.2008, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adamlar gerçekten güzel hizmet veriyorlar destek mesajı yazın bakalım 1 saat sonra cevap elinizde ödeme aldığını birkaç kişiden duydum ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 10 ytl olunca paranızı yayıncı hesabınıza aktartıp reklamınızı yaptırabiliyorsunuz. |
|
↑
|
|
|
-
pit10
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2008, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tavsiyeniz üzerine üye oldum. 2 gündür üyeyim kazanç fena gözükmüyordu. Fakat hesabımı sıfırlıyorlar sürekli. Pek de güvenilir değilmiş. |
|
↑
|
|
|
|