Yazar |
Mesaj |
-
ikvlodos
Acemi Üye
|
12.12.2008, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: Arka plan nasıl deiştirilir |
|
|
arka planı red yaptım ama örneginde daha deişikti resim felan vardı bunları nasıl yapa bilirim kodluysa öğretirmisiniz yeni başladım |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
12.12.2008, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Kullandığınız Tasarım Red Tasarım Olduğu İçin, Red Tasarımların Arkaplan Değiştirme Kodunu Veriyorum ;
Kod: <body bgcolor="" style="margin: 0 0 0 0;" background="Resim URLsini Buraya Yerleştirin">
Koddaki Belirtilen Kısıma Resim URLsini Yerleştirin ve Tasarım Ayarlarından Tasarımın Üzerindeki Yazı İsimli Kutucuğa Yerleştiriniz Ardından Kaydedin..
İyi Eğlenceler...______________ www.ironarchives.tr.gg
En son ironarchives tarafından 12.12.2008 21:35:00 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ikvlodos
Acemi Üye
|
12.12.2008, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ironarchives yazmış: Merhaba,
Kullandığınız Tasarım Red Tasarım Olduğu İçin, Red Tasarımların Arkaplan Değiştirme Kodunu Veriyorum ;
Kod: <body bgcolor="" style="margin: 0 0 0 0;" background="Resim URLsini Buraya Yerleştirin">
Koddaki Belirtilen Kısıma Resim URLsini Yerleştirin ve Tasarım Ayarlarından Tasarımın Üzerindeki Yazı İsimli Kutucuğa Yerleştiriniz Ardından Kaydedin..
İyi Eğlenceler...
K.b url yi nerden alıcamı ve kodu nereye gircemi bulamadım |
|
↑
|
|
|
-
sahtehacker
Acemi Üye
|
12.12.2008, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ikvlodos yazmış: ironarchives yazmış: Merhaba,
İyi Eğlenceler...
K.b url yi nerden alıcamı ve kodu nereye gircemi bulamadım
arkaplan urlsini nasilmi bulacan
bir upload sitesine upload ederek urlsini alabilirsin
aldigin url yi ironarchives hocamizin belirtiyi kodaki gibi urlsini buraya yerlestirin yazan yere yapistiracaksin sonra
tasarim ayarlari
tasarimin uzerindeki yazi ya ekliyeceksin
kaydet butonuna tikliyacaksin
iyi eglenceler |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ikvlodos
Acemi Üye
|
12.12.2008, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sahtehacker yazmış: ikvlodos yazmış: ironarchives yazmış: Merhaba,
İyi Eğlenceler...
K.b url yi nerden alıcamı ve kodu nereye gircemi bulamadım
arkaplan urlsini nasilmi bulacan
bir upload sitesine upload ederek urlsini alabilirsin
aldigin url yi ironarchives hocamizin belirtiyi kodaki gibi urlsini buraya yerlestirin yazan yere yapistiracaksin sonra
tasarim ayarlari
tasarimin uzerindeki yazi ya ekliyeceksin
kaydet butonuna tikliyacaksin
iyi eglenceler
imageshack gibimi ?? tmm da bn hala yapıştırılan yeri bulamadım hepnizden özürdilerim ama yeni oldugum için pk anlamıyom |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
13.12.2008, 07:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aşağıdaki kod'da resmin url'si buraya yazan yere upload ettiğiniz resmin url'sini koyacaksınız.. Kod: <body bgcolor="" style="margin: 0 0 0 0;" background="Resim URLsini Buraya Yerleştirin"> ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ikvlodos
Acemi Üye
|
13.12.2008, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Aşağıdaki kod'da resmin url'si buraya yazan yere upload ettiğiniz resmin url'sini koyacaksınız.. Kod: <body bgcolor="" style="margin: 0 0 0 0;" background="Resim URLsini Buraya Yerleştirin">
onu anladımdaa onu yapıştırmayı deil resmin url sini koydum mesela ama sonra nereye koycam bu kodu |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
13.12.2008, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın üzerindeki yazıya..______________ |
|
↑
|
|
|
-
ikvlodos
Acemi Üye
|
13.12.2008, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Tasarımın üzerindeki yazıya..
işte onu bulamıyorumm |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
13.12.2008, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ikvlodos yazmış: bilgiliyiznet yazmış: Tasarımın üzerindeki yazıya..
işte onu bulamıyorumm
Arkadaşım verdiğim kodda gerekli yerleri değiştirdikten sonra kodu tasarım ayarları-gelişmiş ayarlar-tasarımın üzerindeki yazıya ekleyeceksin.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ikvlodos
Acemi Üye
|
13.12.2008, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: ikvlodos yazmış: bilgiliyiznet yazmış: Tasarımın üzerindeki yazıya..
işte onu bulamıyorumm
Arkadaşım verdiğim kodda gerekli yerleri değiştirdikten sonra kodu tasarım ayarları-gelişmiş ayarlar-tasarımın üzerindeki yazıya ekleyeceksin..
ohhbe yani biriniz bile gelişmiş ayardemedi buldum hepinize teşekkürlerr kusura bakmayın yeni oldugumdan anlamadım |
|
↑
|
|
|
|