hangisi sizce |
muro mu |
|
[ 36 ] |
arog mu |
|
[ 28 ] |
|
Toplam Oylar : 64 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
metin2sevdalileri
Acemi Üye
|
11.12.2008, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cem yılmaz bu sefer e kötü yönetmenliği bu filmde yapmış arogun çok reklamı yapıldı ama ama malesef bu sefer olmadı cm bey muro reklamı yapılmamasına rağmen sade konusu gerçekten ilgi çeici karakterleri ve komik espirileri ile süper olmuş.Zaten sitelerdekiş oylama durumu
arog=7,1
Muro=8,2 |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
11.12.2008, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
bencede muro komik hem zaten muro kurtlar vadisinde kendini kanıtlamışdır ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
metin2sevdalileri
Acemi Üye
|
11.12.2008, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arog=7,1
Muro=8,2
başka sitelerdeki oylamalar herşeyi gösteriyor fazla söze gerel yok |
|
↑
|
|
|
-
metin2sevdalileri
Acemi Üye
|
11.12.2008, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklaminburda yazmış: afilliyanlizlik yazmış: bence muroyu cesaretinden dolayı takdir etmek gerekir arog gibi dev reklamlı bir flim ile aynı anda çıkmak ve en az arog kadar tutulmak bunu başarmak kolay bir şey deyil ben cesaretinden dolayı muro diyorum ama arogu izledim
niye öyle diyorsunuz onların arkasında da show tv ve pana yapaımcılık var
EVET AMA avea ttnet türk telekom bunlar gerçekten daha güçlü ve muronun televizyonda hiç reklamı yapılmadı |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
11.12.2008, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
metin2sevdalileri yazmış: reklaminburda yazmış: afilliyanlizlik yazmış: bence muroyu cesaretinden dolayı takdir etmek gerekir arog gibi dev reklamlı bir flim ile aynı anda çıkmak ve en az arog kadar tutulmak bunu başarmak kolay bir şey deyil ben cesaretinden dolayı muro diyorum ama arogu izledim
niye öyle diyorsunuz onların arkasında da show tv ve pana yapaımcılık var
EVET AMA avea ttnet türk telekom bunlar gerçekten daha güçlü ve muronun televizyonda hiç reklamı yapılmadı
muronun reklamı her kurtlar vadsi reklama girdiğinde ve tekrar başladığında çıkıyor hatta geçen bölüm filmin reklamını filmde bile yaptılar ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
11.12.2008, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
BİZ BUNA KISACA NALET OLSUN ŞU İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE DİYORUZ A ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
11.12.2008, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
A.R.O.G. ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
|
-
tasarimedia
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.12.2008, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bugun aroga gittim idaire ederdi bana gore superdi ama abim beyenmedi on sirada izledigimiz icin cok zorlandik.
ama bence muro daha guzeldir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sahtehacker
Acemi Üye
|
11.12.2008, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muro
lanet olsun benim icimdeki insan sevgisine
diyerek cok yol kat etmisdir ve recep ivedik filmine rakip olacak kadar guzel bir is cikartmislardir
bu arada kurtlar vadisi iran a hazirlanin |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
11.12.2008, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
bencede muro ______________
|
↑
|
|
|
-
sahtehacker
Acemi Üye
|
11.12.2008, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence yazmış: A.R.O.G.
ben senin bu bannerine hayranim vallah |
|
↑
|
|
|
-
dbilgi
Aktif Üye
|
11.12.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arog bence... Gittim ve hoşuma gitti. |
|
↑
|
|
|
-
metin2sevdalileri
Acemi Üye
|
12.12.2008, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın arkadaşlar sizin beğenmeniz değil bütün insanların beğenmesi iyi kime sorsam beyenmedim cem yılmazın en kötü filmi dedi.Oylamadanda belli önceki mesajda sondurumu belittim |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
12.12.2008, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
sinemaya gidenlerin yorumlarını bekliyoruz ______________
|
↑
|
|
|
-
enmatik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|