Yazar |
Mesaj |
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.12.2008, 03:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: YALAN !!! E YUH ONCA YENİLGİNİN ACISINI BÖLE Mİ ÇIKARIYO |
|
|
yorum yok ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
09.12.2008, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: htlmkodes yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: sevgikodes yazmış: limon-eglence yazmış: Tamam kurduysa kurdu eline bir şey mi geçti
aynen kurduda noldu küfürler var hep iki takım arasında
iste bende hep bunu söylemeye calistim
kufurler yerine stadlarda taslar yerine cakmak lar yerine pet siseleri yerine
birbirimize güller cicekler atalim
dogru olan bu degilmi arkadaslar
Evet
kardes benim sevgim sana yeter
güllermi atak olmaz be güllerinde dikeni var yaralar insaını
bizde kopararak atarız
iste arkadaslar taraftar dediyimiz böyle olmali hep beraber ayni yerde sohbet edebiliyorsak ne mutlu bize
helal olsun
bu arada ben bir tir dolusu gül yoladim artik dikenlerini siz ayirirsiniz olmadi bende gelir yardim ederim
Ben diken miken ayıram bilmemki ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.12.2008, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: htlmkodes yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: sevgikodes yazmış: limon-eglence yazmış: Tamam kurduysa kurdu eline bir şey mi geçti
Evet
bizde kopararak atarız
iste arkadaslar taraftar dediyimiz böyle olmali hep beraber ayni yerde sohbet edebiliyorsak ne mutlu bize
helal olsun
bu arada ben bir tir dolusu gül yoladim artik dikenlerini siz ayirirsiniz olmadi bende gelir yardim ederim
Ben diken miken ayıram bilmemki
hmm e ozaman bizde senin bu limonlarin yapraklarini atariz bu da olur ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
gazikilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2008, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel AraştırMA |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.12.2008, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gazikilic yazmış: Güzel AraştırMA
tesekkur ederim ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
09.12.2008, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: htlmkodes yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: sevgikodes yazmış: limon-eglence yazmış: Tamam kurduysa kurdu eline bir şey mi geçti
Evet
bizde kopararak atarız
helal olsun
hmm e ozaman bizde senin bu limonlarin yapraklarini atariz bu da olur |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
09.12.2008, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: htlmkodes yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: sevgikodes yazmış: limon-eglence yazmış: Tamam kurduysa kurdu eline bir şey mi geçti
Evet
bizde kopararak atarız
helal olsun
hmm e ozaman bizde senin bu limonlarin yapraklarini atariz bu da olur
kopmuşlar ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
09.12.2008, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
magic-net yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: htlmkodes yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: sevgikodes yazmış: limon-eglence yazmış: Tamam kurduysa kurdu eline bir şey mi geçti
Evet
bizde kopararak atarız
helal olsun
kopmuşlar
Yapraklarım gitti anam ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
09.12.2008, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence yazmış: magic-net yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: htlmkodes yazmış: ua1905ua yazmış: limon-eglence yazmış: ua1905ua yazmış: sevgikodes yazmış: limon-eglence yazmış: Tamam kurduysa kurdu eline bir şey mi geçti
Evet
bizde kopararak atarız
helal olsun
kopmuşlar
Yapraklarım gitti anam
oha kaç alıntı olmuş sohbetinize doyum olmuyo bi alıntıda be yapam böle dwm etsin pls ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.12.2008, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alintilar almis basini gidoyr ama güzel birsey bütün futbol severler ayni baslik altinda sohbet edebiliyorya artik ölsemde gam yemem ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.12.2008, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence kardes ee ne yapalim yapraklar giti elinde bir limon kaldi tuz varsa limonu da bizimle paylasabilirsin yanii ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
10.12.2008, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Katılıyorum..!!______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.12.2008, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
.................. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 30.01.2010 04:00:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam kurduysa kurdu iyi oldu |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
10.12.2008, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi konununun ne kadar gereksiz olduğunu ve ne kadar hatalarla dolu olduğunu açıklayacağım.
Öncelikle kesinlikle galatasaray fenerbahçeyi KURMADI.
Netten bulunma ispatlanmayan herhangi bir resmi kurum ya da kişilerden onu da geçelim bahsi geçen kulüplerin bu tür sözde belgelerden haberleri ya da böyle bir olayın resmiyetini doğrulamadıklarını bilmeniz gerekir.
Sadece kendini bilmez gs li çevrelerin (bu kişilere konuyu açanlar dahil değildir.) uydurma ve tamamen gs nin fb den sözde ve anlamsızca üstünlük kurmak istemelerinden doğmuştur.
Ayrıca bir hata da şu var ki konuyu açan arkadaş RESMEN reklam yapıyor.Daha detaylı için sitemizi ziyaret edin manatında bir mesaj ile sitesine yönlendiriyor.
Bu mesajlarımda kesinlikle düşmansı bir tavır YOKTUR OLAMAZ DA ancak bunlar doğru.Karşıt fikirler çoktur ama açıkca söylemek istediğim şey şu ki ne böyle bir belge resmiyete dayanıyor nede
Fenerbahçeyi Galatasaray kurdu
Fenerbahçe kendi ve kendisini bilen kişiler tarafından kurulmuştur.aşağıda ise fenerbehçenin ASIL kuruluşunu okuyabilirsiniz. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
|