Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.11.2008, 11:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
bilgiweb yazmış:
Sorunlar beni bırakmaz. Very Happy

Kayıp HTML Kodu, Raporlar gibi bölümlere girdiğimde ID soruyo idyi yazıyorum yine soruyo Sad

yetkililere danaışın Wink

Danıştım ama cevap yok.
Mesaj29.11.2008, 13:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım üye panelinde destek sisteminin bakıma alındığı yazıyor normal iletişim kısmından ulaş ama benişmde farkettiğim ve daha sonra sorduğum bişey senin sorunun bu site güvenlik için ortaklık sisteminde firefox ile işlem yapılmasına kısmen izin vermiyor internet explorer ile işlemini yapabilirsin . Kolay gelsin.
Mesaj29.11.2008, 14:02 (UTC)    
Mesaj konusu: şimdi

onasıl oluyo onasıl ortakmı olacaz

Mesaj29.11.2008, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

şöyle oluyor arkadaşım sen web siten için www.sitegoster.com dan üye oluyorsun uyelik sayfasına www.sitegoster.com/ortaklik adresinden ulaşabilirsin. Üye olduktan sonra kendine reklam alanı oluşturuyorsun oluşturduğun reklam alanı için sana bir numara ve kod veriyorlar kodu sitene koyuyorsun reklamına tıklayan herkes den para kazanıyorsun hesabına anında ekleniyor ve sana verilen o numara ile ne kadar para kazandığını kontrol edebiliyorsun. İnternet siteleri için güzel bir kazanç sistemi bence.
Mesaj08.12.2008, 22:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar sitegoster.com un gönderdiği bir mail ile yeni bir sistem yayına girdi. siteleri artg reklamstore.com gibi çalışmaya başladı gönderdiğiniz soruları görebiliyor cevaplarını görebiliyor eklediğiniz siteleri görebiliyor raporlara giridğinizde herhangi bir firefox sorunu yaşamadan sitelerinizin bilgilerini görebiliyorsunuz. Bide html kodlarım die bi bölüm açmışlar kayıtlı sitelrrinize ait kodları buradan alabiliyorsunuz. Smile Bende şu sitemi düzenliyip bu sitemede reklam almayı düşünüyorum. ii kazançlar dilerim arklar.
Mesaj09.12.2008, 09:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle saol emin olun bu konuda ki teknik destek ekibini tanıyorum süper çalışıyorlar Very Happy emin olun çok güvenilirler Wink çok yakından tanıyorum çalışanları ervisi bende kullanıyorum süper. ayrıca her sorunuz mutlaka cvplanır.Bire bir ilgi var
Mesaj09.12.2008, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Web Siteler Ortamda İşe Yaramazdı ama... Razz Razz
Mesaj09.12.2008, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bugun saat 5 e kadar tıklamalar 0.04 değil o.o8 kuruş herkese acilen tavsiye edilir. İlginçtirki ortalama 1 saat içinde destek mesajlarınıza cevap veriyorlar.
Önceki mesajları göster: