Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj04.12.2008, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilliyanlizlik yazmış:
derin araştırma derin mevzu tebrik ederim Smile futbolu hiç sevmeyen tek erkek benim sanırım Very Happy yorumu bile yapamadım

senin varligin bize yeter sevgili kardesim Wink

ama bir konu da haklisin erkek arkadaslarimin arasinda bi sana futbolu sevdiremedik Wink
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj05.12.2008, 03:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerbahcenin 1911-1912 yılları arasında başkanlığını yapmış galatasaray lisesinde okumuş ve galatasaray dan, galatasaray a bir rakip takım çıkarmak için ali sami yei tarafından destek verilmiş fenerbahcenin kurucusu.

ali sami yen'in anılarından:

"En eski spor arkadaşımız olan fenerbahce Kulübü'nün ilk adımlarında da takımımızda çalışmış olan galatasaraylılar emek vermiştir. Bizden sonra teşekkül eden bu ilk kulüpte de kendimizin bir katkısını görmek ve ondan bir şeref hissesi almaktan zevk duymaktayız. fenerbahce ilk kurulduğunda bizim için yabancı memlekette rastlanılmış bir vatandaş gibiydi. Ona manen ve maddeten
ihtiyacımız vardı. Ondan dolayıdır ki fenerbahce yi takviye etmek ve bir rakip yaratmak için bizden ayrılan hasan fuat, hamit husnu kayacan, hasan kamil, galip kulaksizoglu, ismet, Hikmet gibi arkadaşlarımıza gücenmedik ve onları sevmeye devam ettik. Halbuki ondan sonraki bölünmeler ve ayrılmalar aynı tesiri bırakmadı".
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj05.12.2008, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerbahçe yi biraz araştırsaydın 1899 da siyah çoraplılar adlı bir futbol kulübü adıyla açıldığını bulurdun. 1907 de bu takım yenilendi ve fenerbahçe ismiyle devam etti. iyi bir araştırma yaptığını söyleyemiyeceğim. Wink Wink Wink

Mesaj05.12.2008, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

buraq-fb yazmış:
fenerbahçe yi biraz araştırsaydın 1899 da siyah çoraplılar adlı bir futbol kulübü adıyla açıldığını bulurdun. 1907 de bu takım yenilendi ve fenerbahçe ismiyle devam etti. iyi bir araştırma yaptığını söyleyemiyeceğim. Wink Wink Wink

sevgili fenerli kardesim ben burda atip tutumuyorum fenerbahcenin tarihinde ne yaziyorsa onu acikliyorum bana katilirsin veya katilmasin arastirmami beyenirsin beyenmezsin bu senin vicdanina kalmis

herkesin dusunceleirne saygim var

allahin sevgisi uzerinde olsun baska birsey diyemem Wink
Mesaj05.12.2008, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

galatasaray muhabiri olarak haberlerimiz devam edecektir bundan kimsenin süpesi olmasin dogru olani yaptigimiza inaniyoruz herkesin dusuncelerine saygimiz var

allahin sevgisi üzerinizde olsun
Mesaj05.12.2008, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua kardeşimiz bu türlü bilgiler aslında sitenizde paylaşsanız daha iyi olur belki bunun aslı var yada yok bilemiyoruz fakat fbyi gs kurmuş olsa bile ne olacak ki?bakınız bu başlığa fb li arkadaşlarda bakınca tepki gösteriyorlar.kargaşa ortamına dönüyor başlık, Wink
en iyisi sitenizde paylaşmanızdır.

iyi eğlenceler!
Mesaj05.12.2008, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Doğru Söylemissin Kardes

Helal Olsun

Galatasaray Moderatör Fenerbahçe Yardımsever Mr. Green
Mesaj05.12.2008, 20:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaz-1903 yazmış:
ua1905ua kardeşimiz bu türlü bilgiler aslında sitenizde paylaşsanız daha iyi olur belki bunun aslı var yada yok bilemiyoruz fakat fbyi gs kurmuş olsa bile ne olacak ki?bakınız bu başlığa fb li arkadaşlarda bakınca tepki gösteriyorlar.kargaşa ortamına dönüyor başlık, Wink
en iyisi sitenizde paylaşmanızdır.

iyi eğlenceler!

vallah sevgili kardesim bu konuda sana katilmiyorum cunki ortada kargasa yok eyer basligi a dan z ye kadar okursan cogu fenerli arkadaslar tepki degilde tesekkur etiyini farkedersin ve baslikta kargasa tartisma ortami yoktur inceleyiniz belki bir fenerli kardesimiz buna inanmiyabilir bu baska mesele:wink:

herkesin dusucuncelerine saygimiz var herkes basimiz gözümüz üstüne insanlarin gönülerini kazanmak daha önemli dir feneri galatasaray kurmus galatasarayi fener kurmus bunlar okadar da önemli degil ama ben bir haberci olarak arastirmanin sonucunda bu kanata vardim ve cogu fenerli arkadaslarimiz bu basligi okuduktan sonra haberin dogruluguna inanmaktadir

saygilar iyi eglenceler
Mesaj05.12.2008, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam kardeş siz bilirsiniz Wink
Mesaj05.12.2008, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri yazmış:
Doğru Söylemissin Kardes

Helal Olsun

Galatasaray Moderatör Fenerbahçe Yardımsever Mr. Green

böyle de diyebiliriz galatasaray saygidir fenerbahce sevgidir veya fenerbahce saygidir galatasaray sevgidir Mr. Green

birseyi anlamaliyiz milli takim maclarinda omuz omuza kardesce coskuyla kendimizden gecebiliyorsak bunu kulubler arasinda da olmasini saglamamizdir istesek yapabiliyoruz sonucta hepimiz ayni evlatlarin cocuklariyiz ve ayni vatan ayni milletin evlatlariyiz Wink
Mesaj05.12.2008, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaz-1903 yazmış:
tamam kardeş siz bilirsiniz Wink

bilgilendirmen icin tesekkur ediyorum sevgili kardesim
Mesaj05.12.2008, 20:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederiz kardeş Wink
Mesaj05.12.2008, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

birgun benim cok sevdiyim fenerli bir kardesim bunu söylemisdi ve bunlar beni cok etkilemisdi sizler ile paylasmak istiyorum

aynı ülkede yaşadığımız, aynı yerlerde takıldığımız insanlar tutuyor o ezeli rakibimizi. akrabalarımız, en yakın arkadaşlarımız galatasarylı olabiliyor ya da örnek aldığımız biri fenerbahçeli. onların takımları bizim için bişey ifade etmiyor ama sokakta gördüğümüz hiç tanımadığımız birini sadece takımından dolayı dövebiliyoruz güzel ülkemde.
ben bi fenerbahçeliyim. annem galatasaraylı. en yakın arkadaşlarım galatasaraylı ve inanın bana fenerbahçenin başarılarından sonra karşılıklı atışmalarin ne manası olur bunu galatasaraylıların gözüne sokmaýa calismanin ne faydasi olabilirki . fenerbahçe olmasa galatasarayın, galatasaray olmasa fenerbahçenin tadı olmazdı bu ligde. hatta bu takımlardan biri olmasa bu ligin tadı olmazdı.

ezeli rekabet ebedi dostluk anlayışıdır. hep böyle olacaktır
yıllar boyu devam ettirilmesi istenen, zaman zaman tadı kaçsa da hiçbir zaman yok olmayacak kardeşlik hayatta inanılamayacak bir durumdur. kıskandıran kardeşliktir sonucta hepimiz ayni bayrak altinda yasamiyormuyuz nefret ile ellerimizi birbirimize acacagimiza sevgi ile ellerimizi acmaliyiz stadlarda rakip takima pet siseleri cakmaklar telefonlar atacagimiza cicek atsaydik simdi durum böyle olurmuydu

bunu bana cok sevdiyim bir fenerli kardesim söylemisdi bunlar dogrular arkadaslar

herkese selamlar saygilar

allahin sevgisi hepimizin üzerinde olsun
Mesaj06.12.2008, 01:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Her türlü arşivde 1911 tarihinde Fenerbahçe Başkanı olarak Galip Kulaksızoğlu görünmektedir.Galatasaray ilk Türk futbol takımıdır.. Elbette ki aynı şehirde, İstanbul'da, kurulan diğer kulüplere yardım edecektir. Fenerbahçe de bunlardan biridir... hos olmiyan fenerbahçeye büyük emeği geçen adamı Galatasaraylı diye tarihten silmeye çalışmasidir
benim bu haberi yapmamin sebebi sevgili fenerbahceli kardeslerimizle alay gecmek icin degil fenerbahce her yönden kendini kanitlamis bir güzide kulupdür bunu bizi interi chealse gecen sene yenerek ve ceyrek finale cikarak zaten kanitlamisdir veya da 17 kez aldigi turkiye sampiyonluguna veya 4 kez turkiye kupasi sampiyonu olusuna bizim hic bir konuda sözümüz yoktur cünki fenerbahce zaten kendini ispahatlamis bir camiadir saracoglu stadi turkiyenin en iyi stadi dir bunu da ben inkar etmiyorum yani ben dogrulari size acikliyorum galatasaray turkiye lig 17 kez sampiyonu olmusdur turkiye kupasini 14 kez kazanmisdir uefa kupasini kaldirmisdir sonra dunyanin en buyuk kupasi olarak gösterilen super kupayi real madrid yenerek turkiye ye getirmisdir bunu da kimse inkar etmiyor galatasaray ve fenerbahce 100 yilik asir ile yan yana bugunlere kadar gelmisdir kimler geldi kimler gecdi ama tarihde yazanlari da göz önünde bulundurum bilmemiz gerekir bu benim fikrim

yine söylüyorum benim bu haberi yapmamin nedeni fenerbahçeye büyük emeği geçen adamı Galatasaraylı diye tarihten silmeye çalışmasidir ben sadece bunu soylemeye calisdim Wink Wink

beni dinlediyiniz icin tesekkurler fenerlimisin kardes buyur elimi tut besiktaslimisin kardes buyur gel sende elimi tut trabzonlumusun kardes buyur gel sende elimi tut takim tutmuyormusun kardes var gel sende elimi tut ben bundan bahsediyorum fenerli besiktasli galatasarayli farketmez hepimiz bir kalp tasiyoruz kalp kirmaya degmez sevgi varken insallah anlamisinizdir ne demek istediyimi

iyi eglenceler
Mesaj06.12.2008, 07:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Helal Olsun Fenerlime..!!