Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj04.12.2008, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Fenerbahceyi galatasaray kurdu inceleyiniz

ua1905ua yazmış:
evet arkadaslar gercek okudunuz fenerbahceyi galatasaray kurdu ua1905ua olarak sizlere belgelerle sitemizde aciklamasini yapiyoruz ve dediyim gibi belgelerle yayinliyoruz

genis bir belgeyle ve tarihin ta kendisiyle sizler icin paylasima sunuyoruzz

Galip Kulaksızoğlu
Galip Kulaksızoğlu, Galatasaray Liseli ve aynı zamanda Galatasaraylı bir futbolcudur. Kulaksızoğlu aynı zamanda Fenerbahçe’nin kurucularındandır.

Nasıl mı?

Hem GS futbolcusu, hem de FB Başkanı
Galip Kulaksızoğlu, 1911 yılında Fenerbahçe’de başkanlık yaparken, bir yandan da Galatasaraylı olduğu için, Galatasaray’ın bazı önemli maçlarında oynar.

Türk futbolu yurt dışına ilk kez 1911 yılı Eylül ayında çıktı. Ve bir Türk takımı, Avrupa sahalarında ilk maçını 11 Eylül 1911 günü, Macaristan’in Kolojvar kentinde, bu kentin adını taşıyan Kolojvar takımıyla yaptı. Bu takım Galatasaraydı, kadrosu da şöyleydi: Ahmet Robenson, Neşet, İsmet, Cevat, Hasan, Bekir Sıtkı Bircan, Dalaklı Hüseyin, İdris, Celal (şehit), Galip Kulaksızoğlu, Emin Bülent Serdaroğlu

Yine bu maçta Galatasaray forması giyen Dalaklı Hüseyin’in, 1907’de, futbolun ne olduğunu çözmeye çalışan toy delikanlılardan oluşan fenerbahçe futbol takımının ilk antrenörü olduğunu da belirtelim... Bir başka Galatasaraylı yani.. Tesadüf mü sizce?

Buarada sadece Galip Kulaksızoğlu değil Hamit Hüsnü Kayacan da Galatasaray kökenlidir. Ali Sami Yen Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye geçenlerin isimlerini şöyle anar : "Fenerbahçe’yi takviye etmek ve bir rakip yaratmak için bizden ayrılan Hasan Fuat, Hamit Hüsnü, Hasan Kamil, Galip, İsmet, Hikmet gibi arkadaşlarımıza gücenmedik ve onları sevmeye devam ettik."

bu haberimizin bir satiri sitemize girerek videolarla fenerbahce sitelerinden veirlen haberler ve sayre hepsi sitemizde incelemenizi tavsiye ediyoruz

www.ua1905ua.tr.gg incelemenizi tavsiye ediyorum

ancak gsliler inanırrrr
Mesaj04.12.2008, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

@byfearhacked

Başlıklarainsanları tartışmaya sürükleyecek mesajlar yazmaktan ne anlıyorsunuz..
Arkadaşımız kanıtlar sunmuş bir emek vermiş
buna saygı göstermeniz lazım..
Wink
Mesaj04.12.2008, 15:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalprestij yazmış:
Yha Bak Yıne Cok Yazıyorsun Kafam Sıstı Mr. Green

Mr. Green ya kardes ne yapiyim muhabir olma yolunda basi dik kendime tam güven ile yola devam ediyorum bukadarda olacak eyer bir haber yapiyorsak genis bir aciklamasini da yapmamiz gerekir oyle degilmi Wink

iyi eglenceler
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj04.12.2008, 15:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

byfearhacked sevgili güzel kardesim inanmak size kalmis ve vicdaniniza kalmis ama sen inansanda inanmasanda kardesimsin Wink

basim gözüm üstüne sevgili kardesim
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj04.12.2008, 15:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslınd a Bır Yandanda Dogru..!!
Mesaj04.12.2008, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

devkodservisi yazmış:
Aslınd a Bır Yandanda Dogru..!!

vallah kardes sen varya nur gibi bir insanin yeminle söylüyorum bukadar acik yürekli olman beni cok sevindiriyor birde fenerlisin helal olsun sana

basarilarinin devamini kalbimden diliyorum
Mesaj04.12.2008, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayıp Ettin Abi basımızın Ustunde Yerınız var Spor Kardeşliktir
İş Dost luğa Gelınce Takımları Unuturum
Bu Benım bir Prensibim..!!

Mesaj04.12.2008, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

devkodservisi yazmış:
Ayıp Ettin Abi basımızın Ustunde Yerınız var Spor Kardeşliktir
İş Dost luğa Gelınce Takımları Unuturum
Bu Benım bir Prensibim..!!

en dogru´su da budur sevgili kardesim insanlarin bir reng ugruna birbirilerinin kalplerini kirmasi iyi birsey degil ama biz burda bir baslangic yaptik insallah devami gelir

nasilki milli takimda omuz omuza olabiliyorsak külübler arasi da omuz omuza olmasak bile sevgimizi kimseden esirgememiz gerekir Wink
Mesaj04.12.2008, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sonuna Kadar Haklısın..!!
Mesaj04.12.2008, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

devkodservisi yazmış:
Sonuna Kadar Haklısın..!!

senin icin ben bir disimi kirarim vallah kardes

tesekkürler
Mesaj04.12.2008, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne Gerek Var..!! Ben Senın Gıbı Hakikatlı Insanlar Icın Kellemı Kopartırım..!!
Mesaj04.12.2008, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalprestij yazmış:
Ne Gerek Var..!! Ben Senın Gıbı Hakikatlı Insanlar Icın Kellemı Kopartırım..!!

yok estafurrullah kardes beni utandiriyorsunuz rica ederim sizlerin kalplerini kazanmam benim icin daha degerli eyer sizlerin sevgisini kazanbildiysem ne mutlu bana

tesekkurler
Mesaj04.12.2008, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Galip Kulaksizoglu Taniyalim

(Futbolcu ve yönetici, d. 1889 - ö. 1939)

Mutasarrıf Kulaksızzade Mustafa Paşa'nın oğludur. Galatasaray'ın ilk takımlarında da oynayan Galip Kulaksızoğlu, Fenerbahçe'nin kurucuları arasında yer alır.

17 yıl Fenerbahçe forveti ve defansında oynadı. 216 maçta rakip filelere 73 gol attı. Takım kaptanı ve antrenörlük görevleri aldı. O dönemde milli maç yapılmadığından dolayı milli formayı giyme şansı bulunamadı. İstanbul Karması kaptanlığına seçildi.

Futbo zekası, tekniği üstün, cesur, çevik ve takım oyun anlayışı olgun bir futbol yıldızı olarak büyük üne sahip oldu. Komple bir sporcu olan Kulaksızoğlu aynı zamanda tenis, hokey ve kürek sporlarında da devrin önde gelen isimlerindendi. Sağlam karakteri ve sportmenliği ile herkesin sevgisini kazanan Kulaksızoğlu, Fenerbahçe tarihinin önemli isimlerinden birisidir.
Mesaj04.12.2008, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

galatasaray gruptan cikmayi basardi ve kadiköy yolunda emin adimlarla devam ediyor

fenerbahceyi galatasaray kurmus hersey bunu gösteriyor bu nedenle insallah fenerbahce de dynamo kievi yener ve uefa ya kalir kadikoyde galatasaray fenerbahce derbisi izleriz Wink

olabilir gercekten kadar ve kismet
Mesaj04.12.2008, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

derin araştırma derin mevzu tebrik ederim Smile futbolu hiç sevmeyen tek erkek benim sanırım Very Happy yorumu bile yapamadım
Önceki mesajları göster: