Yazar |
Mesaj |
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: aynı sorun sizde de yaşanıyor mu? |
|
|
arkadaşlar biraz önce ua1905ua kardeşimizden sitenizde virüs var diye bir mesaj aldık fakat diğer sitelerden böyle bişey gelmedi sitemize bakar mısınız?virüs uyarısı sizde de veriyor mu? |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.12.2008, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gırdım Herhangı Bır Uyarı Gelmedı Anlasılan ua1905us Arkadasımızın ps Sinde Virüs Olabılır..!!______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalprestij yazmış: Gırdım Herhangı Bır Uyarı Gelmedı Anlasılan ua1905us Arkadasımızın ps Sinde Virüs Olabılır..!!
evet arkadaşım aynen,bizde aynı şekilde cevapladık. |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sanalsahne
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz Oldukça Hızlı Açlıyor Virus Felanda Yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar böylece sitemizde virüs olmadığınıda ispat etmiş olduk hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.12.2008, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bısey degıl..______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalprestij yazmış: Bısey degıl.. |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.12.2008, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aceba sİTENİZDEKİ Yarışmanıza Nasıl katılabılırım Ozel msj la Ayrıntılı bilgi verebılırmısınız..!!______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaslar ben siyahbeyaz-1903 sitesine girince virus gösteriyor ve benim anti virus calismaya basliyor anti virusun sonunda c:/ dokumnet and setings de >>toplist(1).gif Trojan.Giframe olarak siyahbeyaz-1903 kardesimizin sitesinde bir gifde trojen oldugunu belirtiyor ve beni sitesinden uzaklastiriyor tam 4 kere kardesimizin sitesine girmeyi denedim ama dördünde de ayni sorunla karsilasdim sonra bendemi virus var diye baska bs sitelerine girdim ama hata vermedi sonra yine sevgili siyahbeyaz-1903 kardesimizin sitesine girdim ve hatayi yine tekrarladi
garip olan sey eyer benim pc de virus olsaydi neden sadece siyahbeyaz-1903 kardesimin sitesinde bu trojeni veriyorda baska sitelerde vermiyor beni de dusunduren bu ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.12.2008, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla Ne Dıcegımı Sasırdım______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende sasirmis durumdayim cunki eyer virus benim pc deyse neden sadece sevgili siyahbeyaz kardesimizin sitesine girince bu hatayi veriyor ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua kardeşim sitemize bir daha girer misiniz?bugün ''banner yok'' diye bir gif eklemiştk onu kaldırdık şimdi deneyin virüs uyarısı veriyor mu? |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
02.12.2008, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet veriyor bakin bi saniye ben video ya kayit etmeyi deniyim yapabilirsem sende izlersin ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.12.2008, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|