Fb Mi? Bjk Mi ? |
Bjk Kazanır |
|
[ 24 ] |
Fb Kazanır |
|
[ 14 ] |
|
Toplam Oylar : 38 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
27.11.2008, 12:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zorlayana Bole Oluyor Özür..______________ |
|
↑
|
|
|
-
havadurumumekani
Acemi Üye
|
27.11.2008, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Maçta Lütfen Yenildiğinizde Ağlamayın Bide Onun İçin Rezil Olmayın ______________ Tr.gg nin En Büyük Hava Durumu Sitesi Hatta "İLK" Olacak
Çok Yakında...
Bir "fdbjk" Yapımıdır |
|
↑
|
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
27.11.2008, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçe
4-1 olduğu gibi
5-1 de olur |
|
↑
|
|
|
-
rock-folower-fm
Acemi Üye
|
27.11.2008, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.11.2008, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her türlü beşiktaş kazanır kalecimiz olmasa dahi bu maçı söke söke alırız ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
rock-folower-fm
Acemi Üye
|
28.11.2008, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her türlü beşiktaş kazanır kalecimiz olmasa dahi bu maçı söke söke alırız ______________ ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
→ ☻Merhabalar ←
→ ☻☻☻☻☻☻ ←
→ ☻İyi Vakitler ←
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
|
|
↑
|
|
|
-
sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.11.2008, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rock-folower-fm
Acemi Üye
|
30.11.2008, 01:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Maç Bitti Konuyu Kilitleyebilirsiniz ______________ ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
→ ☻Merhabalar ←
→ ☻☻☻☻☻☻ ←
→ ☻İyi Vakitler ←
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
|
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.11.2008, 05:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yorumlara ve oylara baktım ağaırlığınız bjk diyor ama FENERBAHÇEM DÜN KAZANDI.Hakem gayet düzgün ve idareli bir maç yönetti.Gerçekten Fenerbahçem derbilerde bir numara bunu inkar edenler artık kalmasın sıra Trabzonsporda !.. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.11.2008, 05:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalhtmlkodlari yazmış: Arkadaşlar lütfenn yaa fb nin şuan yenebilecek kapasitede olduğunu zannetmiyorum gerçekten ben bi fb liyim ama bjk ye oy veriyorum çünkü fb yenemez
Arkadaşım takımın kapasitesini ölçmek sana mı kaldı İstediğine oy ver BANANE ama bizim takımımıza da hakaret etme ayrıca sen Fenerbahçeli falan değilsindir bu yorumdan sonra en azından öyle hissediyorsun ama sen gerçek bir Fenerbahçeli değilsin sen bjk ye devam et ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.11.2008, 05:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: devkodservisi yazmış: Gs Yi Ynediğimiz Gibi Beşiktaşıda Yeneriz EvelAllah
Arkadaş pazar günü görüşelim
yaw millet o kadar gereksizce mesajlar atıyorlar ki aşırıya kaçınca gereksizce hem mesaj kirliliğine hemde mantıksızlığa yol açılıyor.Al hadi ben fenerbahçeliyim bugün de pazar sizi de yendik görüşelim bakalım ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.11.2008, 05:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
havadurumumekani yazmış: gs acımasaydı zor yenerdiniz kardeş takımsınız diyee kıyak geçtiler bunu bilinnn
bir şey soracağım şimdi biz gsyi gs bize acıdığı için mi yendik.Bak sen o kadar mantıksız bir cümle kurdun ki inan forumun en kötü mesajı oldu.Kesinlikle tartışma yok.Şimdi kurduğun cümleleri değerlendiriyorum.Dikkatlice okuki aynı hay-taya bir daha düşme
Cümlendeki hatalar
1- Acıma duygusu zorda kalanlara gücü olmayanlara ve çok basit bitkin kişi kurum vb . işlevlerde kullanılır.Burada eğer gs fenere acısaydı öyle bir şey olamazda maksat hatalarınızı düzelttmek gs feneri yener az bir skorla yenerdi.O da acıdığı için.Ama arakadaş diyor ki GS SİZDEN 4 YİYOR ÇÜNKÜ acıyor. .yaw biz gsye acıdığımız için 4 attık adam tam tersini söylüyor.Çünkü gs burada aciz ve sor durumda
2- Gs ne bizim kardeş takımımız DEĞİLDİR.ASLADA OLAMAZ..Ne de hiç bir takım rakibimiz bizim kardeş takımız diye 4 gol YEMEZ.Böyle bir kardeşlik yapcaksa gs anadolu takımlarının hepsinden 4 yesi şampiyon anadolu takımlarından çıksın
Umarım hatanı anlamışındır.Zateb Fb de yendi sorun yok ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.11.2008, 06:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Demak ki neymiş arkadaşım anket değil sahadaki futbol sonucu gösteriyormuş ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
mini-cafe
Uzman Üye
|
30.11.2008, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sana Katılıyorum HEMŞERİM |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
30.11.2008, 07:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
|