Yazar |
Mesaj |
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
28.10.2008, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: Herkezin 3d Çalışması Olurda Benim Olmaz mı? |
|
|
Google Earth üzerinde boş bir arazi üzerine 3d bir bina yaptım.
'Oğuzhan Bilişim Fuarı'
Belki bilirsiniz.Hard Truck Apocalyps diye bir oyun çıktı.O oyundaki tırlara benzer bir tır tasarladım.Ama bu tır diğer tırlardan farklı.İçi evden farksız.Karavan diyeceğim ama karavana benzer bir yanıda yok ki!!!İçini tıpkı küçük bir evin salonu kadar yaptım.Fakat temel ihtiyaçların hepsini karşılayacak kadar özelliklere sahip.Mutfağından tut yatağına,tuvaletine,koltuğuna,televizyonuna kadar tüm detalar düşünülmüştür.Zemin halıfileks kaplıdır Araç 6 tekerleklidir.4 arkada 2 si önde mevcuttur.
Önden Görünüm
Arkadan Görünüm
Ön Camdan Görünüm
Köşeden Görünüm
Şoför Bölümü Biraz Garip Oldu Gerçi.Bilgisayar Kontrollüdür Aracımız.
Şoför Kısmında merdiven ile ağağıya indiğinizde merdivenlerin ucunda sizi bir kanepe karşılar.
Şoför bölümünün sağ tarafında küçük bir futfak bulunur.
Şoför kısmındaki merdivenden aracın içine genel bir bakış.
Burası da Tuvalet.Siz görebilesiniz diye şeffaf yaptım.Normalde orası şeffaf değildir.
7. resime dikkat ettiyseniz aracın içinde çiftli yatak (ranza) bulunmaktadır.O ranzanın durduğu açıdan aracın içine genel bir bakış.
Aracın mutfak ve çıkış kısmına doğru bir görünüm.
D Çalışmalarımı Nasıl Buldunuz |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2008, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Güzelmiş ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
28.10.2008, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk Çalısmanızmı ?
İlk Çalışmanız Sanırsam.. |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
28.10.2008, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: İlk Çalısmanızmı ?
İlk Çalışmanız Sanırsam..
Evet İlk Çalışmalarım.İlk Dönemlerde d Çalışmalara Merak Salmıştı ama Şimdi Fazla Uğraşmıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
28.10.2008, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skynetagalar yazmış: net-tr yazmış: İlk Çalısmanızmı ?
Evet İlk Çalışmalarım.İlk Dönemlerde d Çalışmalara Merak Salmıştı ama Şimdi Fazla Uğraşmıyorum.
Nasılda Anladım Ama.
Ellerine Saglık.
Güzel Olmuş. |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2008, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: Merhaba,
Güzelmiş
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2008, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: skynetagalar yazmış: net-tr yazmış: İlk Çalısmanızmı ?
Evet İlk Çalışmalarım.İlk Dönemlerde d Çalışmalara Merak Salmıştı ama Şimdi Fazla Uğraşmıyorum.
Nasılda Anladım Ama.
Ellerine Saglık.
Güzel Olmuş. |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2008, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skynetagalar yazmış: siyahbeyaznet yazmış: Merhaba,
Güzelmiş
Teşekkürler
______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
dsiteyardimi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tır hoşuma gitti Emeğine sağlık |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dsiteyardimi yazmış: Tır hoşuma gitti Emeğine sağlık
Sağolun.Bilgisayarımın tozlu klasörlerinde unutulmaya yüz tutmuş bir şekilde bekleyeceğine tüm Bedava Sitem Ailesine sunmak en iyisiydi |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
güzel tasarımlar benimle çalışmak istermisin ben bir 3d projesiyle uğraşıyorumda oyun yapıyorum Game Maker programıyla senin de modellemelerin fena sayılmaz hani öm'den iletişime geçelim ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
growel
Acemi Üye
|
31.10.2008, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: Tebrikler |
|
|
Gerçekten Güzel Çalışmalar Tebrikler |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2008, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tebrikler |
|
|
growel yazmış: Gerçekten Güzel Çalışmalar Tebrikler
Beğendiyseniz Ne Mutlu Bana |
|
↑
|
|
|
-