Yazar |
Mesaj |
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: Bs profillerindeki yeni moda penguenler / Ayrıntı Haber |
|
|
Uzun zamandır bazı web sitelerin profillerini incelediğimde genellikler penguen resimlerini görür oldum.Dikkkati mi çekti belirtmek istedim.Aylar önce de profillerde ki göz resimlerine takmıştım şaka bir tarafa gerçekten bir şey popülerleştimi hemen ona ayak uyduruluyor.Penguenler en çok sevdiğim hayvanlardır.Yerzünde en çok onlerı severim nedenini bilmem ama en başta sempatik hayvanlardır.
ee sizce bs profillerinde ki yeni resim moda sı ne olur ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
lesgov
Acemi Üye
|
25.11.2008, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle bir gülüyüm bu göz modası silin hanımdan fışkırdu
aynen penguen oldu sonra
şimdide bayrak olsun kullanıcılarımız lütfen herkez bayrak resmi koysun |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lesgov yazmış:
öncelikle bir gülüyüm bu göz modası silin hanımdan fışkırdu
aynen penguen oldu sonra
şimdide bayrak olsun kullanıcılarımız lütfen herkez bayrak resmi koysun
olabişlir ama silin değil selin hanım yazacaktın herhalde neyse konuyu dağırmayalım devam
sizce yeni profil resimleri ne olur ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
webmasterbilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.11.2008, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Göz resminin anlamını anlıyorumda.
Penguen resımlerının anlamı,anımsatan yanını anlıyamadım bir türlü. |
|
↑
|
|
|
-
lesgov
Acemi Üye
|
25.11.2008, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım bi yanlışlık olmuş selin yerine silin koymuşun döv bide |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lesgov yazmış: arkadaşım bi yanlışlık olmuş selin yerine silin koymuşun döv bide
yaw ben biliyorum senin böyle bir cvp yazaacağını o yüzden boşverin kjonuyu uzatmayalım dedim zöel isim diye düzelltim yoksa normel bir kelime olsa düzeltmezidim.Çünkü bende çok hzılı yazıyorum ee yanlışlarda çok çıkıyor haliyle ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakalım bundan sonra yeni moda ne olacak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Bakalım bundan sonra yeni moda ne olacak
yaw bende onu soruyorum ya ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
25.11.2008, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence ses sistemelri olcak 2+1 5+1 vs vs ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-strike15 yazmış: bence ses sistemelri olcak 2+1 5+1 vs vs
yorumun için saol ama hiç sanmıyorum ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: Yavaş yavaş korku resimlerine kaçanlarda var
kız resimleride konuluyor genelde (ziyaretçi çekmek için) )
bence en iyisi sitenizin konusuna göre birşey
benimki manzara ve üstünde logom var en iyisi
farklı bir yaklaşım amntıklıca ancak kız resimleri şuana kadar photoshoper de gördüm başka da gördüğümü hatırlamıyorum.Yani bence kız resimlerini konulacağını düşünmüyorum ama yorumun için saol ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
dbilgi
Aktif Üye
|
25.11.2008, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Penguen'in Linux'tan çıktığını sanıyorum tabi çoğu kişi bilmeden koyuyor |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
25.11.2008, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dbilgi yazmış: Penguen'in Linux'tan çıktığını sanıyorum tabi çoğu kişi bilmeden koyuyor
hiç bir şey bilmese ible koyanlar o masım hayvanın sepatisine bitiyor ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
|