Forum'da ara:
Ara

Bu Sene Kim Şampiyon Olur ?
Galatasaray
  44%
[ 59 ]
Fenerbahçe
  22%
[ 30 ]
Beşiktaş
  26%
[ 35 ]
Diğer
  6%
[ 8 ]
Toplam Oylar : 132

Yazar Mesaj
Mesaj15.11.2008, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha önceki sayfalarda bir yorumum olmuştu isteyen bakabilir..

aslında yorumuma yakın ilerliyor lig...

şu anda tablo azda olsa degişmeye başladı 3 büyükler yavaş yavaş yukarıya dogru ataga geçtiler...

ilk 3'te olan takımlar arasında beni şaşırtmayan tek takım var... ankaraspor...

3 büyüklerin kötü gidişi ankarayı'da yukarıya ilk 3'e sokmuş...

ankara süpriz takım ama fazla tutunacagını zannetmiyorum...

fenerin galatasarayı 4 - 1 maglup etmesi fenerin harika bir futbol oynadıgını göstermez arkadaşlar...

son maçların hepsini takip ettiyseniz fener futbolu ile umut vermiyor...

ama yinede şampiyonlugu bırakacagını düşünmüyorum...

benim bu konuda sizleri şaşırtacak bir yorumum var...

6 yıldır kendi evinde beşiktaşı yenemeyen ve geçen sene hakem hatası ile beşiktaşı yenen fener eger beşiktaş maçını kaybederse bu fener için sonun başlangıcı olur... bunuda bir kenara yazın... neden derseniz fenerin avni akerde trabzonla maçı var... gerisini siz düşünün...

beşiktaş fenere yenilse bile pek birşey kaybetmiyor... ve şampiyonlugun en büyük favorisi...

trabzonspora gelirsek eger trabzonspor 1.devreyi puan farkı ile bitirirse şampiyon olması neredeyse garatilenir... bu puan farkıda en az 6 olması gerek... çünkü anadolu takımlarına diger 3 büyükler gibi yenilmiyor...

ve diger favori galatasaray...

bunlar benim görüşüm ama galatasaray bu hafta itibariyle tüm ligi ve hakkındaki tüm yorumları altüst edebilir...

şok bir çıkışa gececegini düşünüyorum galatasarayın...

ve galatasarayın devre arasında teknik direktör degişikligi yaparak ayrıca birkaç oyuncu transferi daha gerçekleştirerek durdurulamaz bir çıkışa geçecegini düşünüyorum...

diyebilirsiniz ki fenere 4 yiyen bir gs'mi çıkış yapacak...

imkanınız varsa o maçı tekrar izleyin derim size... galatasarayın futbolunda bir sorun yok... Türkiyenin en iyi kadrosuda onda...

sorun fener maçına iyi motive edilememiş ve benfica galibiyetinin sarhoşlugu içinde olan futbolcuların sahaya sunulması... yanlış taktik ve tabiki işten anlamaz bir teknik direktör..

aynı aragones gs'nin başında olsa bu sefer fener agır bir maglubiyet alırdı... bunun ispatını 2. deverede ali samiyende oynanacak maçta göreceksiniz...

yani şampiyonlugun favorileri benim görüşümle en yakından en uzagına kadar sırayla şu şekilde...

GALATASARAY
BEŞİKTAŞ
TRABZONSPOR
FENERBAHÇE
VE BİR ANADOLU TAKIMI( 3-4 TAKIMIN ŞANSI OLDUGU İÇİN İSİM VERMEDİM)

yorumlarıma saygı göstereceginizi düşünüyorum...

ne kadarda tarafsız bir şekilde yorum yapsamda gönlüm gs'den yana...

daha kaliteli kavga gürültü olmayan ve futbolun güzelliklerini bol bol görecegimiz bir lig olması dilegiyle...

hatam olduysa affola
Mesaj16.11.2008, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgi İçin Teşekkürler

@Nett-Murat

Mesaj16.11.2008, 09:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Sezon 3 büyüklerin hiç kendilerine güvenleri yok

nedenmi ??

Arkadaşlar gördümüz gibi bu sezonda olmaması gerekenlerin hepsi oldu

gs fb falan hep aşağıda ve bu sezon hep öle devam edecek tir

bu sene şampiyon ya trabzonspor yada besiktaş
Mesaj16.11.2008, 12:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fenerbahçe(Galatasaray ve Ankaraspor gibi maçlarını yendikleri için Moral oldu)

FenerBahçe
Mesaj16.11.2008, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

rock-folower-fm yazmış:

nedenmi ??

HaKLıSıN ! ...
Mesaj16.11.2008, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

rock-folower-fm yazmış:

nedenmi ??

Mesaj16.11.2008, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tabikide Galatasaray

rerere rarara Galatasaray Galatasaray çok yaşa

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Mesaj17.11.2008, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

tabikide bjk
Mesaj17.11.2008, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

gsssssssssss
Mesaj17.11.2008, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Her Zaman Her yerde Tam Destek Şampiyon Fenerbahçedir!!
Mesaj18.11.2008, 00:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fenerbahçe
Mesaj18.11.2008, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

[size=55]BJK BJK[/size]
Mesaj18.11.2008, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

rock-folower-fm yazmış:
[size=55]BJK BJK[/size]

pardon düzeltiyim
BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK BJK
Mesaj18.11.2008, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

5iktaşk
Mesaj25.11.2008, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

bjk
Önceki mesajları göster: