Fb Mi? Bjk Mi ? |
Bjk Kazanır |
|
[ 24 ] |
Fb Kazanır |
|
[ 14 ] |
|
Toplam Oylar : 38 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
sanalhtmlkodlari
Acemi Üye
|
25.11.2008, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar lütfenn yaa fb nin şuan yenebilecek kapasitede olduğunu zannetmiyorum gerçekten ben bi fb liyim ama bjk ye oy veriyorum çünkü fb yenemez |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.11.2008, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devkodservisi yazmış: Gs Yi Ynediğimiz Gibi Beşiktaşıda Yeneriz EvelAllah
Arkadaş pazar günü görüşelim ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
25.11.2008, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
25.11.2008, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
lesgov
Acemi Üye
|
25.11.2008, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ohh bjk götürüooo |
|
↑
|
|
|
-
oleyyyyyyy
Acemi Üye
|
25.11.2008, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maçtada 13 tana atcaz siz 0 yada bir çok kişi atlar şimdi biz 13 çocukca davranmayın |
|
↑
|
|
|
-
havadurumumekani
Acemi Üye
|
25.11.2008, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşıım gerginlik ortamı yaratma lütfen
al bendende okadar ______________ Tr.gg nin En Büyük Hava Durumu Sitesi Hatta "İLK" Olacak
Çok Yakında...
Bir "fdbjk" Yapımıdır |
|
↑
|
|
|
-
havadurumumekani
Acemi Üye
|
26.11.2008, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oleyyyyyyy yazmış: maçtada 13 tana atcaz siz 0 yada bir çok kişi atlar şimdi biz 13 çocukca davranmayın
Çok Haklısın ______________ Tr.gg nin En Büyük Hava Durumu Sitesi Hatta "İLK" Olacak
Çok Yakında...
Bir "fdbjk" Yapımıdır |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
26.11.2008, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
derbide kimin kazanacağı hiç belli olmaz fakat GÖNLÜMÜZ BEŞİKTAŞTAN YANA!!! |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
26.11.2008, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir gsli olarak bjk yensin hadi be bjkkk görekk seni ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
havadurumumekani
Acemi Üye
|
26.11.2008, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy ooooo beşiktaşşşşşş
lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyyyy ooooo beşiktaşşşşşş ______________ Tr.gg nin En Büyük Hava Durumu Sitesi Hatta "İLK" Olacak
Çok Yakında...
Bir "fdbjk" Yapımıdır |
|
↑
|
|
|
-
havadurumumekani
Acemi Üye
|
26.11.2008, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Şimdi Net Sınırsın Olanlar Lig Tv yok Die Üzülmesin Bana Maç Günü Ulaşan Arkadaşlar Özel Mesaj Yolu İle Benden Link İstesinler Gayet Hızlı Ve Net Gösteren Bir Site Biliyorum Ama Kotalılara Önermiyorum Saati 738 Mb Biter Valla
Neyse Maç Günü Başlamadan Yarım Saat Önce Bana Mesaj Atın Link Veririm Şimdi Buraya Link Verilmiyor ______________ Tr.gg nin En Büyük Hava Durumu Sitesi Hatta "İLK" Olacak
Çok Yakında...
Bir "fdbjk" Yapımıdır |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
26.11.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devkodservisi yazmış: magic-net yazmış: akşam ntvspor da dinlediğim bir yorum aynen şöyleydi: 'Bu maçı fenerbahçe nin alabilmesi için tello nun ve delgadonun pynamaması zapaocny nin kendi kalesine gol atması gerekiyor'
yorum: hakan ünsal'dan
Peahh Goruruz..
Lütfen kutlu Türkçe'mizi doğru bir şekilde kullanarak konuşunuz.Sizden rica ediyorum.Dilimiz günden güne unutturuluyor.Lütfen!
Ben bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş diyorum.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
havadurumumekani
Acemi Üye
|
26.11.2008, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: devkodservisi yazmış: magic-net yazmış: akşam ntvspor da dinlediğim bir yorum aynen şöyleydi: 'Bu maçı fenerbahçe nin alabilmesi için tello nun ve delgadonun pynamaması zapaocny nin kendi kalesine gol atması gerekiyor'
Peahh Goruruz..
Lütfen kutlu Türkçe'mizi doğru bir şekilde kullanarak konuşunuz.Sizden rica ediyorum.Dilimiz günden güne unutturuluyor.Lütfen!
Ben bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş diyorum.
Ama Ankette Öle Dememişsin ______________ Tr.gg nin En Büyük Hava Durumu Sitesi Hatta "İLK" Olacak
Çok Yakında...
Bir "fdbjk" Yapımıdır |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
26.11.2008, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
havadurumumekani yazmış: benimsitem1993 yazmış: devkodservisi yazmış: magic-net yazmış: akşam ntvspor da dinlediğim bir yorum aynen şöyleydi: 'Bu maçı fenerbahçe nin alabilmesi için tello nun ve delgadonun pynamaması zapaocny nin kendi kalesine gol atması gerekiyor'
Peahh Goruruz..
Ben bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş diyorum.
Ama Ankette Öle Dememişsin
İyide ankette ben oy kullanmak istemedim ve kullanmadımda!!!
TÜRKÇE'MİZE SAHİP ÇIKALIM!!!______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
|