Yazar |
Mesaj |
-
bedava-template
Acemi Üye
|
24.11.2008, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-Template | Free template| design | css | html... |
|
|
arkadaşlar sitemi birkaç gün önce açtım bu nedenle içerik olarak doyurucu olduğumuz söylenemez...ancak sitenin amacına uygun olması için sizlerden destek görmemiz gerekir...
uzun lafın kısası
www.bedava-template.tr.gg______________
|
|
↑
|
|
|
-
ceyizlikelisleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.11.2008, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
arkadasim guzel olmus dedigin gibi içerik az ama eminim ki guzel olacaktir emegine saglik |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
24.11.2008, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel site tebrikle ama tasarımlar sayfasındaki tasarımların kodlarını göremedim |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
24.11.2008, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılı bir site tasarım da güzel. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
bedava-template
Acemi Üye
|
24.11.2008, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
magic-net yazmış: güzel site tebrikle ama tasarımlar sayfasındaki tasarımların kodlarını göremedim
tasarım kodlarını benim koymam yanlış olurdu free templateler için...
template sahibi olan sitelerden izin almadan onlara ait kodları yayınlamak doğru olmaz...
ileride kendi düzenlediğim template kodlarını koyacağım. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bedava-template
Acemi Üye
|
24.11.2008, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
ceyizlikelisleri yazmış: arkadasim guzel olmus dedigin gibi içerik az ama eminim ki guzel olacaktir emegine saglik
teşekür ederim arkadaşım.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.11.2008, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler.Başarılı bir site.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
24.11.2008, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava-template yazmış: magic-net yazmış: güzel site tebrikle ama tasarımlar sayfasındaki tasarımların kodlarını göremedim
template sahibi olan sitelerden izin almadan onlara ait kodları yayınlamak doğru olmaz...
ileride kendi düzenlediğim template kodlarını koyacağım.
tasarımların kodunu koyman herhangi bir sorun çıkarmaz örneğin
http://hackerfriend.tr.gg/freecsstemplate.htm yada bende yakında başlıyıcam yayına ve kodlarıda vericem bu şekilde kodları vermezsen hitin düşebilir |
|
↑
|
|
|
-
bedava-template
Acemi Üye
|
24.11.2008, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
magic-net yazmış: bedava-template yazmış: magic-net yazmış: güzel site tebrikle ama tasarımlar sayfasındaki tasarımların kodlarını göremedim
http://hackerfriend.tr.gg/freecsstemplate.htm yada bende yakında başlıyıcam yayına ve kodlarıda vericem bu şekilde kodları vermezsen hitin düşebilir
şu anda hit kaygısından çok sitenin görsel açıdan beğenilmesi beni ilgilendiren en önemli konu...
kendi düzenlediğim kodları ileride koyacağımı yukarıda belirttim
ancak ben gösterdiğin siteden daha farklı bir şekilde-planda yapmayı düşünüyorum..bekleyip görelim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
24.11.2008, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava-template yazmış: magic-net yazmış: bedava-template yazmış: magic-net yazmış: güzel site tebrikle ama tasarımlar sayfasındaki tasarımların kodlarını göremedim
http://hackerfriend.tr.gg/freecsstemplate.htm yada bende yakında başlıyıcam yayına ve kodlarıda vericem bu şekilde kodları vermezsen hitin düşebilir
şu anda hit kaygısından çok sitenin görsel açıdan beğenilmesi beni ilgilendiren en önemli konu...
kendi düzenlediğim kodları ileride koyacağımı yukarıda belirttim
ancak ben gösterdiğin siteden daha farklı bir şekilde-planda yapmayı düşünüyorum..bekleyip görelim
PEKİ BAŞARILAR |
|
↑
|
|
|
-
bedava-template
Acemi Üye
|
24.11.2008, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: başarılı bir site tasarım da güzel.
teşekürler ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bedava-template
Acemi Üye
|
25.11.2008, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlara devam ______________
|
|
↑
|
|
|
-
trakyafb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
bedava-template
Acemi Üye
|
25.11.2008, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekürler..
aslında yapmayı düşündüğüm şey siteleride tanıtmak yani kuru kuru link vermek yerine siteler hakkında bilgi vermek... verdiğin linkide yazıyorum ______________
|
|
↑
|
|
|
-
trakyafb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.11.2008, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava-template yazmış:
teşekürler..
aslında yapmayı düşündüğüm şey siteleride tanıtmak yani kuru kuru link vermek yerine siteler hakkında bilgi vermek... verdiğin linkide yazıyorum
evet doğru sölüosun ama ileri doğru yaparsın yaz yaz ______________ |
|
↑
|
|
|
|