azbuzmu .tr.gg mii? |
|
Toplam Oylar : 52 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
19.11.2008, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: tr.gg le azbuz arasındaki farklar sizce ne olabilir |
|
|
bugun düşündüm aslında .tr.gg daha kolay daha pratik daha eglenceli ama azbuz öle degil sıkıcı bir yer bence ben öle inanıyorum sayfa düzeltme filan onlarda aynı ama bizde daha. kolay oluyor onlarda ugraşana kadar ooo
baya bir ugraşmak lazım azbuzla .tr.gg den başka bir site tanımam bunun üstüne bir site yok bence cok pratik süper .tr.gg ve seviyorum .tr.gg yi ya siz hangisini daha kolay bulursunuz ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
webmasterkaynak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2008, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabikide tr.gg yi şecerim ______________
Banner Ve link Takaslarımız Başlamıştır |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
20.11.2008, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
azbuzda en fazla 5 kategori yapabiliyrsun ama tr.gg de istediğin kadar oranın siteleri daha amatörler için hazırlanmış tr.gg profesyonellere göre daha ne gibi bir fark olabilirki :d ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2008, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Azbuz`un reklamları çok abartılı! ______________ # |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.11.2008, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiweb yazmış: Azbuz`un reklamları çok abartılı!
Aynen!Tasarımı ayarlayamıyorsun.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
20.11.2008, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her zaman tr.gg yi seçerim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
20.11.2008, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar icin sagolun .tr.gg den başka site tanımam ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
20.11.2008, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tr.Gg
Çünkü azbuza bende üye olmuştum.Ayrıcalıkları az ya!..Bunun gibi rahat yapılmıyor düzenleme!.. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
mode47
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2008, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MERHABA
GÜZEL BİR ANKET AMA BİRAZ SAÇMA ( BENCE )
TABİKİDE TR.GG HER ZAMAN BİR NUMARA
ZATEN AZBUZ U SEÇEN TR.GG YE GELMEZ
SİZCEDE BÖYLE DEĞİLMİDİR
İYİ EĞLENCELER ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
20.11.2008, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
22.11.2008, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mode47 Alıntı: MERHABA
SİZCEDE BÖYLE DEĞİLMİDİR
İYİ EĞLENCELER
.tr.gg her zaman 1 numara şüphe yok bunda sadece ankete yapak ve birkez daha görek dedik ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodz
Aktif Üye
|
22.11.2008, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tr.Gg ______________
Hey Gidi Bedava Sitem : 09.05.2008 17:56:46 |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
22.11.2008, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Azbuzu duyunca duygulanırım nedeni ise ilk site deneyimimi azbuzda yaşıyor olmam.Azbuzda çok vakitler geçerdim harika pr si yüksek sitelerim vardı.Forumu zamanla bozuldu paylaşım olmamaya isteyen herkesşnde her kategoride reklam yapmaya başlaması tam anlamıyla azbuzun sonunu getirdi.Azbuzu çok sverim ama azbuz bir blog servisi azbuzu artık kullanmıyorum aylar oldu arada bir hesabıma bakarım.Ama azbuz sayesinde webmasterı öğrendim site yapmayı öğrendim ama bir blog servisi olması çok kötü azbuz benim için önemli bir anlam taşıdığı için ne azbuzu ne de tr.gg yi savunacağım.İkisine de webmastercılıkta gelişmemde ki paylarını unutmama ikisine sonsuz teşekkürler ediyorum.Saol Azbuz saol tr.gg ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
22.11.2008, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Azbuzu duyunca duygulanırım nedeni ise ilk site deneyimimi azbuzda yaşıyor olmam.Azbuzda çok vakitler geçerdim harika pr si yüksek sitelerim vardı.Forumu zamanla bozuldu paylaşım olmamaya isteyen herkesşnde her kategoride reklam yapmaya başlaması tam anlamıyla azbuzun sonunu getirdi.Azbuzu çok sverim ama azbuz bir blog servisi azbuzu artık kullanmıyorum aylar oldu arada bir hesabıma bakarım.Ama azbuz sayesinde webmasterı öğrendim site yapmayı öğrendim ama bir blog servisi olması çok kötü azbuz benim için önemli bir anlam taşıdığı için ne azbuzu ne de tr.gg yi savunacağım.İkisine de webmastercılıkta gelişmemde ki paylarını unutmama ikisine sonsuz teşekkürler ediyorum.Saol Azbuz saol tr.gg
herkesin yeri ayrı azbuz yada .tr.gg olarak ama ilk bende azbuzda kurdum yapamadım sonra bedava sitem yazdım .tr.gg cıktı ve kolay alıştım cok seviyorum .tr.gg yi bende burda ögrendim her şeyi ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
keskinsoyunsitesi
Acemi Üye
|
23.11.2008, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mode47 yazmış: MERHABA
SİZCEDE BÖYLE DEĞİLMİDİR
İYİ EĞLENCELER
"ZATEN AZBUZ U SEÇEN TR.GG YE GELMEZ" demişsiniz. Tersi olacaktı sanırım:
"tr.gg.'yi seçen azbuz'a gelmez" şeklinde. ______________ Güzel olan; güzel görür, güzel düşünür, güzel söyler. Herkese güzellikler dilerim. |
|
↑
|
|
|
|