Sizce laiklik ilkesi eğitimde tam manasıyla uygulanabiliyor mu? |
|
Toplam Oylar : 5 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2008, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: egitimde yepyeni bir dönem TR.GG nin en iyi egitim sitesi |
|
|
egitimde yepyeni bir dönem TR.GG nin en iyi egitim sitesi
ARKDASLAR ARTIK BU BASLIK ALTINDA TOPLANIYORUZ EGİTİMCİLER,EGİTİME GÖNÜL VEREN İNSANLAR NERDESINIZ BIZ BURDAYIZ İŞTE YEPYENI BASLIGIMIZ BUYRUN
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2008, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nerde yorumlarınız degrlı tr.gg ailesi nerede
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
turkce-m
Acemi Üye
|
19.11.2008, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özellikle içeriğini çok beğendim.Tebrik ediyorum...Bende sizi siteme bekliyorum...
http://turkce-m.tr.gg/
Türkçeyi sevenlerin buluşma noktası... |
|
↑
|
|
|
-
sanalsahne
Uzman Üye
|
19.11.2008, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz Güzel Olmuş ßaşarılar Dileriz Kardeş !!______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-muratt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2008, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaliteli ve platform görüntüsü veren güzel bir site... tek kelimeyle harika ...
tek sorun anasayfanın çok uzun olması...
başarılar diliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2008, 00:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saraybahcesi yazmış: tebrikler
sitenizin tasarımı ve içeriği gerçekten çok güzel
başarılar dilerim
ÇOK TESEKKUR EDERIM DOSTLARIM GERCEKTEN CK SAOLLUN BENI O KDAR MUTLU EDIYORSUNUZKI ZAMAN AYRIP YORUM YAZAN HERKESE MINNETTARIM
TSEKKURLER TR.GG
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
dizincc
Aktif Üye
|
20.11.2008, 05:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerik hoşuma gitti ______________
Pagerank;4 ve hit en az 250 en güzel tr.gg ödüllü site yarışması |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2008, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkce-m yazmış: Özellikle içeriğini çok beğendim.Tebrik ediyorum...Bende sizi siteme bekliyorum...
http://turkce-m.tr.gg/
Türkçeyi sevenlerin buluşma noktası...
o degerlı yorumuz ıcın gerceten cok tesekkur ederım arkdaım saygı ve sevgı bızden
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2008, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalsahne yazmış: Siteniz Güzel Olmuş ßaşarılar Dileriz Kardeş !!
ok tesekkur ederım arkdasım cok sagolun yakında yepyenı b ır tasarım gelıyor arkdaslar bekleyınn
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2008, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-muratt yazmış: kaliteli ve platform görüntüsü veren güzel bir site... tek kelimeyle harika ...
tek sorun anasayfanın çok uzun olması...
başarılar diliyorum...
tesekkurler
|
|
↑
|
|
|
-
lim100
Acemi Üye
|
22.11.2008, 06:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel site banada beklerim www.lim100.tr.gg______________ Bilmeyenler için ben HALİT ALİM bu eski sitemdi inş. artık bu siteyle ilgileneceğim. |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2008, 12:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tesekkurler arkdasım
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2008, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dizincc yazmış: içerik hoşuma gitti
tesekkurler yakında öle bır sıte gelıyorkı ben dıyorum hatta ıddaa edıyorum tr.gg de yenı bır donem acılacak bekleyın
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.11.2008, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egıtımcılerın egıtıme gonul veren herkesın sıtesı
|
|
↑
|
|
|
|