Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.11.2008, 08:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

gercekten harıka bır ıstatıstık hatta mukemmel ama gercekten hak edıyorsunuz arkdasım sıtenız harıka ve bol ıcerıgıyle bence tr.gg de tek sıte nıce 70.000 lere helal olsun

Mesaj12.11.2008, 10:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Silsile.Tr.Gg

Bedava-Sitem'in Tasavvuf Sitesi

Başarılar ...
Mesaj12.11.2008, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

egitimbilgisi yazmış:
gercekten harıka bır ıstatıstık hatta mukemmel ama gercekten hak edıyorsunuz arkdasım sıtenız harıka ve bol ıcerıgıyle bence tr.gg de tek sıte nıce 70.000 lere helal olsun

Eğitim Bilgisi, sizin sitenizin görsel ve içerik profesyonelliğinide biliyoruz...

Ve tr.gg'nin tek doğru html kod kaynağı olan www.htmlmekani.tr.gg kardeşime can-ı gönülden teşekkür ediyorum...
Mesaj12.11.2008, 20:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

değerli kardşim bukadar harika bir site hazılrladıgınız için ercekten sıze cok tesekkkur ederım ne dıyebılırımharıka olmus harıka sayılarımla haberiz!
www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada
Mesaj12.11.2008, 21:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

haberiz yazmış:
değerli kardşim bukadar harika bir site hazılrladıgınız için ercekten sıze cok tesekkkur ederım ne dıyebılırımharıka olmus harıka sayılarımla haberiz!

Sizin gibi üstadların övgüleri beni onure ediyor...

©Copyright-008-009 ▓®▓ ŝĪĮЅї╚ξ 72053 ziyaretçi (300636 klik) kişi burdaydı!
Mesaj13.11.2008, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

©Copyright-008-009 ▓®▓ ŝĪĮЅї╚ξ 72891 ziyaretçi (302967 klik) kişi burdaydı!
| Kadirilik tarikatı | Rufailik tarikatı | Nakşilik tarikatı | Bektaşilik tarikatı | Mevlevilik tarikatı|

Bilginin büyüğü küçüğü yoktur, sende nasiplen...
Mesaj14.11.2008, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Yedi Karanfil

Fon müziklerimiz- yedi karanfilden seçmeler: www.silsile2.tr.gg
Mesaj15.11.2008, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

harıka bır site
Mesaj15.11.2008, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

makaledunyasi yazmış:
harıka bır site

sayın eğitim bilgisi çok teşekkür ediyoruz....
Mesaj19.11.2008, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şubat ayının başlarında ismini alan, ve nisan ayının sonlarında rayına oturan Tasavvuf Ve islami bakış sitemiz, pagerankı 2 olmakta ve bugün itibariyle ziyaretçi sayısı : 80200 bulmaktadır...

Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

Toplistimize kaydolan hem bu tebliğe destek verecek, hemde backlick'i artacaktır...

Sevgi ve muhabbetle: www.silsile.tr.gg
Mesaj19.11.2008, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Yedi Karanfil

silsile yazmış:

Yedi Karanfilden derlemiş olduğun fon müzikleri dinledikçe insana ayrı bir huzur veriyor. Eline sağlık.

Bu arada silsile2 tasarımıyla harika olmuş.Mavi renk ve tonları mükemmel işlemişsin. Şahsen çok hoşuma gitti.Tebrikler.
Mesaj19.11.2008, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Yedi Karanfil

dumanmusa yazmış:
silsile yazmış:

Yedi Karanfilden derlemiş olduğun fon müzikleri dinledikçe insana ayrı bir huzur veriyor. Eline sağlık.

Bu arada silsile2 tasarımıyla harika olmuş.Mavi renk ve tonları mükemmel işlemişsin. Şahsen çok hoşuma gitti.Tebrikler.

Sizlerden bunları duymak çok hoş hocam...

Sevgi Saygı Muhabetle...
Mesaj27.11.2008, 22:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sevgili arkadaşlar diğer sitemin yapımından silsileye vakit ayıramadım, en kısa sürede silsile geliştirilecektir...

Yeni çalışmamız: www.gencsahne.tr.gg
Mesaj28.11.2008, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

silsile yazmış:
Sevgili arkadaşlar diğer sitemin yapımından silsileye vakit ayıramadım, en kısa sürede silsile geliştirilecektir...

bence yeni sitenize biraz daha vakit ayırın silsile zaten belli bi yerlere gelmiş ve ziyaretçi sayısı otomatikmen kendiliğinden düzenli olarak artıyor hergun veya haftalık olarak bence yeni sitenizin şimdi ilgiye ihtiyacı var biraz
bu arada silsilenin başarılarını bende biliyorum ve sizin cok zeki ve iyi bi insan olduğuzu tahmin ediyorum tebrik ederim seni kardeşim
yeni sitenizdede aynı başarıyı göstermeniz dileğiyle
saygılar..

Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
Mesaj28.11.2008, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu arada yeri gelmişken olumsuz bi eleştiride bulunmakta gerektiğini deşünüyorum benimde bi dini sitem olduğu için arada sitenize giriyorum bakıyorum istatistiklere falan bakıyorum realist istatistiklerine bakarken dikkatimi cekti sanırım hit al diye bi, hit motoruna uyesiniz ve buyuk oranda ziyaretçi geldiğini gördum sadece öneri olsun diye söyluyorum bende kullandım bi muddet zaten kotalı benim net şimdi üyeliğimi bile sildim
sitenizin googleda ilk sıralarda cıkmamasının sebebi hit motoru olabilir çunku google yalancı hiti hiç sevmez bunu siz benden daha iyi bilirsiniz ve sizin linkinizi hit al da görduyse size ceza olsun diye ilk sırada cıkartmıyor olabilir sizi
sadece bi öneri isterseniz değerlendirin siz bu konularda benden cok daha bilgilisinizdir eminim
saygılar..

Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
Önceki mesajları göster: