Yazar |
Mesaj |
-
takisal12
Aktif Üye
|
13.11.2008, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: siteme üye olmayanlar kodları alamsın böyle bir sistem varmı |
|
|
super kodlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
garom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2008, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: Böyle bir sistem var |
|
|
Saklı sayfalar extrasını aktifleştir veya sitene forum aç orada yayınla kodlarını kolay gelsin ______________ İsteyen herkese blogger tabanlı com uzantıı domain alma ve bu sitelerden para kazanmak konusunda yardımcı olabilirim.Artık tr.gg liler de para kazansın!!! |
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
13.11.2008, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oo sayfayı saklıyacaksınız siteniz sadece üye olanlar görecek o sayfaları ______________ |
|
↑
|
|
|
-
takisal12
Aktif Üye
|
13.11.2008, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam da üyelik sistemi kuruyorum ama sağlıklı değil hata veriyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
garom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2008, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
takisal12 yazmış: tamam da üyelik sistemi kuruyorum ama sağlıklı değil hata veriyor Benimde fazla bilgim yok istersen bu başlığı bir incele ______________ İsteyen herkese blogger tabanlı com uzantıı domain alma ve bu sitelerden para kazanmak konusunda yardımcı olabilirim.Artık tr.gg liler de para kazansın!!! |
|
↑
|
|
|
-
garom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2008, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
garom yazmış: takisal12 yazmış: tamam da üyelik sistemi kuruyorum ama sağlıklı değil hata veriyor Benimde fazla bilgim yok istersen bu başlığı bir incele Başlığı yazmayı unuttum pardon
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=40711&highlight=sitene+%FCyelik+ekle______________ İsteyen herkese blogger tabanlı com uzantıı domain alma ve bu sitelerden para kazanmak konusunda yardımcı olabilirim.Artık tr.gg liler de para kazansın!!! |
|
↑
|
|
|
-
cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
13.11.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
takisal12
Aktif Üye
|
13.11.2008, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi için tşkler ama ziyaretcilerin kayıt olmak için bir kayıt bölümü olması gerekmiyormu nerden kayıt olacaklar üye ol a tıkladığın zaman isim ve şifre yaz diyor nereden kayıt olunuyor o lazım bana.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
13.11.2008, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadasım Ugrasmana gerek yok.Formu aktıve et Sonra uye olanLar gorsun de ? Tum kodları oraya yapıstır tabı " " dıe sonra da kaydet. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2008, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|