Yazar |
Mesaj |
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: SanalPower Sizcede süper değilmi Böyle Tasarım Görülmedi |
|
|
http://sanalpower.tr.gg/ İE6,6 FF2,3
Sizcede süper bir tasarım değilmi??? Bence Öyle Çünkü Bu Tasarıma Çok Emek Verdim Lütfen Hiç Ki,mse Sitemden Bişi Kopyalamasın Emeğime Saygınız Olsun Tasarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum... ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
metin2akar
Acemi Üye
|
09.11.2008, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence renksiz ve sevimsiz olmus site ! ..
çok hos durmuor |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
09.11.2008, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
köprü verilmemiş resimlere birde menüiçin kullanacagınız resimler cok mat olmuş yani menü için kulandığınız resim üzerindeki yazı okunmuyo ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
iddaa16
Aktif Üye
|
09.11.2008, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ana sayffanı biraz bişiler atsan ii olurdu ______________
sitemize ğye olarak bize destek verin desteklerinizi beklıyoruz ayrıca moderatör aranııyor |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar değerlendirilecek..Bari biriniz güzel deseydi neyse... ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
webmasterkaynak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2008, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmuş ______________
Banner Ve link Takaslarımız Başlamıştır |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmasterkaynak yazmış: güzel olmuş
saol... ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2008, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Faydalı birkaç şey koysan siteye daha güzel olur gibi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gruplaylaylom yazmış: Faydalı birkaç şey koysan siteye daha güzel olur gibi.
mesela??? ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
islamvedinim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2008, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ona ben değil sen karar vereceksin. Site sahibi sensin sonuçta .. Ben sadece sana ufak bir fikir verdim .. .. Eğer bu bölümde başlık acıyorsanız iyi veya kötü her türlü eleştiriyi kabullenmelisiniz. Hemen savunmaya gecmeyin. Eleştiriler sizi geliştirir... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamvedinim yazmış: tasarımın sağında bulunan kaydırma çubuğu haricindeki yerler iyi olmuş
kaydırma çubuğu olmasa içerik menünün altına girer ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
bzmcty
Aktif Üye
|
09.11.2008, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımdan çok sitenin içeriği onemlidir bence tasarım güzel ama bazı arkadaşlarında dedigi gibi menü ler kötü olmuş okunaklı degil.. |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gruplaylaylom yazmış: Ona ben değil sen karar vereceksin. Site sahibi sensin sonuçta .. Ben sadece sana ufak bir fikir verdim .. .. Eğer bu bölümde başlık acıyorsanız iyi veya kötü her türlü eleştiriyi kabullenmelisiniz. Hemen savunmaya gecmeyin. Eleştiriler sizi geliştirir...
Bn ne dedimki şimdi...sadece ne gibi şeyler ekleyebilirim ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
09.11.2008, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bzmcty yazmış: tasarımdan çok sitenin içeriği onemlidir bence tasarım güzel ama bazı arkadaşlarında dedigi gibi menü ler kötü olmuş okunaklı degil..
o menüleri 1 dakkada yapmadım anlayan anlar anlamayan siteyi terk eder ... ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
|