Yazar |
Mesaj |
-
dumanmusa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.10.2008, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sahip olduğu bilgiyi insanlarla paylaşmak konusunda örnek bir kardeşimiz.
Cehaleti yok etmenin en güzel yolu paylaşımdır. Paylaşımların sayesinde kendi başımıza yapamayacağımız bir çok problemin üstesinden gelebildik.
Teşekkürler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dumanmusa yazmış: Sahip olduğu bilgiyi insanlarla paylaşmak konusunda örnek bir kardeşimiz.
Cehaleti yok etmenin en güzel yolu paylaşımdır. Paylaşımların sayesinde kendi başımıza yapamayacağımız bir çok problemin üstesinden gelebildik.
Teşekkürler.
Teşekkürler değerli Hocam. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
desingmega
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2008, 07:05 (UTC) Mesaj konusu: güzel bir paylasım |
|
|
güzel bir paylasım tesekkürler basarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sanalsahne
Uzman Üye
|
22.10.2008, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika Paylaşım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingmega yazmış: güzel bir paylasım tesekkürler basarılar
sanalsahne yazmış: Harika Paylaşım
Harika olan gönülleriniz...
Bugün itibariyle sitemizde göze hoş gelen ufak değişiklikler yaptık, uamrım beğenirsiniz.
Bilgi Güçtür, paylaştıkça büyür! ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
23.10.2008, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: desingmega yazmış: güzel bir paylasım tesekkürler basarılar
sanalsahne yazmış: Harika Paylaşım
Harika olan gönülleriniz...
Bugün itibariyle sitemizde göze hoş gelen ufak değişiklikler yaptık, uamrım beğenirsiniz.
Bilgi Güçtür, paylaştıkça büyür!
Çok güzel olmuş peki o linklere nasıl sitemiz ekleyeceksiniz ??______________ |
|
↑
|
|
|
-
sporklan
Acemi Üye
|
26.10.2008, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|
palaşım güzel tşk ______________
Sitemiz En İyi İ-e 8 de Görüntülenir |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2008, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayalinizdeki siteyi yapmak için sitemize bekliyoruz.... ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2008, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend bildiklerini paylaşıyorsun buda en sevdiğim özelliğin siten bir numara bilgiler bir numara helal olsun ne diyim ziyaretçinin bol olmasını temenni ediyorum ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hackerfriend gerçekten süpersin bildiğin herşeyi paylaşarak bizede yardımcı oluyosun senin sayende bir sürü kişi güzel bir site sahibi oldular helal olsun diyorum başka birşey demiyorum ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: Hackerfriend gerçekten süpersin bildiğin herşeyi paylaşarak bizede yardımcı oluyosun senin sayende bir sürü kişi güzel bir site sahibi oldular helal olsun diyorum başka birşey demiyorum
Güzel düşüncelerin için teşekkürler kardeşim.
3 günlük dünya da böyle paylaşım içinde yaşamak bana zevk veriyor. Sadece sanal ortamda değil, gerçek hayatta da böyle olmayı seviyorum.
Sevgiler, saygılar. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2008, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sıfırdan CSS nasıl yapılır, gerçek CSS kodlarıyla anlatıyoruz... ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
02.11.2008, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok GüzeL PayLasiM |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2008, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: Sıfırdan CSS nasıl yapılır, gerçek CSS kodlarıyla anlatıyoruz...
çok güzel anlatım ellerine sağlık diğer anlatımlarını sabırsızlıkla bekliyorum ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
06.11.2008, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin yardımların sayesinde güzel bir site sahibi oldum çok güzel şeyler öğreniyorum senin sayende teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
|