Yazar |
Mesaj |
-
baldoktuzeka
Acemi Üye
|
31.10.2008, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: Ziyeretçi defteri 5 dakika engeli |
|
|
Ziyaretçi defteri ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadığım halde durup dururken "5 dakika dolmadan yeni mesaj yazamazsınız" gibi buna benzer bir uyarı vermeye, mesajları almamaya başlamış. İletişim formu aracılığıyla bir öğrencim beni uyardı. Ben de ayarlarına baktım. Şurası burası derken ziyaretçi defteri ayarlarına ve yorumlardaki 5 dakika - spam koruma ayarlarına da el attım. Ziyaretçi defterim halen yeni kayıt kabul etmiyor bu kez "1 dakika başına yalnız 1 giriş mümkün uyarısı veriyor. Ayarların eski halini de unuttum. Ziyaretçi defterini ekstralardan kaldırıp tekrar ekledim ama aynı ayarlarla aynı hatayla geri geldi.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baldoktuzeka
Acemi Üye
|
31.10.2008, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir iki siteye girip baktım az önce. Onların ziyaretçi defterine mesaj bırakmak istedim. Aynı uyarıyı orda da veriyor. Yani bir iki siteye daha ziyaretçi mesajı bırakılamıyor. İlk kez mesaj yazdığım halde "1 dakikada sadece 1 mesaj yazabilirsin" diye uyarı veriyor.
Genel bir problem olabilir mi? İlgilenirseniz sevinirim.
|
↑
|
|
|
-
baldoktuio
Acemi Üye
|
31.10.2008, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet benim sitemin ziyaretçi defteride bozuk.Sayın Mod lar ilgilenir misiniz? ______________ http://baldoktuio.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
baldoktuio
Acemi Üye
|
01.11.2008, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatörler nerdesiniz???Bi bakın buraya...Ziyaretçi Defteri Çalışmıyorrrrrrrrrrrr. ______________ http://baldoktuio.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
abdurrahmangaziilkogretimokulu
Acemi Üye
|
01.11.2008, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: Ziyaretçi Defteri Çalışmıyor |
|
|
Aynı sorun bende de var. |
|
↑
|
|
|
-
webmasterbilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2008, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teknik Bir Sorun Arkadaslar.
Sabredin.
Düzelir. |
|
↑
|
|
|
-
baldoktuio
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sitem-fd-bjk
Acemi Üye
|
04.11.2008, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu sorun hala düzelmedi arkadaşlar |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
05.11.2008, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitem-fd-bjk yazmış: bu sorun hala düzelmedi arkadaşlar |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayara
Acemi Üye
|
05.11.2008, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ne çok konu açtınız bununla ilgili! Araştırsanız görüceksiniz! Henüz bhir teknik sorun var! ______________ Bilgisayara BETA 2009 geliyor!Sitemiz 1. yılında CSS tasarıma geçiyor!
Çooook Yakında! |
|
↑
|
|
|
-
baldoktuzeka
Acemi Üye
|
05.11.2008, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayara yazmış: Arkadaşlar ne çok konu açtınız bununla ilgili! Araştırsanız görüceksiniz! Henüz bhir teknik sorun var!
İlgine teşekkürler. Ben bu sorunla ilgili bir tek bu konuyu açtım. Konu açıllalı 5 günü geçti. Sanırım bu uyarı son 2-3 gün içinde aynı konuyu açan arkadaşlara mı yapılmalı acaba?
|
↑
|
|
|
-
ulkusinifim1
Acemi Üye
|
05.11.2008, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: şikayet |
|
|
konu açılmasından şikayet etme dostum,sorun büyük,düzel..! |
|
↑
|
|
|
-
sig-oymak
Acemi Üye
|
05.11.2008, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slm arkadaşlar ben SAHİL DENİZ İZCİ GURUBU BALINA OBASININ OBA BASIYIM gurubumuzun sıtesınde(www.sig-oymak.tr.gg) bende aynı sorunla karsılaştım benim ziyaretci defterımdede o yazı cıkıyor(1 dk...) umarım en kısa zamanda hata duzelır.
En İçten İzci Dileklerimizle Sahil Deniz İzci Grubu. ______________ AvCı |
|
↑
|
|
|
-
badelesayfasi
Acemi Üye
|
09.11.2008, 00:05 (UTC) Mesaj konusu: mesaj defteri |
|
|
arkadaslar bu mesaj defteri sorunu henuz cozulmedi bu kunuda bilgisi olan arkadaslar varmi yetkililer ne dusunuyor boyle mi devam edecek acaba tesekkurler
not ; cogu zaman foruma giris yapamiyorum bir sey yazacagim zaman
giris yapiniz diyor oysa giris yaptigim halde ayni sorunla karsilasiyrum bu sorunumu haber vercek bir yerede girip yazamiyurum bu kunudan haberdar olacagim icin simdiden tesekkur edrim |
|
↑
|
|
|
-
hit-cini
Acemi Üye
|
09.11.2008, 04:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Üstte De @net-tr Arkadaşımızın Da Belirttiği Gibi Konuyu Uzatmayınız http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=63073 Burdan Devam Ediniz ______________ |
|
↑
|
|
|
|