Yazar |
Mesaj |
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: En Güncel Beşiktaş Sitesi |
|
|
En güncel beşiktaş sitesi sizlerle yorumlarınızı bekliyoruz. www.siyahbeyaznet.tr.gg______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
simsek-kirtasiye
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler yorumlara devam arkadaşlar ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
ultraslan-cimbom-haber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultraslan-cimbom-haber yazmış: Bencede güzel bir site olmuş başarılar
Herkesi siteme bekliyorum (tasarım yenilenmiştir)
Teşekkürler.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
03.11.2008, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site güzel ama kardeş üstte "//--> " böyle birşey çıkmış onu silsen iyi olur:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gencfbcafe yazmış: site güzel ama kardeş üstte "//--> " böyle birşey çıkmış onu silsen iyi olur:D
O kod firefox ile gözüküyor ben siteyi ie ile tasarladım ie de böyle bir şey gözükmüyor yorum için sağol ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlara Devam ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmet'cim söylemiyecektim ama zorla söylemek zorunda kaldım en güncel beşiktaş sitesi mi??? tamam ne biliyosan o kalsın ______________
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: ahmet'cim söylemiyecektim ama zorla söylemek zorunda kaldım en güncel beşiktaş sitesi mi??? tamam ne biliyosan o kalsın
Sende güncelsin merak etme yorumlara devam ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: forza-kartal yazmış: ahmet'cim söylemiyecektim ama zorla söylemek zorunda kaldım en güncel beşiktaş sitesi mi??? tamam ne biliyosan o kalsın
Sende güncelsin merak etme yorumlara devam
BEN EN İİ OLARAK KENDİ KAST ETMEDİM AMA EN GÜNCEL YAZMAN İİ OLMAMIŞ EN GÜNCELLERDNE BİRİ OLARAK YAZSAYDIN LAFIM OLMAZDI AYRICA BİZ TR.GG SİTELERİYİZ BİZİM MUHABİRİMİZ BİLE YOK NASIL EN GÜNCEL BJK SİTESİ OLABİLİRİZKİ Bİ SPORX ' İN ÜRÜNÜ OLAN karakartal.com olmasa biz haberleri nerden alıcaz ''YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME'' ______________
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: siyahbeyaznet yazmış: forza-kartal yazmış: ahmet'cim söylemiyecektim ama zorla söylemek zorunda kaldım en güncel beşiktaş sitesi mi??? tamam ne biliyosan o kalsın
Sende güncelsin merak etme yorumlara devam
BEN EN İİ OLARAK KENDİ KAST ETMEDİM AMA EN GÜNCEL YAZMAN İİ OLMAMIŞ EN GÜNCELLERDNE BİRİ OLARAK YAZSAYDIN LAFIM OLMAZDI AYRICA BİZ TR.GG SİTELERİYİZ BİZİM MUHABİRİMİZ BİLE YOK NASIL EN GÜNCEL BJK SİTESİ OLABİLİRİZKİ Bİ SPORX ' İN ÜRÜNÜ OLAN karakartal.com olmasa biz haberleri nerden alıcaz ''YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME''
Haklısın yorumlara devam ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodux
Acemi Üye
|
03.11.2008, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|
siten güzel olmuş başarılar |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
03.11.2008, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İntro Arkaplan Rengi İle İntrodaki Resim Uymamış Arkaplanı Resmin Renginde Yaparsan DahaGüzel Bir Görüntü Ortaya Çıkar Başarılıbİr Site Olmuş Tebrik Ederim ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
ve-angel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gayet güzel bir çalışma, emeğinize sağlık daha da geliştireceğinizi düşünüyorum. ______________ <center>
|
|
↑
|
|
|
|