Yazar |
Mesaj |
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
27.10.2008, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: amartör şarkı medya player şeklinde müzik |
|
|
arkadaslar amartör yapımlı medya plyer şeklinde nette gördüm bunu pcye yükleyebilirmiyiz yüklenirse nasıl yardımcı olursanız sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
28.10.2008, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dedigim şarkı bi şehrin yöresel amatör şarkısıdır bu şarkıyı uploand etmek istedim ama olması zor bi iş galiba sitesine koymuş media player şeklinde bilen bi arkadasvarsa yardımcı olursa sevinirim...
sizede tşk ederim net.tr..... |
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
29.10.2008, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar cvp yokmu ya..... |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
29.10.2008, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yozgat sarıkayanın
halay müzikleri
agırla. ankara. babbili. cemo. cenderme. doktor. gelin. hoşbilenzik. temura. tırakya. çiçekdagı.
linki bu isterseniz girin bakın bu libkteki müzikleri... |
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
29.10.2008, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar bilen varsa yardımcı olsun lütfen |
|
↑
|
|
|
-
sonsahne
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
30.10.2008, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şeklide gösterdiginiz gibi yapıyorum istedigim sitedeki mp3 lerde deniyorum olmuyo baska bir siteden baska bir flaşta deniyorum şekilde gösterildigi bigi hemen geliyor link ben mi yapamıyorum yoksa açılmıyormu |
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
31.10.2008, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orbit downloader programını kur pc,ne grap eklentisi olacak yanlış hatırlamıyorsam. adres çubugunun altına eklenecektir bu eklenti kurdugunda.
girdigin sitedeki mp3 leri kolaylıkla pc ne indirebilirsin. Ben şuan denedim çokta güzel iniyor kolay gelsin bu yöntem intihal.tr.gg yardımıdır banada benim sitemdede var.
Siyah media playerın koduda budur. Olmuşken tam takım olsun
Kod: <embed style="FILTER: xray" name="RAOCXplayer" autoplay="true" src="MP3 URL,Sİ BURAYA" type="application/x-mplayer2" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" height=45px AutoSize="true" loop="true" EnableContextMenu="0" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"> </embed> ______________ |
|
↑
|
|
|
-
radyomgozde
Acemi Üye
|
31.10.2008, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ALLAH razı olsun indirdim valla cok urasıodum indirmeye bununla yaptım tekrar sagolun... |
|
↑
|
|
|
|