Yazar |
Mesaj |
-
kahraman-ede
Acemi Üye
|
29.10.2008, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: sitemiz kendi çapında rekor kırdı |
|
|
bir karayizbiz.tr.gg yapımı olan kahraman-ede.tr.gg sitemiz son 1haftada tarihinde bir ilklere imza attı arkadaşlar 28.10.2008 tarihinde 1900 tekil ziyaretçi vardı bugün ise şu an itibariyle 1703 gece 1 e kadar ne olur bilinmez altını çizerek belirtiyorum çoğul değil tekil ziyaretçi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bir-huzun
Acemi Üye
|
29.10.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler müthiş başarı.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
29.10.2008, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selamun Aleykum
Hak Ettigin 1 Durum Abi Başarıların Devamini Dilerim______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
efet gercekten gusel bır site olmus basarılar arkdasım ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
bitiremezsin
Acemi Üye
|
29.10.2008, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Site bende kahramanmaraşlıyım |
|
↑
|
|
|
-
kahraman-ede
Acemi Üye
|
29.10.2008, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-huzun yazmış: tebrikler müthiş başarı..
TEŞEKKÜRLER BİR HÜZÜN
namazvebiz yazmış: Selamun Aleykum
Hak Ettigin 1 Durum Abi Başarıların Devamini Dilerim
ALEYKÜMSELAM TEŞEKKÜRLER NAMAZVEBİZ
egitimbilgisi yazmış: efet gercekten gusel bır site olmus basarılar arkdasım
TEŞEKKÜRLER EĞİTİM BİLGİSİ SİZİN SİTENİZİN DE KALİTESİ ORTADA BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN
bitiremezsin yazmış: Güzel Site bende kahramanmaraşlıyım
YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER EDE ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyyyy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2008, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: Re: sitemiz kendi çapında rekor kırdı |
|
|
kahraman-ede yazmış: bir karayizbiz.tr.gg yapımı olan kahraman-ede.tr.gg sitemiz son 1haftada tarihinde bir ilklere imza attı arkadaşlar 28.10.2008 tarihinde 1900 tekil ziyaretçi vardı bugün ise şu an itibariyle 1703 gece 1 e kadar ne olur bilinmez altını çizerek belirtiyorum çoğul değil tekil ziyaretçi
Sevgili karayizbiz.tr.gg siz bu başarıyı haketmiştiniz kahraman ede.tr.ggnin bu konuma geleceğinden şüphemiz yoktu hayırlı olsun...Gurur duyduk... ______________ http://www.oyyyyy.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2008, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler ablam emek her zaman kazanır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kahraman-ede
Acemi Üye
|
30.10.2008, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: sitemiz kendi çapında rekor kırdı |
|
|
oyyyyy yazmış: kahraman-ede yazmış: bir karayizbiz.tr.gg yapımı olan kahraman-ede.tr.gg sitemiz son 1haftada tarihinde bir ilklere imza attı arkadaşlar 28.10.2008 tarihinde 1900 tekil ziyaretçi vardı bugün ise şu an itibariyle 1703 gece 1 e kadar ne olur bilinmez altını çizerek belirtiyorum çoğul değil tekil ziyaretçi
Sevgili karayizbiz.tr.gg siz bu başarıyı haketmiştiniz kahraman ede.tr.ggnin bu konuma geleceğinden şüphemiz yoktu hayırlı olsun...Gurur duyduk...
tşk ederim funda
gururum5 yazmış: tebrikler ablam emek her zaman kazanır
sağolasın abla ALLAh razı olsun sizinde çok kaliteli siteniz var ______________ |
|
↑
|
|
|
|