Yazar |
Mesaj |
-
eseroyun
Aktif Üye
|
28.10.2008, 23:29 (UTC) Mesaj konusu: eseroyun |
|
|
Tarasımımızı Değiştirdik.
Artık kırmızı siyah ile yolumuza devam edeceğiz
www.eseroyun.tr.gg______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
28.10.2008, 23:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: eseroyun |
|
|
eseroyun yazmış: Tarasımımızı Değiştirdik.
Artık kırmızı siyah ile yolumuza devam edeceğiz
www.eseroyun.tr.gg
Arkadaşım tasarım falan güzel de içerik ne olacak adamların reklam kodları bile siten de çalışır durumda?Yine de kolay gelsin size... ______________ http://www.youtube.com/nasilyapicam |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
28.10.2008, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl Reklam kodları sitemde çalışıyor???
Bende Ters Giden herhangi bi durum olmadı. ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 02:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemize Genel içerikli Forum Eklenmiştir.
Üye Olmanız Dileğiyle iyi oyunlar ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
vebsiten
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 07:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten bir harika inşallah daha da ilerlersin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bitiremezsin
Acemi Üye
|
29.10.2008, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım Sizcede Güzelmi?? |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Sitemizin açılışının 20.günü Nice 20 günlere
29 ekimU:E Bayramınız kutu olsun
Sitemizin forumuna yeni kategoriler eklenmiştir.
ileride üyelere çok özel hediyeler olacak üye olmak sizin hızınıza göre 10 saniyeyi geçmez İYİ OyUNLaR
www.eseroyun.tr.gg______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tr.gg'nin En iyi oyun sitesi olma yolundayız. New free g |
|
|
eseroyun yazmış: eseroyun.tr.gg
Sitemiz 9 ekim 2008 günü açılmıştır. Sizinde desteğinizle kraloyun'u geçeceğime inanıyorum( biraz fazlamı attık ne yaptık)
Sitemizde sadece şu anlık 52 tane oyun var. Yeni bir tasarımımız. var. ayrıca ileride oyunlarda yaptığınız rekorlar görüntülenebilecek.
Başlık biraz iddalı olmus ama neyse başarılar... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tr.gg'nin En iyi oyun sitesi olma yolundayız. New free g |
|
|
pirioyun yazmış: eseroyun yazmış: eseroyun.tr.gg
Sitemiz 9 ekim 2008 günü açılmıştır. Sizinde desteğinizle kraloyun'u geçeceğime inanıyorum( biraz fazlamı attık ne yaptık)
Sitemizde sadece şu anlık 52 tane oyun var. Yeni bir tasarımımız. var. ayrıca ileride oyunlarda yaptığınız rekorlar görüntülenebilecek.
Başlık biraz iddalı olmus ama neyse başarılar...
Yani Cidden tr.gg'nin en iyi oyun sitesi olma yolundayız.
Senin sitendeki Fp'yi yükledim ama oyunlar hala görünmüyor ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
30.10.2008, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Sitemize Destek olmak için sitenize banner bölümündeki bannerleri koyabilirsiniz.
OYUNU CİDDİYE ALANLARIN SİTESİ
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
31.10.2008, 04:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Yine Ben Bir yeniliğimizi duyurmak için karşınızdayım
Yeni ekgelir sitelerinden olan reklamatik sitemizin ilk sponsoru omuştur firmaya teşekürler ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.10.2008, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tr.gg'nin En iyi oyun sitesi olma yolundayız. New free g |
|
|
eseroyun yazmış: pirioyun yazmış: eseroyun yazmış: eseroyun.tr.gg
Başlık biraz iddalı olmus ama neyse başarılar...
Yani Cidden tr.gg'nin en iyi oyun sitesi olma yolundayız.
Senin sitendeki Fp'yi yükledim ama oyunlar hala görünmüyor
Oyunların çoğuna baktım sorunsuz oynanabiliyorlar...
Hangi oyunun çalışmadığını söylerseniz size yardımcı olabilirim... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
31.10.2008, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Sitemizde Yarışma düzenlemeyi planlıyoruz.
Sizce Katılım olurmu??? ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
31.10.2008, 21:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eseroyun yazmış: Arkadaşlar Sitemizde Yarışma düzenlemeyi planlıyoruz.
Sizce Katılım olurmu???
cevap almadan cevap veriyoruz
Sitemizde yarışma düzenledik katılmak isteyelner alttaki linkle tıklamalıdır.
http://eseroyun.tr.gg/Forum/thema-1-%DDLK-Yar%FD%FEmam%FDz-Ba%FEl%FDyor-ar-.htm______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
31.10.2008, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eseroyun yazmış: Nasıl Reklam kodları sitemde çalışıyor???
Bende Ters Giden herhangi bi durum olmadı.
Yani demek istemiştik ki sevgili rakip kardeş;
Sitenize eklediğiniz oyun kodlarını temizlemeden yükleme yapmışsınız,böylelikle de kodları aldığınız kişilerin reklamları sitenizde çalışır durumda...Bu da demek oluyor ki...Başkalarına yardım için kurulmuş(!) bir site konumu...Anlatabiliyormuyuz acabaa...? ______________ http://www.youtube.com/nasilyapicam |
|
↑
|
|
|
|