Yazar |
Mesaj |
-
pankart
Acemi Üye
|
27.10.2008, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: Pankart.Tr.Gg l Pankart Namustur => Yorumlar |
|
|
www.pankart.tr.gg
Sitemiz tr.gg de daha önce yapılmış spor,haber ve taraftar sitesi değil bir tribün sitesidir.Burada tribün anıları,videoları,fotoğrafları ve taraftar haberleri yer almaktadır.
Sizde eleştirileriniz ile bize yardımcı olursanız tr.gg de iyi bir tribün sitesi yapmış oluruz.
Şimdiden teşekkürler.... |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
27.10.2008, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten başarılı
ama tasarıma pembe pek uymamış
başarılar dilerim ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
27.10.2008, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pembe değil renk kırmızı ama gsstore.org'un tasarımındaki kırmızıdan
Teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
topliste
Acemi Üye
|
27.10.2008, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Ve Başarılı site.
Geliştirilirse daha güzel olabilir...
Sitenizi BSTopList'inde görmekten gurur duyarız. >> www.TopListe.tr.gg | Sitenizin Geleceği İçin... |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
27.10.2008, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pankart yazmış: Pembe değil renk kırmızı ama gsstore.org'un tasarımındaki kırmızıdan
Teşekkürler...
haklısınız
Benim pc de monitörün ayarlarından kaynaklanıyor olmalı
Başarılar dilerim ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
27.10.2008, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
topliste yazmış: Güzel Ve Başarılı site.
Geliştirilirse daha güzel olabilir...
Sitenizi BSTopList'inde görmekten gurur duyarız. >> www.TopListe.tr.gg | Sitenizin Geleceği İçin...
Teşekkürler.... |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
27.10.2008, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasarayy yazmış: pankart yazmış: Pembe değil renk kırmızı ama gsstore.org'un tasarımındaki kırmızıdan
Teşekkürler...
haklısınız
Benim pc de monitörün ayarlarından kaynaklanıyor olmalı
Başarılar dilerim
Evet çünkü sizden soran diğer arkadaşlarada baktırdım kırmızı pembe değil Hem pembe yakışmaz tribün sitesine orda holiganizmi analtıckaısn pembe tasarım yapıcaksın |
|
↑
|
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
28.10.2008, 06:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
WoW Tasarımın Çok Güzel oLmuş Şöyle Sayfalar Arası Dolamaya Kalktığımdada Hiç Sorun Yaşamadım Bir Öneri Verim Menü Renklerinide Kullandığın Vektor Renklerine Yapsan Süper oLur
Hitiniz BoL oLsun WebdeHouse Proje Merkezi ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
28.10.2008, 08:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webdehouse yazmış: WoW Tasarımın Çok Güzel oLmuş Şöyle Sayfalar Arası Dolamaya Kalktığımdada Hiç Sorun Yaşamadım Bir Öneri Verim Menü Renklerinide Kullandığın Vektor Renklerine Yapsan Süper oLur
Hitiniz BoL oLsun WebdeHouse Proje Merkezi
Evet o renkte yapmayı düşündüm fakat tüm grafikler bitmişti ve bir daha baştan yapmak istemedim |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
28.10.2008, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.pankart.tr.gg/Nefes.htm
Nefes bölümünde bazı yabancı takımt araftalarının tezahüratlarını bulabilirsiniz.Yakında türk takımlarınınkide eklenecektir....
Dieğr sitelerimizede burada bakabilirsiniz.
www.uknet.tr.gg
Yorumlar.... |
|
↑
|
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
28.10.2008, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
UkNet;
Tek Sayfa Kullanımı. Bakış Olarak Güzel Ama Biz Kimiz? İletişim? Ne Yapsak? yada Önerileriniz Gibi Birkaç Sayfa Eksik Kalmış Gibi ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
28.10.2008, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webdehouse yazmış: UkNet;
Tek Sayfa Kullanımı. Bakış Olarak Güzel Ama Biz Kimiz? İletişim? Ne Yapsak? yada Önerileriniz Gibi Birkaç Sayfa Eksik Kalmış Gibi
İletişim sayfasına gerek yok herhangi bir konuda iletişime geçilemsi gerekmiyor.
Biz kimiz dersen bilmeyen yoktur.
Ne yapsak yorumalraı forumdan alıyorum zaten.
Böyle safyaları hangi taraftar sitesinde gördün bu yüzden bu tür sayfalar yakışmaz...
Yorumun için çok teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
mudanyaresimleri
Acemi Üye
|
28.10.2008, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kanka pankart sitesi çok güzel olmuş bende fenerliyim artık maç sonuçlarını iddaa sonuçlarını ordan alırım ben
hayırlı olsun siten kankamm... ______________ http://www.hizliresim.com/2008/10/1/2621.gif |
|
↑
|
|
|
-
pankart
Acemi Üye
|
|
↑
|