Yazar |
Mesaj |
-
badelesayfasi
Acemi Üye
|
30.07.2007, 22:42 (UTC) Mesaj konusu: yaptigim site google dan bulunamiyor |
|
|
deyerli arkadaslar ben araniza yeni katildim bir site yapmaya calistim daha onceden baska bir yerden sitem vardi simdi yaptigim bu site
GOOLE dan aradigimda bulunmuyor sadce boyle yazdigimda buluna biliyor http://badelesayfasi.tr.gg/ bu kunu da sizlerden yardim bekliyorum tesekkurler |
|
↑
|
|
|
-
ozlemtekin
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2007, 23:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: yaptigim site google dan bulunamiyor |
|
|
badelesayfasi yazmış: deyerli arkadaslar ben araniza yeni katildim bir site yapmaya calistim daha onceden baska bir yerden sitem vardi simdi yaptigim bu site
GOOLE dan aradigimda bulunmuyor sadce boyle yazdigimda buluna biliyor http://badelesayfasi.tr.gg/ bu kunu da sizlerden yardim bekliyorum tesekkurler
ekstralardan metatagları aktive et:)
iki hafta içinde google de çıkar diye biliyorum..
yanlışım varsa düzeltin:) |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
31.07.2007, 01:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba, eskiden öyleydi, ama bu günlerde önce kendini google tanitman gerekiyor ve bu ücrete tabi.
ama google da meta taginde yazan birseyle aradiginda insanlar, senin sitenin üstlerde cikmasi icin sitenin tiklanma sayisinin yüksek olmasi lazim (mesela "elma" yazdin diyelim... elma yazmis olabilecek bircok kocaman firma varken -süpermarketler ztincirleri fln bilmem büssürü sey - senin siten cok altlarda cikacagindan ciktigini bile farketmeyebilirsin.... |
|
↑
|
|
|
-
eastanblue
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ultraaslanim
Acemi Üye
|
02.08.2007, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: Merhaba, eskiden öyleydi, ama bu günlerde önce kendini google tanitman gerekiyor ve bu ücrete tabi.
ama google da meta taginde yazan birseyle aradiginda insanlar, senin sitenin üstlerde cikmasi icin sitenin tiklanma sayisinin yüksek olmasi lazim (mesela "elma" yazdin diyelim... elma yazmis olabilecek bircok kocaman firma varken -süpermarketler ztincirleri fln bilmem büssürü sey - senin siten cok altlarda cikacagindan ciktigini bile farketmeyebilirsin....
Selin kardeşim bir kere google ye siteni google ye ekle yazınca çıkıyor.Ve ben bizzat denedim.bir de paralı değil bedava .Ama garanti vermiyorlar.Yani bir gündede ekleyebilirler,bir ayda da... |
|
↑
|
|
|
-
badelesayfasi
Acemi Üye
|
02.08.2007, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorunu cozmek icin yardimci olan tum arkadaslara en ictenlikle tesekkur ediyorum |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
02.08.2007, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben de bilgilendim |
|
↑
|
|
|
-
halildemirci77
Acemi Üye
|
19.09.2008, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saollun arkadaşlar bende ögrendim |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
19.09.2008, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halildemirci77 yazmış: saollun arkadaşlar bende ögrendim
02.08.2007
eski mesajlara ilgi göstermeyelim ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
erkanvscan
Acemi Üye
|
19.09.2008, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: yaptigim site google dan bulunamiyor |
|
|
hr arama motoruna megatag işlemiyo ______________ desinq qiresun |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
19.09.2008, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: yaptigim site google dan bulunamiyor |
|
|
erkanvscan yazmış: hr arama motoruna megatag işlemiyo
Alıntı:
02.08.2007
eski mesajlara ilgi göstermeyelim
Merhaba,
Uyarıya dikkat edelim başlık açılış tarihi 2007
İyi eğlenceler.. |
|
↑
|