Yazar |
Mesaj |
-
intihal
Aktif Üye
|
13.10.2008, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
photoshoptasarim
Acemi Üye
|
24.10.2008, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Varmıdır böylesi kendime göre düzenliyecegim flash bir player helal sana intihal mavi adam bu site niye degişmiş sen hiç baktınmı.? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yelkovan
Acemi Üye
|
24.10.2008, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok işlevli bir kutucuk:) Ama biraz sorunlu gibi ha |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
24.10.2008, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sorun derken ne gibi.? ama hakkı var güzel gerçekten. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
rasimbabaninyeri
Acemi Üye
|
26.10.2008, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
S.A. fatih kardesim öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum...
Benim ufak bir sorunum var ve tüm mesajlarıda okudum kimse yazmamış.
siteye girdim, üye oldum, playerimi oluşturdum, parçaları ekledim ve favoriler listesine attım hatta parçanın birini sayfanın açılışnda otomatik çalması içinde ayarladım buraya kadar sorun yok.
Playerın kodunu aldım yayınladığımda başkaları parçaya müdahele edebiliyor mesela senin kodları yazdığım zaman fatihin playerlisti yazıyor; benimkinde rasimin playlisti yazmıyor, sende menu butonuna basınca 5 secenek çıkıyor bende 9...
Bir yerlerde kullanıcılar müdahele edebilsen edemesin yazısı aradım ama bulamaadım.
işte benim plyaerin kodu:
Kod: <embed src="http://www.dizzler.com/player/pod.swf" FlashVars="p=KmF8MzIzODcxNw--&ms=1"
width=500 height=340 quality="best" scale="noborder"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowFullScreen="true"></embed> |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
26.10.2008, 10:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel paylasım sagol. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
26.10.2008, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rasimbabaninyeri yazmış: S.A. fatih kardesim öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum...
siteye girdim, üye oldum, playerimi oluşturdum, parçaları ekledim ve favoriler listesine attım hatta parçanın birini sayfanın açılışnda otomatik çalması içinde ayarladım buraya kadar sorun yok.
Playerın kodunu aldım yayınladığımda başkaları parçaya müdahele edebiliyor mesela senin kodları yazdığım zaman fatihin playerlisti yazıyor; benimkinde rasimin playlisti yazmıyor, sende menu butonuna basınca 5 secenek çıkıyor bende 9...
Bir yerlerde kullanıcılar müdahele edebilsen edemesin yazısı aradım ama bulamaadım.
Kod: <embed src="http://www.dizzler.com/player/pod.swf" FlashVars="p=KmF8MzIzODcxNw--&ms=1"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowFullScreen="true"></embed>
Rasim baba bunu hiç farketmedim ama player listesiyle oynama yapmak mümkün degilse pekte sorunu olmaz gibi şimdi bakacam nasıl bir sorunmuş yazarım tekrar. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
26.10.2008, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sende sağol asknet ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
26.10.2008, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rasimbabaninyeri yazmış: S.A. fatih kardesim öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum...
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowFullScreen="true"></embed>
Rasim kardeşim o 5 seçenekle kimse kimsenin playerine müdahele edemez şifreni bilmedigi sürece mesela sen benimkisinde degişiklik yapamazsın şifre olmadıgı sürece. Siteden çıktından sonra 5 seçenege düşer bunlarda mesela player arama çubuguna sezen aksu yazarsın çıkan şarkıları kendi listene almak için lost your heart seçenegini seçersin ve şarkıları eklersin. full scren zaten belli ötekiside arkadaşlara öner, bi taneside help yardım seçenegi. Mesela playerine girdiginde lost your heart kısmına tıkla şifreni yaz liste 9 şıkka çıkacaktır... ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
rasimbabaninyeri
Acemi Üye
|
27.10.2008, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ediyorum fatih kardesim tekrar deneyip cevap yazarım ama benim anlatmak isteğim şuydu benim playerın kodlarını verdim bunu yayınladığımda karşı tarafta seninki gibi 5 şık çıkmalı ama 9 şık çıkıyor.
Akşama bir daha kontorl edceğim şimdilik sadece cevabın için teşekkür etmeye girdim... |
|
↑
|
|
|
-
rasimbabaninyeri
Acemi Üye
|
27.10.2008, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fatih kardesim tekrar denedim yine olmadı sanırım sorunu daha açık yazmam gerekli.
siteye üye oldum.
üyelik girişi yaptım
gelen ekranda search yaptım parçaları buldu bunu playlistime atmak için lost your heart yapınca atmıyor. deneme yanılma yoluyla şunu gördüm parçaları arattırıp bulduktan sonra beğendiklerini işaretliyorsun kalp işareti konduktan sonra lost your heart yapınca playliste atıyor eğer hepsini atmak istersen tamamına önce kalp işaretini eklemek sonra lost your heart yazan yere basıp şifreyi girerek listeye atmak gerekiyor.
Ama ben çıkış yapınca yayınladığım sitede bakıyorum rasimin playlisti demiyor ve 9 secenek geliyor yani silebiliyorlar.Galiba playlist oluşturmada bir yerleri hatalı yapıyorum..
ya da aynı bilgisayrda girdiğim için beni çıkış yapmama ragmen tanıyor..
link burda bir baklarmısın sana değişiklik imkanı veriyormu:
Kod: www.kizilirmakcpl.k12.tr/muzikkutusu.php
Bir sorunumda şu daha önce sezen aksu ibrahim tatlises ve bir kaç kişi arattıp parçaları bulmuştu şimdi onları bulmuyor... |
|
↑
|
|
|
-
ufuk-ocak
Acemi Üye
|
27.10.2008, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
intihal
İNTİHAL
ben oraya o flas oyunu daga sıte yenı yaparken koydum sen o ytazdıgın yazılar eskıye dayanıyor aradan cok zaman gectı sen sımdıkı halıne bak kardeş site tam takım düzelttim |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
27.10.2008, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim bak şimdi sen aynı pc den yani kısacası aynı ip nosuyla gezindigin sitelerde 9 seçenek içinde player listene hükmedebilirsin. AMA ikinci şahıs kişiler playerine kesinlikle bir yönetimde bulunamaz. Kısacası benim playerime sen degişiklik yapamadıgın gibi. yapıyormusun yoksa ben bilmeden
Bak şimdi daha emin olmak için senin playerin...
Resimdende anlaşılacagı gibi ben senin playerin üzerinde degişimler yapamam.. lost your heart dedigimde favori listene al yani buna tıkladıgımdada rasim nicki çıkıyor o yüzden şifre olmazsa olmaz.
Umarım bu sefer anlaşılır anlatmışımdır ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
27.10.2008, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ufuk-ocak yazmış: intihal
İNTİHAL
ben oraya o flas oyunu daga sıte yenı yaparken koydum sen o ytazdıgın yazılar eskıye dayanıyor aradan cok zaman gectı sen sımdıkı halıne bak kardeş site tam takım düzelttim
Sanda bu yakışır yolun açık olsun ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
rasimbabaninyeri
Acemi Üye
|
27.10.2008, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
intihal yazmış: Kardeşim bak şimdi sen aynı pc den yani kısacası aynı ip nosuyla gezindigin sitelerde 9 seçenek içinde player listene hükmedebilirsin. AMA ikinci şahıs kişiler playerine kesinlikle bir yönetimde bulunamaz. Kısacası benim playerime sen degişiklik yapamadıgın gibi. yapıyormusun yoksa ben bilmeden
Bak şimdi daha emin olmak için senin playerin...
Resimdende anlaşılacagı gibi ben senin playerin üzerinde degişimler yapamam.. lost your heart dedigimde favori listene al yani buna tıkladıgımdada rasim nicki çıkıyor o yüzden şifre olmazsa olmaz.
Umarım bu sefer anlaşılır anlatmışımdır
teşekkür ederim kardesim peki onu anladım yani ipden beni tanıdığı için o secenekleri görebildim.
Peki sezen aksu yazdığımda sonuç bulamıyor gecen gün aradığmda bulmuştu bu siteden kaynaklanan bir sorunmu acaba? |
|
↑
|
|
|
|