Yazar |
Mesaj |
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pirioyun yazmış: benimsitem1993 yazmış: Merhaba,
Sebeb yanlış bir kelimedir.
Doğrusu:
Sebep olacaktır.
Hocam vallahi bizde bir bilsek neden erişimin engellendiğini.Fakat bizde bilmiyoruz.Önüne gelen siteyi kapatıyorlar...
Pardon
Gerecekcesiz hiç bir site kapanmayacağını düşünmüyorum....
Site bizim doğrularımızı kabul etmiyorsa tabiki kapatacaklar...
Youtube un kapanma sebebini herkez biliyor... Anlatmaya gerek yok...
Blogger de kesin böyle bir sorun vardır..
Sebebsiz kapatılmaz yani...
Selametle
Merhaba,
Ben her önüne gelen siteyi kapatıyorlar cümlesini deyim olarak kullanmıştım.Yanlış anlaşılmasın.Vardır bir sebebi dediğiniz gibi ama her siteyi kapattıkları için öyle dedim...
Unutmadan:
Herkez yanlış yazımıdır.
Herkes doğru yazımıdır...
İnsanlık hali olabilir hocam... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bloggerada giriş yöntemi bulunur yakında ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
kazanma
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-gulus yazmış: bloggerada giriş yöntemi bulunur yakında
var tabiki yotube giren sitelerden girebilirsiniz.
beni kizdiran bir kac kendini bilmez yuzunden binlerce kişinin mağdur edilmesi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kazanma yazmış: bir-gulus yazmış: bloggerada giriş yöntemi bulunur yakında
var tabiki yotube giren sitelerden girebilirsiniz.
beni kizdiran bir kac kendini bilmez yuzunden binlerce kişinin mağdur edilmesi.
arayan bulur nasıl gireceğini
@ kazanma dediğinde sonuna kadar haklısın birileri yüzünden milyonlarca kullanıcı mağdur kalıyor ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
islambahcesii
Acemi Üye
|
25.10.2008, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya youtube acılmasada olur saten acık var bloga gelince girmeyin bea |
|
↑
|
|
|
-
ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
25.10.2008, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islambahcesii yazmış: ya youtube acılmasada olur saten acık var bloga gelince girmeyin bea
sana gore hava hos sen blogger da takılmaya bilebilirsin .Ama bu kadar da bencil olma milyonlarca magdur var ortada..! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
islambahcesii
Acemi Üye
|
25.10.2008, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben ugraşmam youtubeyle filan bedavasitem bana yetiyo ayrıca tam 1 yıldır bsliyim başka bir sitemle |
|
↑
|
|
|
-
ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
25.10.2008, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islambahcesii yazmış: ben ugraşmam youtubeyle filan bedavasitem bana yetiyo ayrıca tam 1 yıldır bsliyim başka bir sitemle
o zaman yorum yapma ______________ |
|
↑
|
|
|
-
by-neon
Aktif Üye
|
25.10.2008, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultraslannn-gs yazmış: Nedenlerinden biri de bu olabilir :
canli futbol karsilasmasi yayinlayan biri, sitesine ''tek rakibimiz ligtv '' yazmisti... eee o kadar insan maclari bedavaya izlerse ligtv'de geri kalmaz tabi boyle birsey yapmaktan. Evet cok buyuk olasilikla ligtv, d-smart gibi kurumlar mahkemeye gitmistir.
evet beyler aynen bu sologanı kulalnıyorlardı justin.tv de kapattılar ama ben giriyom. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
by-neon
Aktif Üye
|
25.10.2008, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hemde banyak bişi istedigin siteye gir virüs bulaşmıyor istedigin siteye gir. hiç engelleme yok lig tv yide hızlı çalıtırıyo fb maıcnı izliyom.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
by-neon
Aktif Üye
|
25.10.2008, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pageus
Acemi Üye
|
25.10.2008, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ,
Bu kadar'ıda fazla bence , Ben okkalı bi laf söleyim Bizim mahkeme'mize ,
Şimdi ona buna yasak geliyor. Buna basit bi örnek vermek gerekirse Bi pire için yorgan'ı yakıyolar , Google yarın birgün sinirlenip kendi site'lerini türkiyenin erişmesini engelleyecekler , sonra ortada kalıcaklar, Bence Bizim Mahkeme'miz Bizim SanalAlemden Geri kalmamızı istiyolar .______________ |
|
↑
|
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
26.10.2008, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Puff Çok Sıkılıyorum Böyle Gereksiz Kapamalara. Ama Oda Dünya Çapında Bir Site [Gerçi Bedava-Sitem Başka Adlarda Başka Domainlerde Hizmet Veriyorya Neyse] ve Her Siteyi Her Gün Kontrol Edemez. Zaten Gerekli Tespitlerde Bulununca Kapatıyorlar. Neden Direk blogger.com'u Kapıyolarda siteadresi.blogspot.com'u Kapamıyolar? İşte Esas Mesele Bu. ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.10.2008, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kazanma yazmış: empirretotalwar yazmış: benimsitem1993 yazmış: Merhaba,
Yasaklamak bir çözümse İstanbul Trafiğinide yasaklasınlarda göreyim...
İnşallah Bedava-Sitem.Com adresini Engellemeye kalmazlar...
bunun olması için hiçbir neden yok
bunun olmaMAsi icin hic bir neden yok ....
bloggeri kapatma sebepleri ne ??????????? HİÇ........
en iyisi iceriginizi yedekleyin....
Bedava-Sitem bu yolda ilerlerse kapanmaz merak etmeyim
ÇÜNKÜ ; Bedava-Sitem hack, adult , ligtv , mp3 , full program vs. vs. gibi uygun olmayan içerikleri YASAKLADI !
Belki çoğumuz bu karara tepki gösterdik ama bunlar sitelerimizin kapanmaması içindi...
Blogspot ise böyle bir önlem olmadı... Adulttan Ligtv ye , MP3lerden programlara her turlu yasal olmayan içerik blogspot sitelerinde mevcuttu...
Bu nedenle de mahkeme yapacağını yaptı ve blogspot'u da engelledi...
webdehouse yazmış: Puff Çok Sıkılıyorum Böyle Gereksiz Kapamalara. Ama Oda Dünya Çapında Bir Site [Gerçi Bedava-Sitem Başka Adlarda Başka Domainlerde Hizmet Veriyorya Neyse] ve Her Siteyi Her Gün Kontrol Edemez. Zaten Gerekli Tespitlerde Bulununca Kapatıyorlar. Neden Direk blogger.com'u Kapıyolarda siteadresi.blogspot.com'u Kapamıyolar? İşte Esas Mesele Bu.
Çünkü subdomainler engellenemiyor =)
O nedenle bazı warez, uygun olmayan içerik vb. siteleri , sitelerinin kapanmaması için subdomainle site açıyorlar... |
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
27.10.2008, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sebebi o blog sitelerinden blog alanm bir çok sitenin ligtv maçlarını canlı vermesidir bu arada ligtv aydoğanın( d-smart) değil dıgıturk'ündür |
|
↑
|
|
|
|