Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.10.2008, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgiliyiznet yazmış:
Süpersin kanka Smile Wink

tşkler ahmet Wink yorumlara devam www.forza-kartal.tr.gg Wink

Mesaj22.10.2008, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süpersin kanka Mr. Green Wink
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
Mesaj23.10.2008, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorum yokmu beyler ya www.forza-kartal.tr.gg Wink

Mesaj23.10.2008, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

HADİ AMA YORUM www.forza-kartal.tr.gg

Mesaj24.10.2008, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

e hadi yorumlar ama arkadaşlar www.forza-kartal.tr.gg

Mesaj24.10.2008, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu: -

siten süper başarıların devamını dilerim

www.sporklan.tr.gg

Sitemiz En İyi İ-e 8 de Görüntülenir
Mesaj25.10.2008, 09:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: -

sporklan yazmış:
siten süper başarıların devamını dilerim

www.sporklan.tr.gg

tşkler yorumlara devam www.forza-kartal.tr.gg Wink

Mesaj25.10.2008, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

e yorum www.forza-kartal.tr.gg

Mesaj25.10.2008, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gerçekten bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum bu zamana kadar bedava-sitemde böyle bir site görmedim...

Gerçekten grafikleri çok güzel tasarlamışsın temayı bir yerden almamışsın tamamen sana ait biliyorum çünkü her şey birbiriyle uyumlu tam bir program çalışması emeğine sağlık diyorum

Ama bir şeyi beğenmedim sadece eleştiri olarak söylüyorum tamamen siyah beyaz olan hoş bir siteye en alttaki bannerler biraz sayfayı bozmuş başka bir yerlere koyulabilirdi veya olmasa daha güzel olurdu.

Ama gerçekten daha önce böylesine görkemli böylesine düzenli ve böylesine hoş bir site görmedim...

Tebrik ederim..
www.bsdestek.tr.gg
Mesaj26.10.2008, 07:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsdestek yazmış:
Gerçekten bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum bu zamana kadar bedava-sitemde böyle bir site görmedim...

Gerçekten grafikleri çok güzel tasarlamışsın temayı bir yerden almamışsın tamamen sana ait biliyorum çünkü her şey birbiriyle uyumlu tam bir program çalışması emeğine sağlık diyorum

Ama bir şeyi beğenmedim sadece eleştiri olarak söylüyorum tamamen siyah beyaz olan hoş bir siteye en alttaki bannerler biraz sayfayı bozmuş başka bir yerlere koyulabilirdi veya olmasa daha güzel olurdu.

Ama gerçekten daha önce böylesine görkemli böylesine düzenli ve böylesine hoş bir site görmedim...

Tebrik ederim..
www.bsdestek.tr.gg

çok tşkler o bannerleride kaldırdık böyle yorumlar gereçekten çok heves yaratıyor bizde çok tşkler yorumunuz için tekrar Wink

Mesaj26.10.2008, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumlara devam beyler www.forza-kartal.tr.gg Wink

Mesaj27.10.2008, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumlar www.forza-kartal.tr.gg Wink

Mesaj27.10.2008, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

basarılar arkdasım bende tasarımımı degıstırdım yorumlarınızı beklıyorumm saygılarımla

egitimbilgisi

Mesaj27.10.2008, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

egitimbilgisi yazmış:
basarılar arkdasım bende tasarımımı degıstırdım yorumlarınızı beklıyorumm saygılarımla

egitimbilgisi

bu tasarımında gayet hoş olmuş arkadaşım yorum beyler www.forza-kartal.tr.gg Wink

Mesaj27.10.2008, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süper
Ama Senden Bir İstegim Olcak.
Önceki mesajları göster: