Yazar |
Mesaj |
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: ŞOK! Luis Aragones istifa ediyor ! |
|
|
Luis Aragones'in Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından Süper Lig’de oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edeceği iddia edildi.
BURSA SON MAÇIM OLACAK
Hürriyet'e göre; bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.
2 MİLYON EURO'YU İSTEDİ
Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
23.10.2008, 08:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
23.10.2008, 08:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: Bu ne yaww oyuncak gibi
bi çıkcam bi çıkmicam |
|
↑
|
|
|
-
webmatematik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ewet ya başlarım böle işe ya... ama adamın gitmesi bir yönden iyi zaten bir ayağı çukurda ______________
|
|
↑
|
|
|
-
topgg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adam kendisi gitmek istiyor biz niye para veriyoruz ki
bide 6 ay mı 3 ay önce kovulursa 6 milyon dolar istiyor.
resmen gıcık oldum adama yaw ______________ |
|
↑
|
|
|
-
empirretotalwar
Uzman Üye
|
23.10.2008, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lucescu favoru Bülent Uygun plase
hurriyet.com.tr 23 Ekim 2008
Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından Süper Lig’de oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek. Sarı-Lacivertliler'in başına geçmesi en muhtemel isim ise Lucescu...
Dün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.
Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi.
EN KUVVETLİ ADAY LUCESCU
Bu arada İspanyol teknik adamın yerine gelecek isim de netleşti diyebiliriz. Shaktar Donetsk ile olan sözleşmesi 30 Kasım'da sona erecek olan Lucescu, Fenerbahçe'nin başına geçmesi muhtemel adaylar arasında ilk sırada yer alıyor. Rumen teknik adamın gelmemesi halinde ise diğer aday Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
desingmega
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: TSK |
|
|
TEŞEKKÜRLER..GÜZEL BİR PAYLAŞIM... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sarax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.10.2008, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Vallahi iyi olur...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
23.10.2008, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kodogreniyorum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
inşallah kalır çok bi hoca ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmatematik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: isterse fatih terim gelsin fenerbahçe bu sezonu unutsun...
Ön yargılı konuşma mistanbul herşey olabilir... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
mackoliksahadan
Acemi Üye
|
24.10.2008, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: TÜH BEEE |
|
|
FENER BÖLE İYİYDİ YAAA =)) |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
empirretotalwar
Uzman Üye
|
24.10.2008, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: Artık fener ikinci ligden kupayla döner baktı süper ligde olmucak bu iş
hahaha çok komik ______________
|
|
↑
|
|
|
|