Yazar |
Mesaj |
-
htmlkode
Acemi Üye
|
22.10.2008, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: tekil:61254 Çoğul:599912 hitimize geldik Yorumlarızı bekliyo |
|
|
tekil:61254
Çoğul: 599912(yarım tam 6milyon çoğul hitimize ulaşacağız tr.gg en yaşlı sitelerinden biri olan htmlkode.tr.gg sahibi olarak yorumlarınızı bekliyorum)
Geçmişimiz: Pagerank 3 tr.gg aratınca 6cı idik bir zamanlar bu forumda söz sahibi idik. Yanlışlıkla Çıkmaz sokak olan sandbox çarptık ama şimdi yönümüzü değiştirdik!.
şimdiki durumumuz: pagerank o tr.gg aratınca 210 olarka çıkıyorum şuan orta halleerdeyim.
geleceğimiz: HtmlKodları Ve Webmaster Kaynak Sitesi Olarak Çıktık bir kere yola bırakırmıyız peşini gelecek pagerank değerimiz (2 bu pagerank 7-6-5-4 sitelerinden aldığımız karşılıksız link sayesinde oldu bu konuyu okuyanlardan inanmayacaklarını biliyorum hatta yuhh diyecekler inanmayanlar backlinklerimi zeytechten veya başka yerden sorgulatıp görebilirler tavsiyem zeytechtir çünkü p domain pagerankını ölçüyor Peki BU NASIL OLDU? diye soracaklar olabilir onunda pek yakında sırrını vereceğim)
SON OLARAK yorumlarınızı bekliyorum
SOn Olarak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
22.10.2008, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
biraz daha yaratıcı olalaım ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
htmlkode
Acemi Üye
|
22.10.2008, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
reklaminburda yazmış: biraz daha yaratıcı olalaım
bir fikrin varsa buyrun yazabilirsiniz ve biraz daha yaratıcı olalım demekten kastınız nedir? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
22.10.2008, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ŞUAN TAM 6milyona ulaştı! |
|
↑
|
|
|
-
kralmustak
Uzman Üye
|
22.10.2008, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hitmaster yazmış: ŞUAN TAM 6milyona ulaştı!
600.000 Değil Mi? |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
23.10.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sağolun kralmustak onu yanlışlıkla ayzdım ufak yanlışlık oldu editliyemediğim içinde düzeltemedim |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
basarılar arkdaısm saygılar ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
23.10.2008, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: basarılar arkdaısm saygılar
eywallah sağolasın |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.10.2008, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
Merhaba,
Hocam başarılar dilerim...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
23.10.2008, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba, |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Merhaba,
Hocam başarılar dilerim...
eywallah |
|
↑
|
|
|
-
htmlkode
Acemi Üye
|
25.10.2008, 07:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba, |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Merhaba,
Hocam başarılar dilerim...
sağol ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
27.10.2008, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buarada link değişimi yapmak isteyen iletişimden yazsın |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2008, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
basarılı bır sıte olmus saygılarımla bende beklerım arkdasım tasarımımı tamamne degıstırdım ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
hitmaster
Acemi Üye
|
28.10.2008, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: basarılı bır sıte olmus saygılarımla bende beklerım arkdasım tasarımımı tamamne degıstırdım
siteniz güzel olmuş başarılar |
|
↑
|
|
|
|