Sitemi Nasıl Buldunuz? |
Güzel |
|
[ 1 ] |
İdare Eder |
|
[ 1 ] |
|
Toplam Oylar : 2 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
chatlaqortam
Acemi Üye
|
21.10.2008, 22:17 (UTC) Mesaj konusu: III Chat III Arkadaslıq III Eylence III Müzik III Oyun III |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 05:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gusel olmus dogrusu basarılar arkdasımm ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
chatlaqortam
Acemi Üye
|
22.10.2008, 05:24 (UTC) Mesaj konusu: Teşekkür Ederiz |
|
|
egitimbilgisi yazmış: gusel olmus dogrusu basarılar arkdasımm
Cok TEşekkür Ederiz İyi Günler Dileriz.. ______________ Ziyaretçi defteri, blog, resim, arkadaşlar ve videolarla kendi profiliniz. Klanlara katılın, en iyi şarkıları ve etkinlikleri keşfedin. Hepsi ChatlaqOrtam da... |
|
↑
|
|
|
-
sanal-im
Aktif Üye
|
22.10.2008, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten güzel ıolmuş
not=en iyi site yarışması başladı yapman gereken sitemize girip toplist kısmına tıkla bilgileri doldur en son kayıt yaptıktan sonra çıkan kodu sitene ekle o ekledigin şeye ne kadar tıklanırsa sen o kadar puan alırsın
ödülllü bir yarışmadır yarışmanıyı kimin kazandıgı 20.11.2008 tarihinde bellı olacak ______________ toplistmiz başlamıştır en iyi 10 sitenin banneri sag kısımda yayınlanıyor durma hemen senda katıl |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
basarılar arkdasım cok gusel bır sıe olms ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
topliste
Acemi Üye
|
22.10.2008, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düzensiz bence...
kötü... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
basarılar arkdaısmm ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
chatlaqortam
Acemi Üye
|
23.10.2008, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
topliste yazmış: Düzensiz bence...
kötü... Emege Saygın Yoksa Yorum Yapma.. :@ ______________ Ziyaretçi defteri, blog, resim, arkadaşlar ve videolarla kendi profiliniz. Klanlara katılın, en iyi şarkıları ve etkinlikleri keşfedin. Hepsi ChatlaqOrtam da... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chatlaqortam yazmış: topliste yazmış: Düzensiz bence...
kötü... Emege Saygın Yoksa Yorum Yapma.. :@
hayır kesınlıkle aslında bunlar sıze yenı ufuklar acması lazım arkdasım arkdasınız sızde yorumuna saygı duymuyorsunuz ozaman olmaz tesekkur edıp gecıp dıkkate almak ıstıyorsanız bu tabıkı sıznle alakalı ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
|