Yazar |
Mesaj |
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.10.2008, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: bu arkdas benım sıtemı kopyalamıs ne yapacaz acaba |
|
|
bu arkdas benım sıtemı kopyalamıs ne yapacaz acaba ne yapmam lazım
divrigihaber.tr.gg/1.htm
divrigihaber.tr.gg/koy1.htm
divrigihaber.tr.gg/6.htm KOPYALAMIS AMA LINKLER BENIM SITEME GIDIYOR TAMA (C)"ALAMAMIS" ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
mimarsinanlisesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.10.2008, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: www.divrigihaber.tr.gg/nuri-.htm
Eğer rahatsız oluyorsan bedava siteme mail at ama senin © Copyright hakkın olması lazım galiba ______________ |
|
↑
|
|
|
-
islamvedinim
Aktif Üye
|
21.10.2008, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet ya siteni olduğu gibi kopyalamış aynısı benim başımada gelmişti vatandaşın birisi sitemi resmen klonlamıştı ama bu sitem değil diğer sitemi bende tasarımı değiştirmiştim bu arkadaşta aynısını yapmış ama ayıp yani ______________ Sitemizi Degerlendirmenizi Bekliyoruz
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.10.2008, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamvedinim yazmış: evet ya siteni olduğu gibi kopyalamış aynısı benim başımada gelmişti vatandaşın birisi sitemi resmen klonlamıştı ama bu sitem değil diğer sitemi bende tasarımı değiştirmiştim bu arkadaşta aynısını yapmış ama ayıp yani
bakalım arkdaısmm yonetıcı arkdaslara bıldırecemm tabıkı ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
21.10.2008, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site silinmiştir.
Birebir alıntılarda copyright hakkına gerek yoktur.
İyi eğlenceler. |
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
22.10.2008, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
nokia-nserisi
Acemi Üye
|
22.10.2008, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: site silinmiştir.
Birebir alıntılarda copyright hakkına gerek yoktur.
İyi eğlenceler.
Gerekende buydu zaten iyi olmuş |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
22.10.2008, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site sahibinin gerekli sayfaları sileceğine dair mail göndermesinden dolayı site tekrar açılmıştır.
Ayrıca bu tür şikayetlerinizi lütfen forumda değil kayıtlı olduğunuz mailden support( at )bedava-sitem.com a mail atarak yapınız.
İyi eğlenceler. |
|
↑
|
|
|
|