Yazar |
Mesaj |
-
kleopatraforum
Acemi Üye
|
29.07.2007, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: kod çıkıoo!!!! selin bakarsan sewinirimm |
|
|
ya selin veya arkiler ya kod çıkıo saat filan koydumdaaa ne ayakk |
|
↑
|
|
|
-
btkcossacks
Aktif Üye
|
29.07.2007, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
barisgur
Acemi Üye
|
30.07.2007, 00:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o kod saatin üstüne gelince çıkar.Oda o kodu indirdiğin sitenn reklamı e okadarda olsun demi |
|
↑
|
|
|
-
kleopatraforum
Acemi Üye
|
30.07.2007, 06:29 (UTC) Mesaj konusu: yaaa |
|
|
ama kötü gözüküoo ayrıca saat kodu yada döviz kuru fln ekliomm yine kod çıkıo kaçilerimi kaçırcamm |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
30.07.2007, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod cikiyor derken, saatin olmasi gereken yerde kod yazi gibi cikiyorsa, kod da bir hata vardir explorer tam ne yapacgini bilemiyordur, üstüne gelince kod cikiyor falan gibi bir sorunun neden oldugunu bilemiyorum, ekstern bir yerden bir kodsa hersey cikabilir valla :O |
|
↑
|
|
|
-
webturkay
Acemi Üye
|
30.07.2007, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
bence kodu yanlıs yere koyyorda olabılırısn.nereye eklıosun mesela??eğer sayfa ıcıneyse kaynak>= kısmını acıpta eklemelısın. |
|
↑
|
|
|
-
kleopatraforum
Acemi Üye
|
01.08.2007, 08:36 (UTC) Mesaj konusu: öff |
|
|
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/analog.swf?hex=770000" width="125" height="125" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"> işte bn bu kodu yazıyıomm ama üstüne gelince çıkıoo öyledekötü gözüküooooooooo |
|
↑
|
|
|
-
ultraaslanim
Acemi Üye
|
02.08.2007, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: yaaa |
|
|
kleopatraforum yazmış: ama kötü gözüküoo ayrıca saat kodu yada döviz kuru fln ekliomm yine kod çıkıo kaçilerimi kaçırcamm
Walla önce bende de oluyordu.Lik olarak kodu yapıştır.kaydettikten sonra bir daha gir ööle oluyor ben denedim |
|
↑
|
|
|
-
kiyak
Acemi Üye
|
02.08.2007, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: . |
|
|
S.a arkadasım kullandıgın kod hatalı bir kod o kodu duzeltip kullanabilirsin eğer bilgim yok diyorsanda o saati aldıgın formatı bir daha al oynama yapmadan sitene koy veya başka bir saat koy. Selametle. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
02.08.2007, 21:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|