Forum'da ara:
Ara

Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz?
.tr
  5%
[ 953 ]
.com.tr
  32%
[ 5701 ]
.com
  48%
[ 8322 ]
.net
  8%
[ 1464 ]
.org
  3%
[ 684 ]
baska?? Altta belirtiniz
  0%
[ 160 ]
Toplam Oylar : 17284

Yazar Mesaj
Mesaj17.10.2008, 23:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

.com bence herkez bunu bilio en fazla kullanılan o olmassa net o olmassa com.tr benceeeeee
Mesaj18.10.2008, 06:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

[www.oyunite
Mesaj18.10.2008, 06:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote=""oyunite]
www.oyunite.tr.gg [/quote]
Mesaj18.10.2008, 06:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

.net
Mesaj18.10.2008, 06:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

oyunite yazmış:
[quote=""oyunite]
www.oyunite.tr.gg
[/quote]

Site Reklamınızı Bedava-Siteni Tanıt Bölümünde Yapınız.
Mesaj18.10.2008, 08:18 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

BENCE TR.GG RUHU KALMAZ TR.GG KALSIN YİNE AMA BU BENİM DÜŞÜNCEM

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj18.10.2008, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: cvp

reklaminburda yazmış:
BENCE TR.GG RUHU KALMAZ TR.GG KALSIN YİNE AMA BU BENİM DÜŞÜNCEM

Arkadaşım niye önceki sayfaları incelemeden mesaj yazıyorsun?
Zaten herkesin sitesi .tr.gg kalacak.Ama isteyen .com .org .net vb. domainler alabilecek.Ayrıca .com .net aldığında sitene .tr.gg olarak da girilebilecek.
Mesaj18.10.2008, 09:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim ilgimi com cekiyor Very Happy
Mesaj18.10.2008, 09:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

ilgimi org çekiyo
Mesaj18.10.2008, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu: www.xmustix.tr.gg

Embarassed
Kod:
 :shock:  :shock:
Mesaj18.10.2008, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu: olmaz böyle birşey

Merhaba...

Kimi diyo com olsun kimi net zaten bi anket konulmuş foruma neye oy veriyosan ona oyver olsun bitsin kardeş. Tartışma konusu u olmamalı bence bu haberde ha kimiside diyo ücretsiz olsun ya arkadaşlar bu kadarda beleşçi olmamak lazım herşeye buluyosunuzda bi domainemi bulamıyorsunuz. Herşeyi geçelim Bu hizmeti alanlara ne tür ayrıcalık tanınacak değişik hazır tasarımlar verilecekmi. Reklamlar kaldırılacakmı kaldırılmayacakmı bunu açıklayın selin hanım sizde bu konuları tartışın bence arkadaşlar sitemizde pop-up açılıyo daha öncede belirttim ama bütün adminlere öm gönderdim kimse demiyo evet bu reklam pop-up larını biz ekliyoruz die böyle bir şeyolacaksa reklam lar ve pop-up hala devam edecekse ben almam arkadaş bunu 29 ytl ye web sitesi kuranlar var şimdi dersiniz hostingi küçük olur zaten google hosting veriyor. 29 ytlyi verir herşeyimide googleye yüklerim olur biter.
bunca insanı bu kadar bekletmeyede hakkıız yok selin hanım artık birileri çıksın bi şeyler söylesin sonuçlar şu gün açıklanacak bu uygulama yapılacak veyada yapılmayacak yapılmazsa yandığınızın resmidir bunca insan valla öm atar duru size sistemi çökertir valla bunlar bu kadar merakla..

sitemi düzenliyce sizin bu uygulama konusundaki açıklamanızı bekliyorum.

İyi Çalışmalar
Mesaj18.10.2008, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu: arkadaşlar

Aslında com veya net erişimi sitelerimize olan ziyaretçi sayısını artırıp bi karizma katacağınıda unutmamanızı hatırlatacam.. İyi çalışmalar
Mesaj18.10.2008, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: olmaz böyle birşey

htmlkodbayisi yazmış:
Merhaba...

Kimi diyo com olsun kimi net zaten bi anket konulmuş foruma neye oy veriyosan ona oyver olsun bitsin kardeş. Tartışma konusu u olmamalı bence bu haberde ha kimiside diyo ücretsiz olsun ya arkadaşlar bu kadarda beleşçi olmamak lazım herşeye buluyosunuzda bi domainemi bulamıyorsunuz. Herşeyi geçelim Bu hizmeti alanlara ne tür ayrıcalık tanınacak değişik hazır tasarımlar verilecekmi. Reklamlar kaldırılacakmı kaldırılmayacakmı bunu açıklayın selin hanım sizde bu konuları tartışın bence arkadaşlar sitemizde pop-up açılıyo daha öncede belirttim ama bütün adminlere öm gönderdim kimse demiyo evet bu reklam pop-up larını biz ekliyoruz die böyle bir şeyolacaksa reklam lar ve pop-up hala devam edecekse ben almam arkadaş bunu 29 ytl ye web sitesi kuranlar var şimdi dersiniz hostingi küçük olur zaten google hosting veriyor. 29 ytlyi verir herşeyimide googleye yüklerim olur biter.
bunca insanı bu kadar bekletmeyede hakkıız yok selin hanım artık birileri çıksın bi şeyler söylesin sonuçlar şu gün açıklanacak bu uygulama yapılacak veyada yapılmayacak yapılmazsa yandığınızın resmidir bunca insan valla öm atar duru size sistemi çökertir valla bunlar bu kadar merakla..

sitemi düzenliyce sizin bu uygulama konusundaki açıklamanızı bekliyorum.

İyi Çalışmalar

Alıntı:
kimse demiyo evet bu reklam pop-up larını biz ekliyoruz

Kimse diyemez,çünkü bizim öyle reklam pop-upumuz yok.
Eklediğiniz kodlardan kaynaklanan oluşan herşeyi bizden bilmeyin lütfen.
Bizim sadece 1 satırlık bir reklamımız var sitelerde.

Alıntı:
Reklamlar kaldırılacakmı kaldırılmayacakmı

Burada yazılmış cevaplarda bunun bir paket olacağı zaten verilmiş.Yani domain+reklam kaldırma paketi olacak demiş.Neden verilmiş olan cevapları incelemeden önyargıyla sorular sormaktasınız ??

Diğer söyledikleriniz sizi bağlar.
İyi eğlenceler.
Mesaj18.10.2008, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben com olamasını isterim Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Surprised
Mesaj18.10.2008, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu: COM.....

Shocked
Önceki mesajları göster: