Yazar |
Mesaj |
-

gvzrcords
Acemi Üye
|
13.10.2008, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: üyelik yapma |
|
|
yha ben üyelik yapma ile herşeyi yapdım yalnız üye ol dediğimz zman bilgileri dolduruyoruz measj gönder diyoz bana üye olmak için doldurduğu bilgiler msj olarak geliyor LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA |
|
↑
|
|
 |
-

tumhepsiburada
Uzman Üye
|
13.10.2008, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: üyelik yapma |
|
|
gvzrcords yazmış: yha ben üyelik yapma ile herşeyi yapdım yalnız üye ol dediğimz zman bilgileri dolduruyoruz measj gönder diyoz bana üye olmak için doldurduğu bilgiler msj olarak geliyor LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA
Merhaba,
Siz o bilgileri;
Ekstraları Değiştir
Saklı Sayfalar: Ekstrayı Değiştir
Loginleri Yönet Burdan yeni bir kullanıcı ekleyebilirsin kısmına yazarak üyelerinizi ekleyebilirsiniz..
İyi eğlenceler..  |
|
↑
|
|
 |
-

byfearhacked
Aktif Üye
|
14.10.2008, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: -- |
|
|
Bu soruyu yalnızca ben değil herkes soruyordur eminim biz onları üye yapmadan onlar olamazmı forumdaki gibi:S ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
15.10.2008, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
önce jotform.com adresinden üye ol kendine bir üyelik sayfası yap daha sonra ayarlara gir saklı sayfaları aktifleştir.Böylece kısa yoldan yaparsın sitene fotform.comdan üyelik yapmak istersen resimli anlatım için aşağıda verdiğim linki tıkla orada detaylı analtımı göreceksin.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25691
İyi Eğlenceler  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

ask-nett
Uzman Üye
|
15.10.2008, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: önce jotform.com adresinden üye ol kendine bir üyelik sayfası yap daha sonra ayarlara gir saklı sayfaları aktifleştir.Böylece kısa yoldan yaparsın sitene fotform.comdan üyelik yapmak istersen resimli anlatım için aşağıda verdiğim linki tıkla orada detaylı analtımı göreceksin.
İyi Eğlenceler
Anlamadım sımdı Saklı sayfalar ıle bu sıte farklımı calısacak yoksa uye olmak ıcın buna tıklayacaklar. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
15.10.2008, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üyelik formunu yaptığın da bir mail adresine mesaj gelir kim doldurusa o mesaja göre saklı sayfalardan ekleyecen üye olacakları analdın mı o ikisi bağlantılı değil sen bağlantı kuracaksın ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

tamodevler
Aktif Üye
|
15.10.2008, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
15.10.2008, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 görevimiz iyi akşamlar  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

byfearhacked
Aktif Üye
|
16.10.2008, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: TEŞEKKÜRLER |
|
|
sanal-reklam yazmış: önce jotform.com adresinden üye ol kendine bir üyelik sayfası yap daha sonra ayarlara gir saklı sayfaları aktifleştir.Böylece kısa yoldan yaparsın sitene fotform.comdan üyelik yapmak istersen resimli anlatım için aşağıda verdiğim linki tıkla orada detaylı analtımı göreceksin.
İyi Eğlenceler |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.10.2008, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 link verdik ama tıklama bilgin yok mu  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
|