Yazar |
Mesaj |
-
destekciyiz
Acemi Üye
|
13.10.2008, 06:33 (UTC) Mesaj konusu: Ana Sayfaya Nasıl Kod Koyulur Haberler gibi |
|
|
Ana Sayfaya Nasıl Kod Koyulur Haberler gibi fln ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ankete-katil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 07:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resimdeki gibi yap. ______________ YEPYENİ TASARIMIMIZ VE YEPYENİ ÖZELLİKLERİMİZLE TEKRAR GELİYORUZ.. |
|
↑
|
|
|
-
destekciyiz
Acemi Üye
|
13.10.2008, 08:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaptım olmadı :S ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
13.10.2008, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SEKİLDEKİ GÖRÜNTÜ VARMI VARSA OLMASI LAZIM YOKSA SİTENE GİRİS AYARLAR Profesyönel ayarlar (Yeni başlayanlar lütfen degiştirmeyin!) BUNUN ALT BAŞLIĞI OLAN HTML BİLİYOR OLMAN LAZIM GEREKEN YERİ İŞARETLE İŞARETLİ İSE İŞARETİ KALDIR TEKRA KAYDET OLMASI LAZIM ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
destekciyiz yazmış: yaptım olmadı :S
O zaman direk kodu ekleyiniz hiç bir şeye dokunmadan ve kaydet diyiniz ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
13.10.2008, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SİYAH BEYAZ ÖLE OLMAZ OZAMN KOD CIKAR KODUN BAGLI OLDUGU KISIM CIKMAZ ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 08:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arapkoy yazmış: SİYAH BEYAZ ÖLE OLMAZ OZAMN KOD CIKAR KODUN BAGLI OLDUGU KISIM CIKMAZ
Ama arkadaş heralde ayarlarla oynamış.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
13.10.2008, 08:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AYARLAR KISMI İLE İLGİLİ OLAN KISMI ANLATTIM YAPMASI LAZIM ONDAN SONRA DÜZELİR BÜYÜK BİR İHTİMALLE SORUN ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
destekciyiz
Acemi Üye
|
13.10.2008, 08:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HTML editorü gösterilmesin mi buna tıklamıstım görulmemıstı sonra tıkladım kaynak yerı gözuktu denedım olmadı senınkı gıbı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
13.10.2008, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siz o dediklerinizi yaptıktan sonra ankete katıl arkadasın yollamış oldugu resim gibi bir resim cıktımı cıktıysa olmuştur cıkmadıysa olmamıstır ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
destekciyiz
Acemi Üye
|
13.10.2008, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|