Yazar |
Mesaj |
-
vitamin41
Acemi Üye
|
11.10.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: URL to the show: ne yazıcağımı bilmiyorum |
|
|
URL to the show buraya kadar geldim burada takıldım buraya ne yazıcam yaa yarım edermisiniz
En son vitamin41 tarafından 11.10.2008 20:37:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
11.10.2008, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırsam Url Dogru Degıl Dıyor..
Url'nızın Basına
http://
Koymayı Unutmayın.. |
|
↑
|
|
|
-
vitamin41
Acemi Üye
|
11.10.2008, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
print yapamıyoz burada mesela arkadaş Please enter a correct URL that links to the stream! bu çıkıyor boşlujkları dolduramadım açıklama yaparmısınızzzz |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
11.10.2008, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: cevap |
|
|
vitamin41 yazmış: print yapamıyoz burada mesela arkadaş Please enter a correct URL that links to the stream! bu çıkıyor boşlujkları dolduramadım açıklama yaparmısınızzzz
Tam Olarak Dedıgınızden Bırsey Anlamadım ..
Alıntı: Please enter a correct URL that links to the stream! bu çıkıyor boşlujkları dolduramadım açıklama yaparmısınızzzz
Mesela Bundan Bırsey Anlamadım..
Bıraz Daha Yardım Istedıgınız Konuyu Acarsanız Yardımcı Olmaya Calısacagım.. |
|
↑
|
|
|
-
vitamin41
Acemi Üye
|
11.10.2008, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaş yani doldura doldura gidiyordum ne güzel takıldım buraya ne yazsam kabul etmiyorrrr
URL to the show
mburada takıldım işde birde ben açıgım ama oflıne yazıyor neden se |
|
↑
|
|
|
-
vitamin41
Acemi Üye
|
11.10.2008, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: kimse yok mu |
|
|
kimse anlamadımı yaaaa biri ban anlatsın deli olucam |
|
↑
|
|
|
-
sonsahne
Uzman Üye
|
11.10.2008, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Öncelikle konu başlıklarınız konuyla alakalı olmalı. yardım edin vb şeyler değil.
Alıntı: URL to the show buraya kadar geldim burada takıldım buraya ne yazıcam yaa yarım edermisiniz
bu cümleden ne anlamamızı bekliyorsunuz.
sorununuzu daha açık yazmalısınız.
mesela o yazı nerde çıkıyor ?______________ Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) |
|
↑
|
|
|
-
mode47
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.10.2008, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonsahne yazmış: Merhaba.
Öncelikle konu başlıklarınız konuyla alakalı olmalı. yardım edin vb şeyler değil.
Alıntı: URL to the show buraya kadar geldim burada takıldım buraya ne yazıcam yaa yarım edermisiniz
bu cümleden ne anlamamızı bekliyorsunuz.
sorununuzu daha açık yazmalısınız.
mesela o yazı nerde çıkıyor ?
______________ |
|
↑
|
|
|
-
vitamin41
Acemi Üye
|
11.10.2008, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
arkadaşlar flascat radyo almak için gereken yerlerti doldururken bu aşamaya kadar her şey normaldi vee bu yazan dosyaya kadar geldim
URL to the show
ama sizin resimdekinde bir tane kutu var bende degişik çıktı yane onun için ne yazacagımı bilmiyorum bunun için yardım istiyorum sizden resimdeki farklı
If you don´t enter a valid URL, the viewer can't enter the stream - the stream will not displayed. Lif this limitaion by embedding the stream into your homepage (see FAQ). bunun altında http başlayan bir kutu varr
Please enter the link to your website's imprint. You may use the FLATCAST-userprofile, if your user record contains name, address and email from stream owner (which have to release for publishing).
External Link? birde bunun altında yazılacak bir kutu benim sorunumda bu ne yazacam buralara yardımlarınız için tşk ederim |
|
↑
|
|
|
-
sonsahne
Uzman Üye
|
11.10.2008, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
If you don´t enter a valid URL, the viewer can't enter the stream - the stream will not displayed. Lif this limitaion by embedding the stream into your homepage (see FAQ).
Buraya sitenizin adresini yazın.
Please enter the link to your website's imprint. You may use the FLATCAST-userprofile, if your user record contains name, address and email from stream owner (which have to release for publishing).
External Link?
Buraya dokunmayın.______________ Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) |
|
↑
|
|
|
|