Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz? |
.tr |
|
[ 953 ] |
.com.tr |
|
[ 5701 ] |
.com |
|
[ 8322 ] |
.net |
|
[ 1464 ] |
.org |
|
[ 684 ] |
baska?? Altta belirtiniz |
|
[ 160 ] |
|
Toplam Oylar : 17284 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2008, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YETKİLİLERE: ÇOĞU "com adı altındaki domainler alınmış kullanılıyor, veya alınmış öylece duruyor...
Bunun için yapılacaksa, "com.tr" olmalı... Ve Türkiye'de "com.tr" yi yaygınlaştırmalı... |
|
↑
|
|
 |
-

egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2008, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silsile yazmış: YETKİLİLERE: ÇOĞU "com adı altındaki domainler alınmış kullanılıyor, veya alınmış öylece duruyor...
Bunun için yapılacaksa, "com.tr" olmalı... Ve Türkiye'de "com.tr" yi yaygınlaştırmalı...
tamamen katılıyorum arkdaısmmm ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
 |
-

multirat
Acemi Üye
|
09.10.2008, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
com daha iyi |
|
↑
|
|
 |
-

kaancinar
Acemi Üye
|
09.10.2008, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Nasil DOMAIN istersiniz? |
|
|
[quote="selin"]Arkadaslar,
domain baglantisi icin calismalarimiz hizla ilerliyor.
Hangi domainlere ilgi oldugunu ögrenmek icin buradan bir kisa soralim istedik.
com
com.tr
net
org
Hangi domainler ilginizi cekmektedir?
Iyi eglenceler.kaan |
|
↑
|
|
 |
-

moto80
Acemi Üye
|
09.10.2008, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ücretler ne kadar olacak acaba? |
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2008, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Henüz belli değil çok yakında açıklanacak.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
 |
-

goznurunet
Aktif Üye
|
09.10.2008, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
-com.tr- yerel bir domain olur,hedef genel(Dünya) ise -com- tercih sebebi olmalıdır... ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
 |
-

topliste
Acemi Üye
|
09.10.2008, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ßence ;
.COM
.COM.TR
.DE
.NET
.ORG
Olmalı...
ßen ORG Uzantısını Çok ßeğeniyorum...
Ve ; Dünyaca site olmalıyız Ve ßence DE Uzantısıda oLmalı.. |
|
↑
|
|
 |
-

peacocksem
Acemi Üye
|
09.10.2008, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: Domaın Hk. |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

panter33
Acemi Üye
|
09.10.2008, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: . |
|
|
com.tr veya .com olursa seviniriz |
|
↑
|
|
 |
-

radyosuskunfm
Acemi Üye
|
09.10.2008, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende nete yeni yeni atılıyom biraz geri kaldim da
bu yaşımdan sonra hep netle ugrasacam |
|
↑
|
|
 |
-

darkorbit-frm
Acemi Üye
|
09.10.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: ayyyyy |
|
|
amma söylestiniz mesela ben tr.gg den site aldım amcam için .tr.gg ismi güzel olmadığı için yönlendirme servisini sectim mesela www.global-tic.tr.gg
güzel ddiil benden bi güzelini yaptım aradım bedava domain buldum www.global-tic.org.tr.tc sağda reklam var ama bişi olmas bedava sitem de ona benzer bişi yapcak ama galiba .com .info .net .org vb. bitişler paralı ancak global-tic.tr.gg yerine global-tic.as yada ne bilim .tr .tg .yy .gg gibi önemsizler ücretsiz...
adam .com sitesi acıyo farkınızda olduysa ama sonunu .com diilde kendi istediği gibi yapıyor. mesela http://www.dot.tk adam bunun sonunu .com yapmış ama kendi yönlendirmesi yani domain veya hostingini yönetiyor....
eğer bilmediğiniz bi soru varsa söleyebilirsiniz... yeni konu açtım
48 kontöre ıce blue tasarımı yaparım http://www.global-tic.org.tr.tc nin sitesi www.bedava-sitemden aldım ama içini domaine göre yaptım ona benzer ıce blue tasarımı yapcam konu siteni tanıt bölümünde girde bak 48 KONTÖR DİE Bİ BAŞLIK VAR o na tıkla gerisi senin |
|
↑
|
|
 |
-

neyleyim-sensiz-gecen-hayati
Acemi Üye
|
09.10.2008, 23:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mrb arkadaşlar ben buraya yeni kaydettim ve sitem çok tutacak..sizler için elimden gelen her ne güzel sey varsa bir o kadar kötü ve ibret verici olayları paylaşacağım ve sevdaların paylaşıldıkça güzel olduğunu ve bir o kadar acı oldğunu hep beraber gönül işi diyip yaşıyacaz...şimdilik müsai t değilim..ama dönüşüm mühteşem olacak....düşünceleriniz çocuk kadar masum..umutlarınız kendiniz kadar temiz...yüreğiniz su kadar duru olsun... |
|
↑
|
|
 |
-

selinindunyasi
Acemi Üye
|
10.10.2008, 06:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net ilgimi çekiyor ama orgda güzel |
|
↑
|
|
 |
-

yek-rufat
Acemi Üye
|
10.10.2008, 06:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: Nasil DOMAIN istersiniz? |
|
|
selin yazmış: Arkadaslar,
domain baglantisi icin calismalarimiz hizla ilerliyor.
Hangi domainlere ilgi oldugunu ögrenmek icin buradan bir kisa soralim istedik.
com
com.tr
net-istiyorum
org
Hangi domainler ilginizi cekmektedir?
Iyi eglenceler. |
|
↑
|
|
 |
|