Yazar |
Mesaj |
-
gold-halis
Acemi Üye
|
22.07.2007, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: sol tarafı kullanabilenler baksın |
|
|
bu sol tarafı nasıl kullanıyonuz yardım edebilirmisiniz |
|
↑
|
|
|
-
kime-baktiniz
Acemi Üye
|
23.07.2007, 08:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vbenim bildiğim ayarlardan gelişmiş tasarım özelliklerini evet yapıyoruz sonra tasarım ayarlarında Navigasyon bölümünün altındaki bilgi (mesela Copyright) bu yazının olduğu yere istediğimizi normal yazıyoz |
|
↑
|
|
|
-
lebr82-j
Acemi Üye
|
23.07.2007, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımı red yapman lazım bnm ice blue idi olmadı değiştirdim red yaptım...Sonuç www.lebr82-j.tr.gg bak istersen.... |
|
↑
|
|
|
-
gold-halis
Acemi Üye
|
23.07.2007, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saoolun |
|
↑
|
|
|
-
oguz-han-
Acemi Üye
|
23.07.2007, 09:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: sol tarafı kullanabilenler baksın |
|
|
gold-halis yazmış: bu sol tarafı nasıl kullanıyonuz yardım edebilirmisiniz |
|
↑
|
|
|
-
adnanmenderes
Acemi Üye
|
24.07.2007, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş ayarlardan profesyonel ayarlı aç.Sonra tasarım ayarlarına git orda Navigasyon bölümünün altındaki bilgi (mesela Copyright) ADINDA BİR YER ÇIKIYO ORYA EKLERSEN İSTEDİĞİN ŞEYİ SOL TARAFTA ÇIKIYO |
|
↑
|
|
|
-
imerbenay
Acemi Üye
|
25.07.2007, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben yeni bi sayfa acarken sayfa baslıgına yazdım kodları bu sekilde oldu isterseniz bi bakın www.imerbenay.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
catalanbaraj
Acemi Üye
|
26.07.2007, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: tasarımı değiştirmek |
|
|
tasarımı değiştirince içerik sıfırlanıyor mu |
|
↑
|
|
|
-
hasan-celik
Acemi Üye
|
27.07.2007, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
değerli arkadaşım sol taraffa bir şeyler eklemek istiyorsan tasarım ayarlarındaki navigasyonun başlığı yazan bölüme eklemek istediğin şeyin html kodunu yapıştır. |
|
↑
|
|
|
-
filimindir
Aktif Üye
|
28.07.2007, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lebr82-j yazmış: tasarımı red yapman lazım bnm ice blue idi olmadı değiştirdim red yaptım...Sonuç www.lebr82-j.tr.gg bak istersen....
Bu Arkadastan Yöneticilere Duyuru Arkadasın Yönlendirmesini Bilinçsiz Bir Şekilde Dİkkatsizce Yaptım Ve Bütük EMeklerim Boşuna Gitti Arkadasın Siteden Uzaklaştırılıp Sİtesinin Tamamen Silinmesini Yöneticilerden Talep Ediyorum Aksi Takdirde Ben Artık YOkum.....
Saygılarımla.... ______________ Cash Fiesta'ya Üye Olun Sizde Kazanın.
Tıklayın --->>> http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=kobebraynt_desparados |
|
↑
|
|
|
-
aycitos
Acemi Üye
|
01.08.2007, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bittim valla |
|
↑
|
|
|
-
myhacker
Acemi Üye
|
07.08.2007, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lebr82-j yazmış: tasarımı red yapman lazım bnm ice blue idi olmadı değiştirdim red yaptım...Sonuç www.lebr82-j.tr.gg bak istersen....
aga sen şükrü saraç oglunu nası nereye yapıstırdın bende hasta fenerliim bi solesen |
|
↑
|
|
|
|