TAHSİLİNİZ NEDİR ? |
ORTAOKUL |
|
[ 18 ] |
LİSE |
|
[ 32 ] |
ÜNİVERSİTE |
|
[ 31 ] |
|
Toplam Oylar : 81 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2008, 09:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adan zye rehberlık konuları burada tasarımıyla
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2008, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkdaslar kısa bır teknık sorundan dolayı sıtemız acılmıyordu su anda bomba gıbı buyrun yepyenı seyler eklendı yorumlarınız benım ıcın cok degerlııı
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2008, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz gerçekten güzel olmuş başarılar.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2008, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: Siteniz gerçekten güzel olmuş başarılar..
o degerlı yorumlarınız için çok tesekkur ederım arkdasım cok saolun
http://www.egitimbilgisi.tr.gg > egitimdeki gözünüz ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2008, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sıtemızın haber bolumu cok kısa bır zmanda hayat gecırılecektır saygılarımla bızı ızlemeye devam edınn ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 07:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkdaslar yorumlra devm ediyoruz egitime gönül veren ınsanlar neredesızınız yorumlarınızı esırgemeyın
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yepyenı rehberlik konuları egitimvideoları eklendı buyrunnn
www.egitimbilgisi.tr.gg
TAVSİYELERINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUMM ARKDASLAR ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: siyahbeyaznet yazmış: Siteniz gerçekten güzel olmuş başarılar..
http://www.egitimbilgisi.tr.gg > egitimdeki gözünüz
Ciddiyim tr.gg'nin en iyi sitelerinden birini oluşturdunuz başarılar.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: egitimbilgisi yazmış: siyahbeyaznet yazmış: Siteniz gerçekten güzel olmuş başarılar..
http://www.egitimbilgisi.tr.gg > egitimdeki gözünüz
Ciddiyim tr.gg'nin en iyi sitelerinden birini oluşturdunuz başarılar..
kardesımm bu kadar gusel yorumlar gonul vermıs oldugum tr.gg aıleısnden bırınden duymakk benı o kadar mutlu ettıkı allah razı olsun kardesımm cok saolunn ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önemli değil başarılar ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
dumanmusa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğitim adına güzel bir çalışma.
Tebrik eder , başarılı çalışmaların devamını dilerim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2008, 08:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dumanmusa yazmış: Eğitim adına güzel bir çalışma.
Tebrik eder , başarılı çalışmaların devamını dilerim.
gercekten cok tesekkur edrım arkdaslar anasayfayı yenıden tsarlamayı dusunutorumm yenı anasayfamızla yenıden karsınızda olacagız ayrıca bır cok egıtım ve ders vıdeolarıda bulacagınız tek sıte halıne gelmek ıcın calısıyoruz buyrunn
|
|
↑
|
|
|
-
cenkcetin
Acemi Üye
|
07.10.2008, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gusel bır site olmus hocam basarılar dılıyorum sızın gıbı egıtıme gönül veren ınsanların burada bu ailede olması gercekten cok gusell |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2008, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tesekkur ederım arkdasım cok saolun sızın yorumlarınızla daha cok sey yapmak ıcın cırpınıyoruz tesekkurler
|
|
↑
|
|
|
|