Yazar |
Mesaj |
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 07:29 (UTC) Mesaj konusu: Tr.gg'nin en iyi 2. beşiktaş sitesi sizlerle... |
|
|
www.siyahbeyaznet.tr.gg
Yorumlarınızı bekliyoruz.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tr.gg'nin en iyi 2. beşiktaş sitesi sizlerle... |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: www.siyahbeyaznet.tr.gg
Yorumlarınızı bekliyoruz..
ellerine sağlık güzel yapmışsın ______________
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tr.gg'nin en iyi 2. beşiktaş sitesi sizlerle... |
|
|
forza-kartal yazmış: siyahbeyaznet yazmış: www.siyahbeyaznet.tr.gg
Yorumlarınızı bekliyoruz..
ellerine sağlık güzel yapmışsın
Teşşekkürler.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bırıncısı hangı sıte onumerak ettım yaw ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
05.10.2008, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen ikinci değilsin kardeşim TR.GG de bak sölim sana sıralamayı [Sadece BJK Siteleri Arasında]
1.Forza-Kartal
2.Forza-Kartal
3.Forza-Kartal
4.Forza-Kartal
5.Forza-Kartal
.
.
.
.
.
xD______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gencfbcafe yazmış: sen ikinci değilsin kardeşim TR.GG de bak sölim sana sıralamayı [Sadece BJK Siteleri Arasında]
1.Forza-Kartal
2.Forza-Kartal
3.Forza-Kartal
4.Forza-Kartal
5.Forza-Kartal
.
.
.
.
.
xD
Bu sizin düşünceniz.... ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mod arkadaşlar özür diliyorum tekrar burada sitemi tanıttım bu konuyu kilitleyebilirsiniz.. ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
06.10.2008, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şaka yaptım yaw sendirsin belkide BJK liler arnızda çözün işte ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hazir-htmlkod
Aktif Üye
|
06.10.2008, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: ss |
|
|
Siteniz Güzel Olmuş. Fakat Anasayfa İçeriği Biraz Düzenlenmeli.______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bır ANKARAGUCU TARAFTARI OLARAK DIYORUM KI GUSEL SITE OLMUS BEEE ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: ss |
|
|
hazir-htmlkod yazmış: Siteniz Güzel Olmuş. Fakat Anasayfa İçeriği Biraz Düzenlenmeli.
sağolun ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: bır ANKARAGUCU TARAFTARI OLARAK DIYORUM KI GUSEL SITE OLMUS BEEE
OOOO a.gücü deyince bi an sinirlendim ama tebrik edince değişiyo yinede sağol ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: egitimbilgisi yazmış: bır ANKARAGUCU TARAFTARI OLARAK DIYORUM KI GUSEL SITE OLMUS BEEE
OOOO a.gücü deyince bi an sinirlendim ama tebrik edince değişiyo yinede sağol
ustat bıraz bırbırımıze ters olsakta futbol barıs ve kardeslıktır senı kardes sıte ılna edıyorumm ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
mode47
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tr.gg'nin en iyi 2. beşiktaş sitesi sizlerle... |
|
|
qüzel arkadaşım.ellerine saqlık ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2008, 09:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: siyahbeyaznet yazmış: egitimbilgisi yazmış: bır ANKARAGUCU TARAFTARI OLARAK DIYORUM KI GUSEL SITE OLMUS BEEE
OOOO a.gücü deyince bi an sinirlendim ama tebrik edince değişiyo yinede sağol
ustat bıraz bırbırımıze ters olsakta futbol barıs ve kardeslıktır senı kardes sıte ılna edıyorumm
teşekkürler ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
|