Yazar |
Mesaj |
-
intihal
Aktif Üye
|
15.09.2008, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: En yeni videolarım (Bence bakmadan geçmeyin) |
|
|
Hergün bir yenisini ekledigim video çalışmalarımdan bir kaç örnek ilgilenen arkadaşların izlemesini görüşlerini bildirmelerini isterim.. iyi seyirler umarım begenirsiniz..
Sayfasına koymak isteyen arkadaşlar için
Kod: <IFRAME id=dm_jukebox_iframe style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; OVERFLOW: hidden; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0px; HEIGHT: 375px" align=center marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://www.dailymotion.com/widget/jukebox?list[]=%2FByFatih&skin=xbox" frameBorder=0 width="100%"></IFRAME>
En son intihal tarafından 02.10.2008 09:44:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
16.09.2008, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
16.09.2008, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saraybahcesi yazmış: güzel olmuş
Tşkler saraybahcesi ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
16.09.2008, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: Sağolun. |
|
|
Sağolun.Çok güzel bir paylaşım olmuş. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
16.09.2008, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vatan millet sevgisi milliyetçilik ruhu taşıyan her türk kardeşimizin sitesinde bulunması gerken bir paylaşım bence.. Çanakkale şiirini dinlemeyen boşuna yaşıyor demektir...Girinde dinleyin bence iliklerinize kadar ürpereceksiniz. Gururlanacaksınız,şaha kalkmak isteyeceksiniz ama şu zamana bakıp utanç duyacaksınız.. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
16.09.2008, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sağolun. |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Sağolun.Çok güzel bir paylaşım olmuş.
Eywallah arkadaşım ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
23.09.2008, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunlar bir harika komşu diyecek birşey bulamıyorum ne zaman yaptın bunları daha yorum bile eklenmemiş... Ya çoooooookkk harikaa mübarek bir iş bence hepsini izledim.. Hilhat-ı tebriklerimize nail oldunuz allah sizden razı olsun... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
asi-prens54
Acemi Üye
|
01.10.2008, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: tebrikler |
|
|
super olmus ellerıne saglık bunları sıteme ekledım alıntıdır yazdım herkez gorsundıye saol cok guzel videolar |
|
↑
|
|
|
-
dersaneler
Acemi Üye
|
02.10.2008, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eLİNE kOLUNA sAĞLIK |
|
↑
|
|
|
-
toroslarinkartallari
Acemi Üye
|
03.10.2008, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: siteme bir bakın bakmadan geçmeyin |
|
|
arkadaşlar acemice bir site yaptım ama eksik çok üyelik girişini bütün çabalarıma rahmen yapamadım sadece forma yapabildim ama siteye yapamadım müzik ve videoyu ise ekleyemedim varmı bana yardım edecek anlıcam şekilde şimdiden teşekkürler ______________ [url=http://www.SiTE ADI.tr.gg] [/url] |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
03.10.2008, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
03.10.2008, 22:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşkler arkadaşlar. Yanlış anlaşılmasın dini videolar bana ait degildir sadece siteye yükleme yaptıgımda otomatikman çıktıgı için ordada gözüküyor. animasyonlar bana aittir;) ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
cansu-deniz-07
Acemi Üye
|
04.10.2008, 05:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
04.10.2008, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cansu ne üyeligi bu nerden çıktı. konuyla alakası olan birşeymi. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzelll ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
|